Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα 

Θέλω να αγοράσω τα παρακάτω ακουστικά... είναι αξιόπιστο το σάιτ ή θα φάω τα μούτρα μου;

https://m.cafago.com/en/p-v8550b.html?aid=peda&mid=10000042140&utm_source=Blog&utm_medium=techmaniacs.gr&utm_campaign=V8550B&utm_content=3553

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Καλησπέρα 

Θέλω να αγοράσω τα παρακάτω ακουστικά... είναι αξιόπιστο το σάιτ ή θα φάω τα μούτρα μου;

https://m.cafago.com/en/p-v8550b.html?aid=peda&mid=10000042140&utm_source=Blog&utm_medium=techmaniacs.gr&utm_campaign=V8550B&utm_content=3553

Τα 13€ σκέφτεσαι? Πέρα των άλλων δείχνει πως έχει PayPal σε τρόπο συναλλαγής...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kormos είπε

Τα 13€ σκέφτεσαι? Πέρα των άλλων δείχνει πως έχει PayPal σε τρόπο συναλλαγής...

Κατά κύριο λόγο σκέφτομαι τα στοιχεία της κάρτας μου... αλλά έχεις δίκιο μπορώ να το κάνω με paypal :)

Πρεπει να προσέξω κατι άλλο σε αγορά από εξωτερικό;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Κατά κύριο λόγο σκέφτομαι τα στοιχεία της κάρτας μου... αλλά έχεις δίκιο μπορώ να το κάνω με paypal :)

https://www.trustpilot.com/review/cafago.com

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Σε ευχαριστώ για το λινκ! Σίγουρα πολύ βοηθητικό αλλά δε ξέρω αγγλικά :(

Οι κριτικές του σάιτ είναι έτσι και έτσι... εσύ τι λες να κάνω; Να το ρισκάρω; 

με paypal ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Τον τρόπο αποστολής και το όριο (τελικό κόστος) αν είναι εκτός ΕΕ  >> δεν ψωνίζω συνήθως από τέτοιου είδους "μαγαζάκια" γιατί βαριέμαι την αναμονή :)

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kormos είπε

Τον τρόπο αποστολής και το όριο (τελικό κόστος) αν είναι εκτός ΕΕ  >> δεν ψωνίζω συνήθως από τέτοιου είδους "μαγαζάκια" γιατί βαριέμαι την αναμονή :)

Τα παραγγειλα τα ακουστικά :) δε πρόσεξα τρόπο αποστολής να σου είμαι ειλικρινής 😕

Το κόστος το πρόσεξα... χρεώθηκα 13,19€ και δεν είχε έξοδα αποστολής... θα πληρώσω τίποτα στο τελωνείο ή οπουδήποτε αλλού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι dropship μαγαζι 

Lenovo Wireless Earphone Bluetooth 5.1

Σε κανα μηνα θα ερθουν, απο ποιοτητα οτι πληρωνεις παιρνεις.

Αυτα ειναι αρθρα με affiliate links https://techmaniacs.gr/lenovo-qt81-akoystika-ton-13-eyro-me-exairetiko-design-kai-ploysia-charaktiristika/

με οτι αυτο συνεπαγεται ,  για την ''αντικειμενικη'' γνωμη του αρθρογραφου .....

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Τα παραγγειλα τα ακουστικά :) δε πρόσεξα τρόπο αποστολής να σου είμαι ειλικρινής 😕

Το κόστος το πρόσεξα... χρεώθηκα 13,19€ και δεν είχε έξοδα αποστολής... θα πληρώσω τίποτα στο τελωνείο ή οπουδήποτε αλλού;

Δεν πειράζει, με τέτοιο ποσό όχι...

Απλά αναμένεις 🙂

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Damianus είπε

Ειναι dropship μαγαζι 

Lenovo Wireless Earphone Bluetooth 5.1

Σε κανα μηνα θα ερθουν, απο ποιοτητα οτι πληρωνεις περνεις.

Αυτα ειναι αρθρα με affiliate links https://techmaniacs.gr/lenovo-qt81-akoystika-ton-13-eyro-me-exairetiko-design-kai-ploysia-charaktiristika/

με οτι αυτο συνεπαγεται ,  για την ''αντικειμενικη'' γνωμη του αρθρογραφου .....

1) Τι σημαίνει dropship; :P

2) Μίλησες για ποιότητα.. lenovo είναι τα ακουστικά ή απομίμηση;

3) Το άρθρο αυτό διάβασα και ψήθηκα... μ@@@κια έκανα; 

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Ειναι μια μεθοδος λιανικης πωλησης κατα την οποια ο πωλητης δεν εχει τα προιοντα σε δικες του  αποθηκες, αλλα μεσολαβει ως ενδιαμεσος κανοντας το μαρκετινγκ και κερδιζει ενα ποσοστο απο τη διαφορα τιμης αγορας / πωλησης .

πχ. στη περιπτωση σου , ο πωλητης του site εδωσε τα στοιχεια σου στον ασιατη προμηθευτη και απο κει θα παραλαβεις το προιον.

2) Δεν γνωριζω. Αν βρει καποιος επισημο link απο lenovo ας το παραθεσει.

3) Και εδω προκειται για ενδιαμεσους που κερδιζουν ενα ποσοστο απο την πωληση, απο τη στιγμη που αγοραζεις μεσω του δικου τους link το προιον.

Γενικα αν ειναι να περιμενεις 30 ημερες , καλυτερα να αγοραζεις απο την πηγη , δηλαδη aliexpress, απο πωλητες με πολλα reviews,orders και καλη αξιολογηση. (οι οποιοι ενδεχομενως να ειναι και αυτοι μεσαζοντες του κατασκευαστη)

Οταν τα παραλαβεις κανε ενα review, αν σε ικανοποιουν, για τη ποιοτητα τους και τον ηχο.

Επεξ/σία από Damianus
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Damianus είπε

έκανα ένα google search και το μοντέλο και έβγαλε ένα σωρό ελληνικές σελίδες με affiliates.. τα ίδια γράφουν όλοι πάνω κάτω, non-paper μάλλον έστειλαν.. δεν νομίζω ότι τα έχει δοκιμάσει κανείς..

Δημοσ.
Στις 26/12/2020 στις 7:15 ΜΜ, Damianus είπε

1) Ειναι μια μεθοδος λιανικης πωλησης κατα την οποια ο πωλητης δεν εχει τα προιοντα σε δικες του  αποθηκες, αλλα μεσολαβει ως ενδιαμεσος κανοντας το μαρκετινγκ και κερδιζει ενα ποσοστο απο τη διαφορα τιμης αγορας / πωλησης .

πχ. στη περιπτωση σου , ο πωλητης του site εδωσε τα στοιχεια σου στον ασιατη προμηθευτη και απο κει θα παραλαβεις το προιον.

2) Δεν γνωριζω. Αν βρει καποιος επισημο link απο lenovo ας το παραθεσει.

3) Και εδω προκειται για ενδιαμεσους που κερδιζουν ενα ποσοστο απο την πωληση, απο τη στιγμη που αγοραζεις μεσω του δικου τους link το προιον.

Γενικα αν ειναι να περιμενεις 30 ημερες , καλυτερα να αγοραζεις απο την πηγη , δηλαδη aliexpress, απο πωλητες με πολλα reviews,orders και καλη αξιολογηση. (οι οποιοι ενδεχομενως να ειναι και αυτοι μεσαζοντες του κατασκευαστη)

Οταν τα παραλαβεις κανε ενα review, αν σε ικανοποιουν, για τη ποιοτητα τους και τον ηχο.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) θα κάνω review όταν τα έχω στα χέρια μου!  Να σαι καλά 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά... 

Ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι ο τρόπος παράδοσης των ακουστικών στα χέρια μου;

Εννοώ.. θα έρθουν με κούριερ στη πόρτα μου; Θα πάνε σε κάποιο υποκατάστημα κούριερ και θα πρέπει να πάω εκεί; Γνωρίζουμε καθόλου όταν παραγγέλνεις έτσι από Κίνα ποια μεταφορική συνεργάζεται μαζί τους συνήθως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...