Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Σε υπηρεσιακό υπολογιστή εγκατέστησα τον Chrome με τυπικά δικαιώματα και όχι πλήρη. Πάω να κάνω απεγκατασταση αλλά μου ζητάει κωδικός διαχείρισης που δεν έχω. Υπαρχει τρόπος να τον βγάλω; Το κακό είναι ότι έχω συνδεθεί σε αυτόν με τα στοιχεία που έχω και στον προσωπικό υπολογιστή.
kormos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε υπηρεσιακό υπολογιστή εγκατέστησα τον Chrome με τυπικά δικαιώματα και όχι πλήρη. Πάω να κάνω απεγκατασταση αλλά μου ζητάει κωδικός διαχείρισης που δεν έχω. Υπαρχει τρόπος να τον βγάλω; Το κακό είναι ότι έχω συνδεθεί σε αυτόν με τα στοιχεία που έχω και στον προσωπικό υπολογιστή. Και στην απεγκατάσταση πάλι στοιχεία διαχειριστή θα σου ζητήσει... Θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Μφχ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Στην αρχικη εγκατασταση δεν μου ζητησε στοιχεια διαχειριστη αλλα με προειδοποιησε για περιορισμενα δικαιωματα και συνεχισα.Ηλπιζα οτι ετσι θα μπορεσω και να τον βγαλω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα