Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

,βγήκε στο ebill 121€ για κατανάλωση 7-11-23 ως 2-1-24. Λογικά αφαίρεσαν -50€ το δώρο μετάβασης σε benefit  από control. Θα περιμένω να ανεβάσουν  και τον λογαριασμό.

8 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

,βγήκε στο ebill 121€ για κατανάλωση 7-11-23 ως 2-1-24. Λογικά αφαίρεσαν -50€ το δώρο μετάβασης σε benefit  από control. Θα περιμένω να ανεβάσουν  και τον λογαριασμό.

Δοκίμασα και το κόλπο με το link για να κατεβάσω τον λογαριασμό, αλλά δεν δουλεύει, δεν ξέρω γιατι

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Δοκίμασα και το κόλπο με το link για να κατεβάσω τον λογαριασμό, αλλά δεν δουλεύει, δεν ξέρω γιατι

Δεν δουλεύει την πρώτη μέρα, ίσως αύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω και εγώ οτι βγήκε για το διάστημα  09/11/2023-03/01/2024 και πρέπει οριακά να πρόλαβε την αλλαγή απο Control σε Benefit, δύο παροχές....  6 η μία και 110 ευρώ  η άλλη.

Πρέπει να μπήκε και το 50άρικο και να μην μπήκε ρήτρα για την αλλαγή  γιατί η μία παροχή που είχε κατανάλωση μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων ήρθε 6 ευρώ ... οταν το προηγούμενο δίμηνο με μηδενική κατανάλωση ήταν 21 ευρώ

Επεξ/σία από teot
  • Like 2
Δημοσ.

Ρε τους αλήτες στη ΔΕΗ... μόνο 70 ευρώ λογαριασμό! Για να φτάσουμε τα 400 για το επίδομα θέρμανσης, θα το κάνουμε χαμάμ πάλι φέτος. 😆

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ρε τους αλήτες στη ΔΕΗ... μόνο 70 ευρώ λογαριασμό! Για να φτάσουμε τα 400 για το επίδομα θέρμανσης, θα το κάνουμε χαμάμ πάλι φέτος. 😆

Είμαστε ήδη σε χαμάμ με την ΔΕΗ και μας κερνάνε και μπουκαλάκι ουίσκι απο ΗΡΩΝ......ζωάρα......😂

Δημοσ.

Παιδιά μην κολλάτε με τους όρους που στέλνουν για το benefit. Πολύ απλά κατεβάστε τους σωστούς όρους, υπογράψτε τους και στείλτε αυτόυς αντί αυτών που στέλνουν με τη ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα και η αίτησή μου προχώρησε κανονικά. Οπότε τώρα  και με τη βούλα είμαι χωρίς ρήτρα, και ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπλέξω την ΡΑΕ όταν θα φύγω.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, t54g05 said:

Παιδιά μην κολλάτε με τους όρους που στέλνουν για το benefit. Πολύ απλά κατεβάστε τους σωστούς όρους, υπογράψτε τους και στείλτε αυτόυς αντί αυτών που στέλνουν με τη ρήτρα. Εγώ αυτό έκανα και η αίτησή μου προχώρησε κανονικά. Οπότε τώρα  και με τη βούλα είμαι χωρίς ρήτρα, και ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να μπλέξω την ΡΑΕ όταν θα φύγω.

Οι περισσότεροι κάναμε αλλαγή άρπα-κόλλα απ'το τηλέφωνο, χωρίς να πέσουν υπογραφές. Το διαπιστώσαμε αργότερα α) ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και β) ότι μάς έστειλαν τους παλιούς.

Τώρα που ξεμπερδέψατε αναίμακτα με το control εννοείται θα ενημερώσουμε πως λάβαμε λάθος όρους στο benefit και θα ζητήσουμε επιβεβαίωση ότι ισχύουν οι νέοι όροι (από 1.1.23).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Οι περισσότεροι κάναμε αλλαγή άρπα-κόλλα απ'το τηλέφωνο, χωρίς να πέσουν υπογραφές. Το διαπιστώσαμε αργότερα α) ότι οι νέοι όροι δεν έχουν ρήτρα και β) ότι μάς έστειλαν τους παλιούς.

Τώρα που ξεμπερδέψατε αναίμακτα με το control εννοείται θα ενημερώσουμε πως λάβαμε λάθος όρους στο benefit και θα ζητήσουμε επιβεβαίωση ότι ισχύουν οι νέοι όροι (από 1.1.23).

Εγώ πάντως με τη ΔΕΗ δεν έβγαλα άκρη......επέμεναν με χαζές αιτιολογίες ότι η ρήτρα ισχύει. Έτσι και εγώ, από μόνος μου, τους έστειλα τα συμβόλαια υπογεγραμμένα χωρίς τη ρήτρα. Είτε δεν το κατάλαβαν, είτε το κατάλαβαν αλλά δεν έδωσαν συνέχεια. Το θέμα είναι ότι το αίτημά μου προχώρησε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liofagos είπε

Χαίρεται!!

ερωτηση…όσοι μπήκατε στο benefit, έχετε αναγκαστική 24μηνη παραμονή που διαβάζω στο site?

Αν δεις τους τελευταίους γενικούς όρους στο site, θα δεις ότι δεν έχει δέσμευση, το οπόιο φυσικά πατάει σε νομοθεσία. Αυτοί φυσικά θα πάνε να σου το πασάρουν σαν πρόγραμμα με δέσμευση.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, t54g05 είπε

Εγώ δεν έχω στείλει κάπου όρους, ούτε κατά την μετάβαση μου είπαν να τους υπογράψω και να τους στείλω. Ούτε το συμβόλαιο μου ζήτησαν να υπογράψω και να τους το στείλω πίσω. Εσένα.σουνειπαν να τα στείλεις κάπου υπογεγραμμένα (συμβόλαιο και όρους)?

6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Και εγώ αυτό θα κάνω, θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα και θα πω ότι μου έχουν στείλει τους παλιούς.

Εδώ οι νέοι όροι από 10/11/22 λέει στην σελίδα τους. Ο τως δεν αναφέρει ρήτρα αποχώρησης .

Δημοσ.

Αλλαγή Gas control σε Benefit, ανένδοτη η εξυπηρέτηση για χρέωση ρήτρας 60 ευρώ (έχει περάσει τρίμηνο) , ισοφαρίσαμε με το κουπόνι 50 ευρώ που μου είπε ότι το παίρνουμε.

Κράτησα όνομα υπαλλήλου σε περίπτωση που έρθουν άλλα στο λογαριασμό και βλέπουμε.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nickth75 είπε

Αλλαγή Gas control σε Benefit, ανένδοτη η εξυπηρέτηση για χρέωση ρήτρας 60 ευρώ (έχει περάσει τρίμηνο) , ισοφαρίσαμε με το κουπόνι 50 ευρώ που μου είπε ότι το παίρνουμε.

Κράτησα όνομα υπαλλήλου σε περίπτωση που έρθουν άλλα στο λογαριασμό και βλέπουμε.

το 50άρι είπε ότι το παίρνουν όλοι ή στο έδωσε χαριστικά;

Δημοσ.

Σε δικη μου ερώτηση αν το δικαιούμαι ώστε να ισοφαρίσω τη ρήτρα αποχώρησης μου απάντησε θετικά.

Οπότε προχώρησα στην αλλαγή.

Μάλλον είναι σε ποιόν υπάλληλο θα πέσεις και πως θα το χειριστεί ο καθένας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, korakios είπε

@Dogtor21 μάλλον δεν έχεις πάρει γραμμή τις τιμές του flex (υποθέτω σε αυτό είσαι)

Ισχύει..δεν έχω πάρει μυρωδιά ... μάλλον έχει αλλάξει..ναι double home flex είμαι.. έχω και ρεύμα 

Επεξ/σία από Dogtor21
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...