Προς το περιεχόμενο

Μήνυση στη CD Projekt Red εξαιτίας των bugs στο Cyberpunk 2077


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η δικηγορική εταιρία Rosen Law ζητά και από τους ίδιους τους επενδυτές του παιχνιδιού να συμμετέχουν στη μήνυση.

Η CD Projekt Red ίσως έχει μπροστά της μία νομική μάχη. Όπως αναφέρει το Bloomberg, η δικηγορική εταιρία με την επωνυμία Rosen Law ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην πολωνική εταιρία. Στην αγωγή της, η δικηγορική εταιρία υποστηρίζει πως η διοίκηση του στούντιο παραπλάνησε τους επενδυτές σχετικά με την κατάσταση του παιχνιδιού πριν από την κυκλοφορία του και απέτυχε να αποκαλύψει ότι το Cyberpunk 2077 ήταν σχεδόν αδύνατο να αναπαραχθεί στο PS4 και Xbox One λόγω ενός τεράστιου αριθμού από bugs. Η Rosen Law δεν έχει επί του παρόντος βασικό ενάγοντα, αλλά οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στην αγωγή συμπληρώνοντας μία ηλεκτρονική φόρμα.

Η αγωγή είναι η πρώτη από τις πιθανές νομικές μάχες της CD Projekt Red λόγω του Cyberpunk 2077. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι New York Times ανέφεραν ότι οι Πολωνοί επενδυτές εξετάζουν επίσης νομική δράση. Η αντίδραση κατά την κυκλοφορία ήταν τόσο αρνητική που η Sony απέσυρε πρόσφατα το παιχνίδι από το PlayStation Store, ενώ η Microsoft επέκτεινε την πολιτική επιστροφής χρημάτων στους χρήστες. Η CD Projekt Red υποσχέθηκε επίσης να επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον αγόρασε το παιχνίδι στην retail μορφή του (φυσική μορφή) και δεν μπορεί να το επιστρέψει στο κατάστημα. Η αγωγή έρχεται έπειτα την ανακοίνωση της εταιρίας που αποκαλύπτει πως έχει πουλήσει ήδη περίπου 13 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι ναναι το ανατόλια μλποκ ,

και εγω θα κανω μηνυση στην Wyborowa Βότκα γιατι ειναι σ**** βοτκα  ,

και απο τα πολλά bugs εβλεπα ξωγηινους

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια νομίζω ότι η μήνυση αφορα την παραπληροφορηση σχετικα με το σταδιο στο οποιο βρισκοταν το παιχνιδι. Αν ειχαν σωστη ενημέρωση μπορει και να μην εβγαιναν αλλα να κυνηγουσαν την εταιρια γιατι δεν παρεδωσε στην ωρα της.

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"απέτυχε να αποκαλύψει ότι το Cyberpunk 2077 ήταν σχεδόν αδύνατο να αναπαραχθεί στο PS4 και Xbox One λόγω ενός τεράστιου αριθμού από bugs."

Τα 20fps δηλαδή είναι νορμαλ....?

Πάντως μλκ κάνουν , μήνυση την πηγή εσόδων τους...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Η Rosen Law δεν έχει επί του παρόντος βασικό ενάγοντα, αλλά οι μέτοχοι μπορούν να συμμετάσχουν στην αγωγή συμπληρώνοντας μία ηλεκτρονική φόρμα" δλδ μια δικηγορική εταιρία με έδρα την Νέα Υόρκη, μυρίστηκε αίμα και ευκαιρία για διαφήμιση και κατέθεσε αγωγή στην CDPR, χωρίς βασικό ενάγοντα, γιατί μόνο ένας τρελός (μέτοχος) θα πυροβολούσε τα πόδια του.

 

  • Like 20
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια προς τι ο χαμος?Εννοω ή ολοι που παραπονιουνται εχουν μετοχες στην cd project red ή δεν εχουν με τιποτα καλύτερο στη ζωη τους να σαχοληθουν (εννοω η ζωη τους περιτριγυριζεται απο βιντεο παιχνιδια και το πως τρεχουν).Πολλα παιχνιδια δεν ειχαν καλο ξεκινημα βλεπε witcher 3 ,fallout (αρκετα παιχνιδια της σειρας),no mans sky κλπ.Η εταιρεια ηδη απο την ημερα που κυκλοφορησε ο τιτλος εχει περασει 3 διαφορετικα hotfix στον υπολογιστη.Εγω με συστημα του 2016 (i5 6500 rx 480 medium-low) το τρεχω χωρις κιχ.Ναι εχει ορισμενα bug αλλα οχι game breaking αλλα αστεια,πχ το τσιγαρο μπορει καμια φορα να μην φαινεται ή οι npcs να  περπατανε μεσα απο τον παιχτη μου στο πεζοδρομιο .Αλλα περα απο ολα αυτα δεν υπαρχει κατι αντικειμενικα που να μου εχει χαλασει την εμπειρια.Καταλαβαινω οτι στις κονσολες ειχε κακιστο ξεκινημα δεν μπορουσαν να παιξουν οι ανθρωποι το παιχνιδι εκει αλλα εχω παρακολουθησει απο φιλους που εχουν το παλιο ps4 και μου λενε πως προσφατα με το hotfix εγινε σαφως μια ομαλη εμπειρια.Φυσικα ομως δεν ειναι pc το ps4 αλλα παιζουν στις περισσοτερες περιπτωσεις μια χαρα πλεον.Πιστευω οτι βιαστηκε η κοινοτητα των παιχτων να κρινει γρηγορα.Οι ανθρωποι μεσω γιορτων εβγαλαν hotfix αυτο διχνει οτι ενδιαφερονται.Νομιζω το 1.06 για pc βγηκε παραμονη χριστουγεννων.Επισης κατι αλλο που υπαρχει παρερμηνευση ειναι πως το παιχνιδι ξεκινησε πραγματικα να φτιαγνεται  to 2016 δεν εχω ιδεα γιατι κυκλοφορει σε ολο το διαδικτυο κατι για 8 χρονια και 9 που το λενε σαν πιπιλα.Αλλα προφανως το ψεμα φευγει σε ταχυτητες φωτος και ο κοσμος δεν επεξεργαζεται τι διαβαζει.Oποτε εκει που θελω να καταληξω ειναι πως,κακως κανουν μηνυσεις αφου η εταιρεια εχει πει και το πρατει ηδη πως επιστρφει τα χρηματα πισω.Μηπως μου φαινεται πως οι "gamers" ( χαζος ορος και αυτος εχουμε κανει συγκεκριμενη κατηγορια ανθρωπων που παιζει βιντεοπαιχνιδια ),ειναι λιγο  ευεξαπτοι?Ναι γνωριζω οτι σαν εταιρεια η cd project red υποσχεθηκε πολλα για το τιτλο που μερικα δεν τα τηρησε (βλεπε τα BDs που δεν μπορεις να παιξεις τα αγορασμενα ,που η Judy δεν ειναι για τον male V κ.α) αλλα το εχουν κανει αλλες τοσες εταιρειες μην σταυρωνουμε μονο μια αλλα το συνολο.

  • Like 7
  • Confused 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...