energy52 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Kαλημερα! Τελικα πηρα στα κεντρικα 2162000401,(περιοχη Λαμια) εβγαλα γραμμη μετα απο πολλες προσπαθειες και μου ειπαν πως εχει γινει ηδη η αλλαγη απο Φ.Α σε Ελπε..Οταν ρωτησα αν εγινε επιτοπια μετρηση ή βασιστηκαν στη δικη μου (ετσι απλα να ξερω τι γινεται..) δεν ηξερε να μου πει και δεν ειχε κ πολυ διαθεση απ οτι καταλαβα..
ekrepali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, energy52 said: Kαλημερα! Τελικα πηρα στα κεντρικα 2162000401,(περιοχη Λαμια) εβγαλα γραμμη μετα απο πολλες προσπαθειες και μου ειπαν πως εχει γινει ηδη η αλλαγη απο Φ.Α σε Ελπε..Οταν ρωτησα αν εγινε επιτοπια μετρηση ή βασιστηκαν στη δικη μου (ετσι απλα να ξερω τι γινεται..) δεν ηξερε να μου πει και δεν ειχε κ πολυ διαθεση απ οτι καταλαβα.. Στείλε mail στο [email protected] και θα σου απαντήσουν από Αθήνα. Στο mail γράψε ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΗΚΑΣΠ, τηλέφωνο. 1
ekrepali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όσοι είστε ΗΡΩΝ... ξοδέψτε 5 λεπτά απ'το χρόνο σας να διαβάσετε αυτό στο ρεύμα. Έχει γίνει μπάχαλο στις χρεώσεις... Edit: σωστές είναι οι χρεώσεις έναντι αν και εμφανίζονται με περίεργο τρόπο, αλλά σε μερικούς έχουν φάει το 50αρικο στην εκκαθάριση. Κι ότι σκόπευα να πάω ΗΡΩΝ Gas Max για το 50άρικο... εγώ φταίω για τη καταστροφή που έχει επέλθει. 😄 Εννοείται θα περιμένω πρώτα την ΕΔΑ να πάρει καταμέτρηση τον Μάρτιο και μετά θα πάω ΗΡΩΝ... κι όταν κάψω το 50άρικο, τη κοπανάω για να βγει τελικός. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali
caveneo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Συμφέρει όντως να είσαι σε έναν πάροχο για ηλεκτρικό και φυσικό αέριο; 170€ δίνει η elpedison! Τι να κάνω;
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, caveneo είπε Συμφέρει όντως να είσαι σε έναν πάροχο για ηλεκτρικό και φυσικό αέριο; όχι , μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις 2 ώρες πριν, caveneo είπε 170€ δίνει η elpedison! Τι να κάνω; οτι σε συμφέρει 1
kxtsao Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 εκδόθηκε λογαριασμός ΔΕΗ για 3 ημέρες από 29 έως 31 Δεκεμβρίου, δλδ ακριβώς στην αλλαγή παρόχου από volterra και είναι αρνητικός λόγω του δώρου 50€. αναμένω πλέον για Ιανουάριο
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Μερες τωρα προσπαθω να κανω εγγραφη στο myelin χωρις επιτυχια. Βαζω την παροχη και το ΑΦΜ και δεν κανει τιποτα. Απο τους ασχετους στην εξυπηρετηση καμια βοηθεια το οποιο ειναι πραγματικα απογοητευτικο. Συνέχεια καταγραφουν το αιτημα μου και ποτε κανεις δεν με παιρνει πισω. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο?
ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, nikos121 said: Μερες τωρα προσπαθω να κανω εγγραφη στο myelin χωρις επιτυχια. Βαζω την παροχη και το ΑΦΜ και δεν κανει τιποτα. Απο τους ασχετους στην εξυπηρετηση καμια βοηθεια το οποιο ειναι πραγματικα απογοητευτικο. Συνέχεια καταγραφουν το αιτημα μου και ποτε κανεις δεν με παιρνει πισω. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο? Μήπως είχες παλιά παροχή σε ρεύμα ή αέριο κι είσαι ήδη γραμμένος;
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μήπως είχες παλιά παροχή σε ρεύμα ή αέριο κι είσαι ήδη γραμμένος; οχι δεν κανει τιποτα δε φορτωνει. σαν να κανει refresh ενα πραγμα οτι αριθμους και να βαλω στα 2 πεδία. δοκιμασε και εσυ να το δεις. Μπηκα απο pc, απο κινητο, τιποτα
ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, nikos121 said: οχι δεν κανει τιποτα δε φορτωνει. σαν να κανει refresh ενα πραγμα οτι αριθμους και να βαλω στα 2 πεδία. δοκιμασε και εσυ να το δεις. Μπηκα απο pc, απο κινητο, τιποτα Eμένα κάνει login κι εμφανίζονται όλες οι παλιές παροχές. Μήπως πρέπει πρώτα να εκδοθεί λογαριασμός και μετά μπορείς να κάνεις εγγραφή... δε θυμάμαι.
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eμένα κάνει login κι εμφανίζονται όλες οι παλιές παροχές. Μήπως πρέπει πρώτα να εκδοθεί λογαριασμός και μετά μπορείς να κάνεις εγγραφή... δε θυμάμαι. μπες με incognito και δοκιμασε να κανεις νεο λογαριασμο. Δεν κανει τπτ...
ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, nikos121 said: μπες με incognito και δοκιμασε να κανεις νεο λογαριασμο. Δεν κανει τπτ... Εγώ να κάνω λογαριασμό; Αφού δεν είμαι Ελίν. 😄 Και σου είπα, πως έχω λογαριασμό. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εγώ να κάνω λογαριασμό; Αφού δεν είμαι Ελίν. 😄 Και σου είπα, πως έχω λογαριασμό. δεν σου ειπα να πας να δημιουργησεις κανονικα λογαριασμο 😁. Απλα να διαπιστωσεις και εσυ οτι οποιος παει να δημιουργησει λογιαριασμο δεν κανει τιποτα
tollisth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, nikos121 είπε οχι δεν κανει τιποτα δε φορτωνει. σαν να κανει refresh ενα πραγμα οτι αριθμους και να βαλω στα 2 πεδία. δοκιμασε και εσυ να το δεις. Μπηκα απο pc, απο κινητο, τιποτα Έβαλα ότι να ναι αριθμό και μου έβγαλε μήνυμα ότι τα στοιχεία που έδωσα είναι λάθος άρα λογικά θα φόρτωσε εσένα στο έκανε αυτό ?
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 32 λεπτά πριν, tollisth είπε Έβαλα ότι να ναι αριθμό και μου έβγαλε μήνυμα ότι τα στοιχεία που έδωσα είναι λάθος άρα λογικά θα φόρτωσε εσένα στο έκανε αυτό ? Τελικα δεν του αρεσει το αφμ μου. Αν αλλαξω αφμ μου βγαζει και εμενα οτι τα στοιχεια ειναι λαθος. Αν βαλω το σωστο αφμ δειχνει απλα σαν να κανει ανανεωση η σελιδα και δε βγαζει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις