truman2193 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες. Ειμαι να σκασω. Σκεφτομουν να αλλαξω παροχο μιας και η forthnet που εχω τωρα ειναι αισχρη και μπαινω σημερα να τσεκαρω τι παιζει. Λοιπον βλεπω πως το ιντερνετ στη περιοχη μου φτανει μεχρι 24μβπς απο ΟΛΕΣ τις εταιριες. Μιλαμε για λεωφορο και πιανει μεχρι 24αρι ιντερνετ και 2 στενα κατω ενας φιλος μου πιανει 50/100/200. Τι μπορω να κανω για αυτο μαγκες(χωρις να μετακομισω).
kallonos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, truman2193 είπε Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες. Ειμαι να σκασω. Σκεφτομουν να αλλαξω παροχο μιας και η forthnet που εχω τωρα ειναι αισχρη και μπαινω σημερα να τσεκαρω τι παιζει. Λοιπον βλεπω πως το ιντερνετ στη περιοχη μου φτανει μεχρι 24μβπς απο ΟΛΕΣ τις εταιριες. Μιλαμε για λεωφορο και πιανει μεχρι 24αρι ιντερνετ και 2 στενα κατω ενας φιλος μου πιανει 50/100/200. Τι μπορω να κανω για αυτο μαγκες(χωρις να μετακομισω). Εφόσον δεν έχεις διαθεσιμότητα δεν μπορείς και πολλά. Εκτός αν σκεφτείς εναλλακτικά ίντερνετ με sim κτλ.
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, truman2193 είπε Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες. Ειμαι να σκασω. Σκεφτομουν να αλλαξω παροχο μιας και η forthnet που εχω τωρα ειναι αισχρη και μπαινω σημερα να τσεκαρω τι παιζει. Λοιπον βλεπω πως το ιντερνετ στη περιοχη μου φτανει μεχρι 24μβπς απο ΟΛΕΣ τις εταιριες. Μιλαμε για λεωφορο και πιανει μεχρι 24αρι ιντερνετ και 2 στενα κατω ενας φιλος μου πιανει 50/100/200. Τι μπορω να κανω για αυτο μαγκες(χωρις να μετακομισω). Τίποτα, αναμένεις πότε θα αναβαθμιστεί η περιοχή σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα