Προς το περιεχόμενο

Google drive!!!


MaDaAmAx1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά. Χρησιμοποιώ το google drive για αποθήκευση δεδομένων, και επειδή που δεν έχω πολύ χώρο στον αρχικό μου δίσκο, θέλω τα αρχεία που έχει μέσα να συγχρονίζονται με τον δεύτερο δίσκο που έχω και όχι με τον πρώτο!!! Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το κάνω αυτό;;; Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει που θέλεις να κάνεις sync. Αν θέλεις να το αλλάξεις βλέπω ότι κρατάει καταχώριση στην registry. Οπότε δοκίμασε να κλείσεις το drive ανοίγοντας το πάνελ από την περιοχή ειδοποιήσεων και μετά από τις τρεις τελείες πάνω δεξιά επέλεξε Κλείσιμο του συγχρονισμού.
Μετά πάτα WINDOWS+R και δώσε για εκτέλεση regedit.
Στη συνέχεια κατευθύνσου στο κλειδί HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Google\Drive και στα δεξιά θα δεις το κλειδί Path. Δοκίμασε αν θέλεις να ορίσεις εκεί τον φάκελο συγχρονισμού (πρέπει να το γράψεις, δεν έχει να το επιλέξεις με παραθυρικά).
Τέλος, κλείσε τον registry editor και μετακίνησε τα περιεχόμενα του drive από τον default φάκελο (φαντάζομαι C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Google\Drive) στον άλλο δίσκο και ξανάνοιξε την εφαρμογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...