Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Ε, αν αλλάξω εγώ σε benefit τότε θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα θα πάει στον ουρανό το TTF

Αν διαβασεις προηγουμενα post απο το 2019 θα καταλαβεις οτι ο λογος που ειχαμε σκαμπανεβασματα στο TTF δεν ηταν ο covid δεν ηταν ο πολεμος δεν ηταν τιποτε αλλο παρα μονο εγω που αλλαζα απο σταθερο σε κυμαινομενο στην ΔΕΗ.

Κι οταν αποφασισα να φυγω απο την ΔΕΗ μπας και σταματησει ολη αυτη η ιστορια η ΔΕΗ μου εκοψε το αεριο.Κι οταν μου το ξανασυνδεσαν το αεριο πηγαινοντας στον ΗΡΩΝ μιας και ηταν ο φθηνοτερος με το που πηγα ξεκινησε να ειναι ο ακριβοτερος με το νεο συστημα ΤΤΦΑ που ξεκινησε απο την ημερα που πηγα.

23 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Το φαινόμενο της πεταλούδας το γνωρίζετε;

Και το πιστευα κιολας μια ζωη αλλα μετα απο αναλυσεις που εχω διαβασει που εχω συζητησει που εχω δει με τα ματια ειναι τοσο περιπλοκο που πρεπει να σταματησεις να το πιστευεις γιατι μονο κακο θα σου κανει.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, teopanta1 said:

Τελικά κάποιοι που έκαναν αλλαγή από control σε benefit πήραν το 50αρικο; 

Όλοι εκτός από έναν νομίζω.... δε θυμάμαι τι πως γιατί...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

To control με 0.05, όπως επίσης και το fix της Elpedison με 0.055 (παρόλο που έχει δώρα, αλλά έχει και δέσμευση) τα θεωρώ άχρηστα προγράμματα πλέον. Αν τώρα το TTF είναι 28, και το καλοκαίρι πέσει κι άλλο (καλό σενάριο), δε θα βγάλει κάποια η ΔΕΗ νέο control με 0.03 - 0.035; Έτσι για να σπαζοκεφαλιάζουμε πάλι του χρόνου αν θα πάμε control. 😄

Το θεωρώ πλέον στάνταρ ότι Οκτώβριο κάθε έτους πάμε οι δεητζιδες σε control και αρχές Γενάρη σε benefit κ ο.κ, μέχρι να κλείσει η στρόφιγγα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apollo_el είπε

Κάτσε στα αυγά σου, ψηλέ. Κερνάω, οτι σου κάνει κέφι, στο κέντρο. Άμαν κάναμε να βγάλουμε άκρη με τους αλγόριθμους του κοράκιου... 

ο άπλας φαίνεται…

Δημοσ.
18 ώρες πριν, korakios είπε

όσο και να ανέβει (δεν υπάρχει κάποια σοβαρή τάση πάντως) , δεν αφορά το Φεβρουάριο

(τσιμπάνε και ένα 50ρικο δώρου)

Εχω λαβει ηδη ενα 50αρικο αρχικα οταν μπηκα στο Benfit και μου τρωει σιγα σιγα απο το λογαριασμο ΦΑ. Αρχικα εφυγα σε control αλλα ξαναφυρισα χωρις ρητρες κλπ.

Ερωτηση: Στο παραστατικο επιδοματος θερμανσης θα προσθεσω και το ποσο της επιδοτησης δλδ το συνολικο ποσο που χρεωνομαι ή μονο αυτο που θα πληρωσω στο τελος?

• Confused 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, PedroG είπε

.....

Ερωτηση: Στο παραστατικο επιδοματος θερμανσης θα προσθεσω και το ποσο της επιδοτησης δλδ το συνολικο ποσο που χρεωνομαι ή μονο αυτο που θα πληρωσω στο τελος?

το συνολικο ποσο που γραφει η καθε αποδειξη απο 15/10/2023 εως 15/3/2023 

αλλα αυτα στο θεμα επιδοτηση θα ρωτας , γιατι θα βγει ο korakios και θα αρχισει τα καντηλια που ρωτας σε λαθος θεμα 

Δημοσ.
1 hour ago, PedroG said:

Εχω λαβει ηδη ενα 50αρικο αρχικα οταν μπηκα στο Benfit και μου τρωει σιγα σιγα απο το λογαριασμο ΦΑ. Αρχικα εφυγα σε control αλλα ξαναφυρισα χωρις ρητρες κλπ.

