tempo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, atpanos said: το link τι μορφή έχει; το '.heron.gr/' το έχει μέσα; https://heronendpointsprd.azurewebsites.net/apo/pdf?=............
atpanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, tempo είπε https://heronendpointsprd.azurewebsites.net/apo/pdf?=............ πάντως ο ηρων δουλευει το azure. τωρα αν εχει κάποιος myheron να δει αν οι λογαριασμοί ειναι όντως στο azure σε τέτοια μορφή τα link
ioadim76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, atpanos είπε πάντως ο ηρων δουλευει το azure. τωρα αν εχει κάποιος myheron να δει αν οι λογαριασμοί ειναι όντως στο azure σε τέτοια μορφή τα link Ήρθε και σε μένα τελικός / εκκαθαριστικός στο viber - 21.3€, ενώ έχω φύγει από 1/7/23. Δεν μπήκα στο link, αλλά στην εφαρμογή myheron, μιας και έχω ακόμη ενεργό κωδικό λόγω ρεύματος και έχει κανονικά τον καινούργιο εκκαθαριστικό, όπως και το μνμ στο viber.
tempo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, ioadim76 said: Ήρθε και σε μένα τελικός / εκκαθαριστικός στο viber - 21.3€, ενώ έχω φύγει από 1/7/23. Δεν μπήκα στο link, αλλά στην εφαρμογή myheron, μιας και έχω ακόμη ενεργό κωδικό λόγω ρεύματος και έχει κανονικά τον καινούργιο εκκαθαριστικό, όπως και το μνμ στο viber. να υποθέσω ότι όπως και σε εμένα είναι πιστωτικό έτσι; Δεν μπορώ να φανταστώ τι ανακάλυψαν μετά απο 1+ χρόνο στην περίπτωση μου. Το link σε εσένα έχει την ίδια μορφή;
tempo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, korakios said: Σας είπαν ποια λεφτά σας είχαν φάει ? όχι αλλά θα μάθουμε, απλά εγώ πλέον δεν έχω πρόσβαση στο myheron για να δω τι είναι αυτό το pdf Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από tempo
ioadim76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, tempo είπε να υποθέσω ότι όπως ως και σε εμένα είναι πιστωτικό έτσι; Δεν μπορώ να φανταστώ τι ανακάλυψαν μετά απο 1+ χρόνο στην περίπτωση μου. Το link σε εσένα έχει την ίδια μορφή; Ναι (-21.3€). Το link ξεκινά : https://heronendpointsprd.azurewebsites.net/api/PDF?id=pHg8X8BeyOkOhMd............. και στην ανάλυση είναι για 1 μέρα χρήσης.
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, tempo είπε όχι αλλά θα μάθουμε, απλά εγώ πλέον δεν έχω πρόσβαση στο myheron για να δω τι είναι αυτό το pdf 1 λεπτό πριν, ioadim76 είπε και στην ανάλυση είναι για 1 μέρα χρήσης. μήπως είσασταν πάνω απο ένα έτος ? (έδινε 20€ δώρου παραμονής)
tempo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 τελικά με έβαλε και εμένα στο myheron (πριν απο 20 λεπτά δεν προχωρούσε το login) τώρα όλα οκ! Εγώ πλέον δεν έχω οποιαδήποτε παροχή (ρεύμα/αέριο) στον Ήρων. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; τους ζητάω να τα βάλουν σε λογαριασμό τράπεζας;
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, tempo είπε Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; τους ζητάω να τα βάλουν σε λογαριασμό τράπεζας; ναι
ioadim76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, korakios είπε μήπως είσασταν πάνω απο ένα έτος ? (έδινε 20€ δώρου παραμονής) Ναι σίγουρα ήμουν πάνω από χρόνο και τώρα που το λες δεν θυμάμαι να είχα δει τα 20€ στον λογαριασμό του 13ου μήνα!
korakios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, ioadim76 είπε Ναι σίγουρα ήμουν πάνω από χρόνο και τώρα που το λες δεν θυμάμαι να είχα δει τα 20€ στον λογαριασμό του 13ου μήνα! άρα απο εκεί , 20+τέλος+ΦΠΑ θα παγώσει η κόλαση σε λίγο απο αυτό 😁 _____________ βασικά τώρα που το σκέφτομαι , είναι απο τα λεφτά που βγάλανε όταν αρμέξαν τους ξεχασμένους στο Flex το τελυταίο δίμηνο και ρεφάρανε 😂
tempo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) μόλις μίλησα με chat, όλα καλά, μου ζήτησε IBAN κλπ και εντός 10 εργάσιμων θα είναι στον λογαριασμό μου η επιστροφή. Στον Τελικό που μου είχαν βγάλει σε 2 ημέρες τα χρήματα είχαν επιστραφεί... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από tempo
tollisth Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μια από τα ιδια και εγώ πριν λίγο από Ηρών το ιδιο ποσο 21,3 Σχεδόν 2 χρονιά μετα,Ηρων εγγύηση
mitsakos.NRG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μόλις έκανα και εγώ μετάβαση από control σε benefit. Αν και νέο συμβόλαιο από αρχές Οκτωβρίου, μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης καθότι είμαι ήδη πελάτης και απλά αλλάζω πρόγραμμα. Μένει να φανεί και στον λογαριασμό φυσικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις