ekrepali Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 4 minutes ago, fotisbasm said: Ο Ηρων το τερμάτισε, χειρότερος και από ΔΕΗ Άκουσαν ότι θέλω να γυρίσω για να πάρω κι άλλο 50άρικο, και για να με αποτρέψουν σταμάτησαν να βγάζουν λογαριασμούς. 😅
fotisbasm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 εμφανιστηκε το κουμπι ωστε να δω τον λογαριασμο , αλλα βγαζει σφαλμα , ε ρε ΔΕΗ , για μπατσες εισαι
aXer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 20 hours ago, ekrepali said: Οπωσδήποτε ανοίγεις αίτημα στο myrae. Θα σε πάρουν τηλεφωνο να σου πούνε ότι θα διορθωθεί το συστεμικό λάθος κι ότι θα σου στείλουν λογαριασμό. Θα πατήσεις το κόκκινο κουμπί "άρνηση" και θα γράψεις ότι δεν αποδέχεσαι να ολοκληρώσεις το αίτημα εάν πρώτα δε σου στείλουν το λογαριασμό. Το έκανα τώρα το πρωί. Άντε να δούμε. Περίπου πόσο γρήγορα το επεξεργάζονται από την ΡΑΕ?
ekrepali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, aXer said: Το έκανα τώρα το πρωί. Άντε να δούμε. Περίπου πόσο γρήγορα το επεξεργάζονται από την ΡΑΕ? Εντός 10 ημερών. Μόλις σου έρθουν email ότι το αίτημα είναι προς διαχείριση, θα σε πάρει στα καπάκια εκπρόσωπος του Ήρων να σου πει τηλεφωνικά αυτά που σου είπα παραπάνω. Ζήτα γραπτή απάντηση και ξεκαθάρισε τους ότι δε θα κάνεις αποδοχή αν δε προσκομίσουν λογαριασμό. 1
petrox21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Καταφερε κανεις να δει λογαριασμο ΔΕΗ? Οταν τον κατεβαζεις ειναι σε μορφη htm και οχι pdf και οταν πατας απλα να τον δεις βγαζει σφαλμα. Αυτο γινεται απο χτες, κι ενω σημερα μου στειλαν και ειδοποιησεις στο μειλ οτι εκδοθηκε (απο 14/2)
tyxeros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 24 minutes ago, petrox21 said: Καταφερε κανεις να δει λογαριασμο ΔΕΗ? Οταν τον κατεβαζεις ειναι σε μορφη htm και οχι pdf και οταν πατας απλα να τον δεις βγαζει σφαλμα. Αυτο γινεται απο χτες, κι ενω σημερα μου στειλαν και ειδοποιησεις στο μειλ οτι εκδοθηκε (απο 14/2) Τα ιδια και σε μενα
moon1821 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tyxeros είπε 1 ώρα πριν, petrox21 είπε Καταφερε κανεις να δει λογαριασμο ΔΕΗ? Οταν τον κατεβαζεις ειναι σε μορφη htm και οχι pdf και οταν πατας απλα να τον δεις βγαζει σφαλμα. Αυτο γινεται απο χτες, κι ενω σημερα μου στειλαν και ειδοποιησεις στο μειλ οτι εκδοθηκε (απο 14/2) Τα ιδια και σε μενα τα ιδια και σε μενα, απλα σημερα παροτι ειχα ενεργο τον ηλεκτρονικο λογαριασμο μου ηρθε σε εντυπη μορφη (δεν ειδα τιποτα περιεργο) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από moon1821
doomnx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, petrox21 είπε Καταφερε κανεις να δει λογαριασμο ΔΕΗ? Οταν τον κατεβαζεις ειναι σε μορφη htm και οχι pdf και οταν πατας απλα να τον δεις βγαζει σφαλμα. Αυτο γινεται απο χτες, κι ενω σημερα μου στειλαν και ειδοποιησεις στο μειλ οτι εκδοθηκε (απο 14/2) 1 ώρα πριν, tyxeros είπε Τα ιδια και σε μενα Αν αλλάξετε την επέκταση σε PDF ανοίγει;
petrox21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, doomnx είπε Αν αλλάξετε την επέκταση σε PDF ανοίγει; Οχι, δεν ανοιγει το αρχειο. Αντε να δουμε τι θα γινει, μου φαινεται λιγο μεγαλο το ποσο και θελω να δω αν εχει μπει το 50ρικο ή αν εφαγα καμια ρητρα απο την αλλαγη σε benefit.
thessalos_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα. Όταν αλλάζει το πρόγραμμα της ΔΕΗ από control σε benefit μέσα στο μήνα πως χρεώνονται οι kwh; Πάει αναλογικά όπως στον εκκαθαριστικό του ρεύματος σύνολο kwh/μέρες*ημέρες παραμονής σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά;
ev_trantos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Μίλησα το μεσημέρι με την εξυπηρέτηση πελατών για το πρόβλημα με το κατέβασμα λογαριασμών από το myDei. Αν όχι σήμερα μέχρι αύριο θα το έχουν διορθώσει μου είπανε. 1 1
aXer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 6 hours ago, aXer said: Το έκανα τώρα το πρωί. Άντε να δούμε. Περίπου πόσο γρήγορα το επεξεργάζονται από την ΡΑΕ? Αυτοί είναι γρήγοροι. Απάντηση εντός ημέρας: Quote Αγαπητέ κε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ καλησπέρα σας, κατόπιν επικοινωνίας σας σχετικά με την παροχή Φυσικού αερίου η οποία εκπροσωπείται από την εταιρεία μας υπό τον ΗΚΑΣΠ 99999999999, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει προβεί σε έκδοση νέου Εκκαθαριστικού λογαριασμού με Α/Α 9999999999 και αναμένεται ο συστημικός συγχρονισμός του εντύπου και η αποστολή του προς εσάς. Συνημμένα στην παρούσα επικοινωνία μας η λογιστική καρτέλα της παροχή σας με το υπόλοιπο αυτής μετά την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού. Παράλληλα έχει προωθηθεί προς το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας η απεικόνιση της εφαρμογής myheron που μας έχετε προωθήσει, ώστε να ελεγχθεί και αποκατασταθεί η λανθασμένη απεικόνιση, καθώς η παροχή σας δεν εμφανίζει χρεωστικό υπόλοιπο και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σας με την ολοκλήρωση του ελέγχου. Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποιο νέο αίτημα προκύψει. Δεν πάτησα ούτε αποδοχή ούτε απόρριψη. Θα περιμένω μία μέρα και μετά θα αποφασίσω. Στο συννημένο που μου στείλαν φαίνεται πως τα 148,68€ είναι με due date 07 Μαρτίου οπότε δεν τα "χρωστώ"
ekrepali Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, aXer said: Θα περιμένω μία μέρα και μετά θα αποφασίσω. Έως 7-8 μέρες παίρνει ο συγρονισμός στο myheron και το myelpedison
fotisbasm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Και εγώ τους πήρα (την ΔΕΗ για το pdf) και είπανε κάνει 3 εργάσιμες για να φανεί,άρα για αύριο μαλλον κάποια μ@λακια προφανος έχουν κάνει, μπήκα πριν λίγο και όντος διορθώθηκε και βγαίνει σε pdf, δοκιμάστε Μου μπήκε το 50αρι και χωρίς ρήτρα, από συμβόλαιο control (0.051) σε benefit, 1
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) βγηκαν τα pdf της Δεη μπηκε το 50αρι δωρο. για φεβρουαριο 0.034 μας χρεωσε... μονοδρομος ηταν η αλλαγη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από The_Judas 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις