Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vagos789 είπε

σοβαρο οφελος εχουν οσοι εχουν μεγαλες καταναλωσεις και παλι πρεπει να αναλαβουν καποιο ρισκο προβλεψης

οι υπολοιποι μπορουν απλα να ειναι στο πρασινο της ΔΕΗ για παντα

Αρα δεν συμφερει το ΦΑ Αττικης που ημουν αρχικα πριν αλλαξω στην ΔΕΗ ναι?
Αυτο κυριως με νοιαζει....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vagos789 είπε

οι υπολοιποι μπορουν απλα να ειναι στο πρασινο της ΔΕΗ για παντα

Σε ποιο πρασινο εννοεις?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Υπαρχουν κοκκινα, πρασινα, κιτρινα, μπλε κλπ τιμολογια?

όχι , δεν υπάρχουν ευτυχώς , κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης

1 ώρα πριν, liberis tsabras είπε

Ειχα ενα "διχρονο" (??? αν θυμαμαι καλα) συμβολαιο με την ΔΕΗ που ληγει αυριο. Θα με παρουν να μιλησουμε λιγο αργοτερα διοτι νωρις δεν μπορουσα.

πόσταρε και εσύ τελευταίο λογαριασμό μήπως έγινε και σε σένα κάποιο λάθος

της ΔΕΗ το νέο benefit κομπλέ είναι απο άποψη τιμών , θα πάρεις και 50ε δώρου

13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε ποιο πρασινο εννοεις?

τον έχουν τρελάνει τον κόσμο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Ειμαι που ειμαι που ειμαι σημερα γιατι δεν ξεκινησε καλα η μερα και διαβαζω στο φυσικο αεριο για πρασινο και χαθηκα τελειως.

• Confused 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , δεν υπάρχουν ευτυχώς , κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης

πόσταρε και εσύ τελευταίο λογαριασμό μήπως έγινε και σε σένα κάποιο λάθος

της ΔΕΗ το νέο benefit κομπλέ είναι απο άποψη τιμών , θα πάρεις και 50ε δώρου

Ειναι κοινοχρηστο πολυκατοικιας "my building gas control" μεχρι και αυριοFA.jpg.6ac4b3153d13f0415ad9e478c7c34ac0.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Ειναι κοινοχρηστο πολυκατοικιας "my building gas control" μεχρι και αυριοFA.jpg.6ac4b3153d13f0415ad9e478c7c34ac0.jpg

α , σε σταθερό ήσουν ? κομπλέ

απλά τώρα λόγω στραβωμάρας πρόσεξα οτι είσαι με κεντρική θέρμανση άρα αυτό θα σου προτείνουν

https://www.dei.gr/el/koinoxrista/fysiko-aerio/mybuilding-gasbenefit/

πατάς στο "Ιστορικότητα Τιμών TTF" και κάνεις 1,03*ttf+0,008 και βλέπεις τι θα πληρώσεις το Φεβρουάριο

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

α , σε σταθερό ήσουν ? κομπλέ

απλά τώρα λόγω στραβωμάρας πρόσεξα οτι είσαι με κεντρική θέρμανση άρα αυτό θα σου προτείνουν

https://www.dei.gr/el/koinoxrista/fysiko-aerio/mybuilding-gasbenefit/

πατάς στο "Ιστορικότητα Τιμών TTF" και κάνεις 1,03*ttf+0,008 και βλέπεις τι θα πληρώσεις το Φεβρουάριο

Εχω αλλη επιλογη προγραμματος περαν αυτης που θα μου προτεινουν? Στην ΔΕΗ εννοω....η ξερω γω αλλου.
Γενικα δεν σκοπευω να μεταναστευω μηνα προς μηνα οποτε απλα ζηταω μια "προβλεψη" με βαση την εμπειρια (σου) και τα τωρινα δεδομενα....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε

Εχω αλλη επιλογη προγραμματος περαν αυτης που θα μου προτεινουν? Στην ΔΕΗ εννοω....η ξερω γω αλλου.
Γενικα δεν σκοπευω να μεταναστευω μηνα προς μηνα οποτε απλα ζηταω μια "προβλεψη" με βαση την εμπειρια (σου) και τα τωρινα δεδομενα....

https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-koinoxristes-paroxes/gas-on-koinoxristo-easy/

1,03*ttf+0,008 ακριβότερο απο της ελίν TTF*+0,006

απλά η Ελίν τιμολογεί με καθυστέρηση 1+ μήνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα αλλαγή τηλεφωνικά σήμερα από control (με το 0,051) ----> σε benefit.

Δεν μου είπαν τίποτα περί ρήτρας αποχώρησης από το control ή περί 50ευρου δώρου.

Το ενημερωτικό pdf που μου έστειλαν πριν λίγο με τα στοιχεία του benefit (σχεδόν ίδιο με αυτό που είναι ανηρτημένο στο site), με τη διαφορά όμως ότι γράφει στους ειδικούς όρους του προγράμματος για 24μηνη υποχρέωση παραμονής.

Ισχύει τελικά αυτή δέσμευση?

my_home_gas_benefit.pdf

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Έκανα αλλαγή τηλεφωνικά σήμερα από control (με το 0,051) ----> σε benefit.

Δεν μου είπαν τίποτα περί ρήτρας αποχώρησης από το control ή περί 50ευρου δώρου.

Το ενημερωτικό pdf που μου έστειλαν πριν λίγο με τα στοιχεία του benefit (σχεδόν ίδιο με αυτό που είναι ανηρτημένο στο site), με τη διαφορά όμως ότι γράφει στους ειδικούς όρους του προγράμματος για 24μηνη υποχρέωση παραμονής.

Ισχύει τελικά αυτή δέσμευση?

όχι

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Είναι κάποιοι συγγενείς που δε το κατέχουν και θέλω να κάνω εγώ την αλλαγή τηλεφωνικά για αυτούς, τι στοιχεία ζητάνε? 

Συνήθως απλά το ΑΦΜ , πάρε ένα λογαριασμό τους να έχεις , ίσως και αρ ταυτότητας,

Δημοσ.
30 minutes ago, Dimitris156 said:

Είναι κάποιοι συγγενείς που δε το κατέχουν και θέλω να κάνω εγώ την αλλαγή τηλεφωνικά για αυτούς, τι στοιχεία ζητάνε? 

αν είναι ενοικιαστές ζητάνε και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε

εμενα μου ζητησαν εξουσιοδοτηση να στειλω μεσω μειλ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...