MessatsuRoku Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 Δεματα ειχα συνολο με τον ιδιο τροπο αποστολης, τα 2 παραδοθηκαν πιο γρηγορα απ'οτι συνηθως αλλα αυτο εφαγε σκαλωμα... ειναι κανεις αλλος που το επαθε αυτο? Δεμα απο αμαζον
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε 3 Δεματα ειχα συνολο με τον ιδιο τροπο αποστολης, τα 2 παραδοθηκαν πιο γρηγορα απ'οτι συνηθως αλλα αυτο εφαγε σκαλωμα... ειναι κανεις αλλος που το επαθε αυτο? Δεμα απο αμαζον Από Amazon συνήθως παραδίδουν τα ΕΛΤΑ-Courier (αν δεν κάνω λάθος)....
MessatsuRoku Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, kormos είπε Από Amazon συνήθως παραδίδουν τα ΕΛΤΑ-Courier (αν δεν κάνω λάθος).... Απο i-parcel ( ups παρακλαδι ) παραδιδουν τα ελτα κουριερ, απο DHL γερμανιας παραδιδουν τα DHL Express
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Απο i-parcel ( ups παρακλαδι ) παραδιδουν τα ελτα κουριερ, απο DHL γερμανιας παραδιδουν τα DHL Express Πρώτη φορά το ακούω Πριν 4 ημέρες πάντως εγώ από Amazon.de παραγγελία μου το παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ-Courier (Επαρχία).
MessatsuRoku Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, kormos είπε Πρώτη φορά το ακούω Πριν 4 ημέρες πάντως εγώ από Amazon.de παραγγελία μου το παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ-Courier (Επαρχία). Με τι μεθοδο σου στειλανε το δεμα? DHL ?
kormos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, MessatsuRoku είπε Με τι μεθοδο σου στειλανε το δεμα? DHL ? Δεν έχω το πακέτο μπροστά μου, μπορώ να το δω αύριο..... (δνε θυμάμαι καθόλου τώρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα