Marios Rios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα Θέλω να αγοράσω τα παρακάτω ακουστικά... είναι αξιόπιστο το σάιτ ή θα φάω τα μούτρα μου; https://m.cafago.com/en/p-v8550b.html?aid=peda&mid=10000042140&utm_source=Blog&utm_medium=techmaniacs.gr&utm_campaign=V8550B&utm_content=3553 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Marios Rios
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω τα παρακάτω ακουστικά... είναι αξιόπιστο το σάιτ ή θα φάω τα μούτρα μου; https://m.cafago.com/en/p-v8550b.html?aid=peda&mid=10000042140&utm_source=Blog&utm_medium=techmaniacs.gr&utm_campaign=V8550B&utm_content=3553 Τα 13€ σκέφτεσαι? Πέρα των άλλων δείχνει πως έχει PayPal σε τρόπο συναλλαγής...
Marios Rios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, kormos είπε Τα 13€ σκέφτεσαι? Πέρα των άλλων δείχνει πως έχει PayPal σε τρόπο συναλλαγής... Κατά κύριο λόγο σκέφτομαι τα στοιχεία της κάρτας μου... αλλά έχεις δίκιο μπορώ να το κάνω με paypal Πρεπει να προσέξω κατι άλλο σε αγορά από εξωτερικό;
skar1983 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Κατά κύριο λόγο σκέφτομαι τα στοιχεία της κάρτας μου... αλλά έχεις δίκιο μπορώ να το κάνω με paypal Πρεπει να προσέξω κατι άλλο σε αγορά από εξωτερικό; https://www.trustpilot.com/review/cafago.com
Marios Rios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, skar1983 είπε https://www.trustpilot.com/review/cafago.com Σε ευχαριστώ για το λινκ! Σίγουρα πολύ βοηθητικό αλλά δε ξέρω αγγλικά Οι κριτικές του σάιτ είναι έτσι και έτσι... εσύ τι λες να κάνω; Να το ρισκάρω;
skar1983 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ για το λινκ! Σίγουρα πολύ βοηθητικό αλλά δε ξέρω αγγλικά Οι κριτικές του σάιτ είναι έτσι και έτσι... εσύ τι λες να κάνω; Να το ρισκάρω; με paypal ναι 1
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Κατά κύριο λόγο σκέφτομαι τα στοιχεία της κάρτας μου... αλλά έχεις δίκιο μπορώ να το κάνω με paypal Πρεπει να προσέξω κατι άλλο σε αγορά από εξωτερικό; Τον τρόπο αποστολής και το όριο (τελικό κόστος) αν είναι εκτός ΕΕ >> δεν ψωνίζω συνήθως από τέτοιου είδους "μαγαζάκια" γιατί βαριέμαι την αναμονή 1
Marios Rios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, kormos είπε Τον τρόπο αποστολής και το όριο (τελικό κόστος) αν είναι εκτός ΕΕ >> δεν ψωνίζω συνήθως από τέτοιου είδους "μαγαζάκια" γιατί βαριέμαι την αναμονή Τα παραγγειλα τα ακουστικά δε πρόσεξα τρόπο αποστολής να σου είμαι ειλικρινής 😕 Το κόστος το πρόσεξα... χρεώθηκα 13,19€ και δεν είχε έξοδα αποστολής... θα πληρώσω τίποτα στο τελωνείο ή οπουδήποτε αλλού;
Damianus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι dropship μαγαζι Lenovo Wireless Earphone Bluetooth 5.1 Σε κανα μηνα θα ερθουν, απο ποιοτητα οτι πληρωνεις παιρνεις. Αυτα ειναι αρθρα με affiliate links https://techmaniacs.gr/lenovo-qt81-akoystika-ton-13-eyro-me-exairetiko-design-kai-ploysia-charaktiristika/ με οτι αυτο συνεπαγεται , για την ''αντικειμενικη'' γνωμη του αρθρογραφου ..... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Damianus 1
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Τα παραγγειλα τα ακουστικά δε πρόσεξα τρόπο αποστολής να σου είμαι ειλικρινής 😕 Το κόστος το πρόσεξα... χρεώθηκα 13,19€ και δεν είχε έξοδα αποστολής... θα πληρώσω τίποτα στο τελωνείο ή οπουδήποτε αλλού; Δεν πειράζει, με τέτοιο ποσό όχι... Απλά αναμένεις 🙂 1
Marios Rios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Damianus είπε Ειναι dropship μαγαζι Lenovo Wireless Earphone Bluetooth 5.1 Σε κανα μηνα θα ερθουν, απο ποιοτητα οτι πληρωνεις περνεις. Αυτα ειναι αρθρα με affiliate links https://techmaniacs.gr/lenovo-qt81-akoystika-ton-13-eyro-me-exairetiko-design-kai-ploysia-charaktiristika/ με οτι αυτο συνεπαγεται , για την ''αντικειμενικη'' γνωμη του αρθρογραφου ..... 1) Τι σημαίνει dropship; 2) Μίλησες για ποιότητα.. lenovo είναι τα ακουστικά ή απομίμηση; 3) Το άρθρο αυτό διάβασα και ψήθηκα... μ@@@κια έκανα; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Marios Rios
Damianus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Ειναι μια μεθοδος λιανικης πωλησης κατα την οποια ο πωλητης δεν εχει τα προιοντα σε δικες του αποθηκες, αλλα μεσολαβει ως ενδιαμεσος κανοντας το μαρκετινγκ και κερδιζει ενα ποσοστο απο τη διαφορα τιμης αγορας / πωλησης . πχ. στη περιπτωση σου , ο πωλητης του site εδωσε τα στοιχεια σου στον ασιατη προμηθευτη και απο κει θα παραλαβεις το προιον. 2) Δεν γνωριζω. Αν βρει καποιος επισημο link απο lenovo ας το παραθεσει. 3) Και εδω προκειται για ενδιαμεσους που κερδιζουν ενα ποσοστο απο την πωληση, απο τη στιγμη που αγοραζεις μεσω του δικου τους link το προιον. Γενικα αν ειναι να περιμενεις 30 ημερες , καλυτερα να αγοραζεις απο την πηγη , δηλαδη aliexpress, απο πωλητες με πολλα reviews,orders και καλη αξιολογηση. (οι οποιοι ενδεχομενως να ειναι και αυτοι μεσαζοντες του κατασκευαστη) Οταν τα παραλαβεις κανε ενα review, αν σε ικανοποιουν, για τη ποιοτητα τους και τον ηχο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Damianus 1
christos4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Damianus είπε Αυτα ειναι αρθρα με affiliate links https://techmaniacs.gr/lenovo-qt81-akoystika-ton-13-eyro-me-exairetiko-design-kai-ploysia-charaktiristika/ με οτι αυτο συνεπαγεται , για την ''αντικειμενικη'' γνωμη του αρθρογραφου ..... έκανα ένα google search και το μοντέλο και έβγαλε ένα σωρό ελληνικές σελίδες με affiliates.. τα ίδια γράφουν όλοι πάνω κάτω, non-paper μάλλον έστειλαν.. δεν νομίζω ότι τα έχει δοκιμάσει κανείς..
Marios Rios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Στις 26/12/2020 στις 7:15 ΜΜ, Damianus είπε 1) Ειναι μια μεθοδος λιανικης πωλησης κατα την οποια ο πωλητης δεν εχει τα προιοντα σε δικες του αποθηκες, αλλα μεσολαβει ως ενδιαμεσος κανοντας το μαρκετινγκ και κερδιζει ενα ποσοστο απο τη διαφορα τιμης αγορας / πωλησης . πχ. στη περιπτωση σου , ο πωλητης του site εδωσε τα στοιχεια σου στον ασιατη προμηθευτη και απο κει θα παραλαβεις το προιον. 2) Δεν γνωριζω. Αν βρει καποιος επισημο link απο lenovo ας το παραθεσει. 3) Και εδω προκειται για ενδιαμεσους που κερδιζουν ενα ποσοστο απο την πωληση, απο τη στιγμη που αγοραζεις μεσω του δικου τους link το προιον. Γενικα αν ειναι να περιμενεις 30 ημερες , καλυτερα να αγοραζεις απο την πηγη , δηλαδη aliexpress, απο πωλητες με πολλα reviews,orders και καλη αξιολογηση. (οι οποιοι ενδεχομενως να ειναι και αυτοι μεσαζοντες του κατασκευαστη) Οταν τα παραλαβεις κανε ενα review, αν σε ικανοποιουν, για τη ποιοτητα τους και τον ηχο. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα κάνω review όταν τα έχω στα χέρια μου! Να σαι καλά
Marios Rios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και πάλι παιδιά... Ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι ο τρόπος παράδοσης των ακουστικών στα χέρια μου; Εννοώ.. θα έρθουν με κούριερ στη πόρτα μου; Θα πάνε σε κάποιο υποκατάστημα κούριερ και θα πρέπει να πάω εκεί; Γνωρίζουμε καθόλου όταν παραγγέλνεις έτσι από Κίνα ποια μεταφορική συνεργάζεται μαζί τους συνήθως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα