Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε όλους. Παραθέτω τον σύνδεσμο από ένα ερωτηματολόγιο μιας μελέτης που πραγματοποιείται την τρέχουσα περίοδο και έχει σκοπό να εκτιμήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς στην ψυχική λειτουργία. Θα χρειαστούν περίπου 15 λεπτά για την συμπλήρωση του. Μπορείτε να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο ελεύθερα σε όποιον γνωρίζετε. Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και απολύτως εμπιστευτικές. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους σας.

https://forms.gle/ubKa1Zj1ouUGRvUr5

• Like 1
Δημοσ.

Το συμπλήρωσα αλλά δεν μου άρεσε κάτι.

Μπορεί να η καθημερινότητα, οι συνήθειες και τα συναισθήματα κάποιου να έχουν αλλάξει τελείως λόγω του ιού, αλλά μπορεί και να μην έχουν αλλάξει καθόλου. Όσο αισιόδοξα ή απαισιόδοξα και να απαντήσει κάποιος για το πως είναι, δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι λόγω του ιού ή αν θα ήταν έτσι και αλλιώς.

Θα έπρεπε να υπάρχει και μια ερώτηση πχ σε κάθε σελίδα που να λέει κατά πόσο για τα συναισθήματα ή την μείωση των δραστηριοτήτων κλπ θεωρεί κανείς ότι ευθύνεται η πανδημία ή κάτι άλλο.

Έτσι δεν ξέρω πόσο νόημα έχει όλο αυτό

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Το συμπλήρωσα αλλά δεν μου άρεσε κάτι.

Μπορεί να η καθημερινότητα, οι συνήθειες και τα συναισθήματα κάποιου να έχουν αλλάξει τελείως λόγω του ιού, αλλά μπορεί και να μην έχουν αλλάξει καθόλου. Όσο αισιόδοξα ή απαισιόδοξα και να απαντήσει κάποιος για το πως είναι, δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι λόγω του ιού ή αν θα ήταν έτσι και αλλιώς.

Θα έπρεπε να υπάρχει και μια ερώτηση πχ σε κάθε σελίδα που να λέει κατά πόσο για τα συναισθήματα ή την μείωση των δραστηριοτήτων κλπ θεωρεί κανείς ότι ευθύνεται η πανδημία ή κάτι άλλο.

Έτσι δεν ξέρω πόσο νόημα έχει όλο αυτό

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που γράφεις. Το θέμα είναι να εκτιμηθεί μια κυρίαρχη ψυχολογική τάση που επικρατεί στο παρόν, η οποία θα συγκριθεί όμως, με παλαιότερες ή μεταγενέστερες εκτιμήσεις (πρίν/μετά τον COVID-19). Έτσι και μόνο μπορεί να απομονωθεί η επίδραση της πανδημίας. Άρα στο πλαίσιο της σύγκρισης έχει νόημα.

Επίσης, μπορείς να διαχωρίσεις και να συγκρίνεις τις επιπτώσεις ανά ηλικιακές ομάδες ή και άλλα δημογραφικά χαρακτηριστικά.

Καλές γιορτές εύχομαι

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, txcellas είπε

Σε προφίλ με όνομα corrupted που έγινε πρόσφατα μέλος ουτε like δε θα πατουσα, ποσο μαλλον να απαντήσω..

Καλησπέρα, δεν πειράζει, ούτως ή άλλως δεν είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του. Τώρα σχετικά με το όνομα και την εγγραφή μου, που έγινε το 2014, δεν υπάρχει λόγος πρός συζήτηση. Να είσαι καλά και εύχομαι καλές γιορτές.

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, txcellas said:

Σε προφίλ με όνομα corrupted που έγινε πρόσφατα μέλος ουτε like δε θα πατουσα, ποσο μαλλον να απαντήσω..

προσφατα το 2014

Δημοσ.
5 ώρες πριν, txcellas είπε

Ναι καθε 2 χρόνια και από 1 μήνυμα..  λογικα χειμερία νάρκη.. 

Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια προφίλ, γράφονται είτε για καμιά αγγελία η για κάτι που έχουν ανσγκη να το ρωτησουν, άλλοι μόνο για να διαβάζουν ως αναγνώστες δεν τους αρέσει να σχολιάζουν. 

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, txcellas said:

Ναι καθε 2 χρόνια και από 1 μήνυμα..  λογικα χειμερία νάρκη.. 

not the first neither  last

ουτε υποχρεωσε κανεναν να το κανει.ενω ολοι αυτοι που εχουν πολλα ποστς εδωμεσα ειναι σοβαροι.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...