Δεν υπάρχει διευκρίνιση, διάβασε τη προηγούμενη σελίδα στο topic του επιδόματος. 

• Thanks 1
Δημοσ.

H ΔΕΗ πόσο καιρό παίρνει να πάρει μπρος; Έχω κάνει την αίτηση στις 25 του μηνος, μου έστειλαν τους παλιούς όρους, τους ζήτησα να στείλουν ξανά με τους καινούριους, με γράψανε, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν οτι έχω δίκιο και οτι το γράφουν στην καρτέλα να και τους στείλω τα δικαιολογητικά, τα έστειλα, τα ξαναζήτησαν (ξέχασα την Υπεύθυνη δήλωση μαι μπαντ) και τώρα 3 μέρες πάλι περιμένω.

Στο τηλέφωνο μου λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί πρέπει να περάσει απο συμβάσεις. Είναι λογική τόση καθυστέρηση; Πώς βγάζετε άκρη με τον τουρισμό ρε παιδιά αν σου βγάζουν τόσο την παναγία;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

H ΔΕΗ πόσο καιρό παίρνει να πάρει μπρος; Έχω κάνει την αίτηση στις 25 του μηνος, μου έστειλαν τους παλιούς όρους, τους ζήτησα να στείλουν ξανά με τους καινούριους, με γράψανε, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν οτι έχω δίκιο και οτι το γράφουν στην καρτέλα να και τους στείλω τα δικαιολογητικά, τα έστειλα, τα ξαναζήτησαν (ξέχασα την Υπεύθυνη δήλωση μαι μπαντ) και τώρα 3 μέρες πάλι περιμένω.

Στο τηλέφωνο μου λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί πρέπει να περάσει απο συμβάσεις. Είναι λογική τόση καθυστέρηση; Πώς βγάζετε άκρη με τον τουρισμό ρε παιδιά αν σου βγάζουν τόσο την παναγία;

Spoiler

Δεν βγάζεις ακρη ευκολά αν υπάρχει κάποιο θέμα 

Δημοσ.
6 minutes ago, klainmaingr said:

Στη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρος ο μετρητής με τις σωληνώσεις; Αν όχι, μπορεί να σκαλώσει και για αυτό.

Δημοσ.
19 minutes ago, ekrepali said:

Στη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρος ο μετρητής με τις σωληνώσεις; Αν όχι, μπορεί να σκαλώσει και για αυτό.

Τους το έστειλα και αυτό στο follow up mail μου. Τι σκάλωμα είναι αυτό με το να φαίνονται οι σωληνώσεις δε ξέρω, αλλα οκ.

Δημοσ.
5 minutes ago, klainmaingr said:

Τους το έστειλα και αυτό στο follow up mail μου. Τι σκάλωμα είναι αυτό με το να φαίνονται οι σωληνώσεις δε ξέρω, αλλα οκ.

Aμα έχεις ένα σωρό υπαλλήλους να διαχειρίζονται μια αίτηση λόγω εκκρεμοτήτων, ένας θεός ξέρει τι γίνεται. 

Για αυτό εγώ πάω σε κατάστημα και υπογράφω.

Επίσης πέρα απο τη καθυστέρηση της ΔΕΗ, θα σε καθυστερήσει και η ΕΔΑ ως 8 εργάσιμες μέχρι να στείλουν τεχνικό για καταμέτρηση. Εκτός κι αν κάνουν δεκτή την ένδειξη της φωτογραφίας... σπάνια ολοκληρώνεται η αλλαγή έτσι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα  είχα κάνει σε μια παροχή αερίου στη ΔΕΗ ήταν κυμαινόμενο και το έκανα σταθερο τον Νοέμβριο αλλά δεν έβαλαν το 50€ έκπτωση , ισχύει μόνο για καινούργιους ξέρει κάποιος ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...