Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο τίτλος τα λεει ολα, πάντα ειχα στην άκρη του μυαλού μου οτι κάπως πρέπει να "αξιοποίησω" τον χρόνο που χασομερω στο διαδίκτυο κάθε μερα ειδικά εν μεσω καραντίνας αυτή η σκέψη για την δημιουργία ενος "χαρτζιλίκιου" της τάξης του 10-20ευρω την εβδομάδα δεν θα ηταν κάτι άσχημο... Απο μερικη έρευνα απο πολλά και διάφορα βίντεο και post στο εξωτερικό παίζουν πολλα πχ yt, blogs κτλπ αλλα ηθελα να ρωτήσω εδω στην οικογένεια του insomnia αν γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για ενα χαρτζιλίκι. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω οτι ειμαι φοιτητής οπότε χρόνο μπορώ να βρω ευκολα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ανυπομονώ να ακούσω της απόψεις σας πάνω στο θεμα. 

• Sad 1
Δημοσ.

Σαλεπιτζης   στην  ομονοια   θα   βγαλεις  πιο   ευκολα  απ  οτι   στις   απατες   του   διαδικτυου....😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έσοδα απ τις διαφημίσεις της  Google είναι μηδαμινα, στο λέω γιατί παλιότερα είχαμε στοιχηματικο blog με επισκεψιμοτητα και κλικ, δεν τα βλέπαμε μόνοι μας δλδ και απ τις διαφημίσεις παίρναμε ψίχουλα. Αν δουλέψει κάτι θα ναι να σε πληρώσει κάποιος για να τον διαφημίζεις, αλλά αυτό προϋποθέτει να μπαίνει κόσμος στο blog σου. 

Το yt πάλι θέλει πολύ χρόνο να σε μάθουν, να αρχίσουν να βλέπουν το κανάλι σου και να το βλέπουν και σταθερά μάλιστα. Να υπάρχει μια συνεχής ροή βίντεο, που σημαίνει ώρες γυρισμάτων, μοντάζ κλπ. 

Γενικώς δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3
Δημοσ.

Παλιοτερα  κοκορευοταν   καποιος  σε   αναλογο   νημα   οτι  ειχε   βγαλει   12   ευρω   σ  ενα   μηνα!!!😀

Φυσικα   το  οτι   ειχε   καψει   εκατο   κιλοβατωρες  και   ειχε   δυο   βαθμους  παραπανω   μυωπια   σ  ενα   μηνα

δεν  τον  αγγιζε   καθολου....🤩

Ασε   που   ειχε   πληρωθει   μονο  τα   6  ευρω  και  τ  αλλα  με   προυποθεσεις....🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nisteate είπε

Νομίζω ότι ο τίτλος τα λεει ολα, πάντα ειχα στην άκρη του μυαλού μου οτι κάπως πρέπει να "αξιοποίησω" τον χρόνο που χασομερω στο διαδίκτυο κάθε μερα ειδικά εν μεσω καραντίνας αυτή η σκέψη για την δημιουργία ενος "χαρτζιλίκιου" της τάξης του 10-20ευρω την εβδομάδα δεν θα ηταν κάτι άσχημο... Απο μερικη έρευνα απο πολλά και διάφορα βίντεο και post στο εξωτερικό παίζουν πολλα πχ yt, blogs κτλπ αλλα ηθελα να ρωτήσω εδω στην οικογένεια του insomnia αν γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο για ενα χαρτζιλίκι. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω οτι ειμαι φοιτητής οπότε χρόνο μπορώ να βρω ευκολα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ανυπομονώ να ακούσω της απόψεις σας πάνω στο θεμα. 

Άλλο να κάθεσαι να σερφάρεις στο Facebook και στο reddit και στο ιnsomnia, και αλλο να δουλευεις. Μην μπερδευεις τις εννοιες. Ενδεχομενως να μπορουσες βρεις μια ακρη ωστε να βγαλεις αυτο το χαρτζιλικι που λες, αλλα με αρκετες ωρες menial tasks, που θα καταντουσε πιο κουραστικο και απο main job με ελαχιστο ανταλαγμα. Μαθε ενα skill που στο μελλον θα μπορεσει οντως να σου προσφερει, η να σε γλειτωσε λεφτα, παρα να σπαταλας χρονο για ψωροδεκαρες μαθενοντας απολυτως τιποτα. 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
Δημοσ.

δε θα επεκταθώ πολύ αλλά το "εισόδημα από το Internet", "δουλειά από το Internet", "χαρζιλίκι από το Internet" είναι φράσεις παρεξηγημένες.

Δεν είναι κάτι ανέφικτο αλλά οι περισσότεροι που ανοίγουν θέματα και ρωτάνε (δεν είναι και λίγοι) έχουν κάτι άλλο συγκεκριμένο στο μυαλό τους.

Κι αυτό που έχουν είναι το κάθομαι όλη μέρα στον υπολογιστή και ξύνομαι, κάνοντας Like σε γκομενάκια και θέλω να βγάλω άνετα κανένα φράγκο. Η λέξη κλειδί εδώ είναι το άνετα. Και τους βλέπεις να ρωτάνε για κάτι διαφημίσεις και κλικ και τέτοια αστεία πράγματα.

Τα νέα όμως είναι άσχημα διότι με αυτό τον τρόπο λεφτά δε θα βγάλουν ούτε σε 100 ζωές. Εκτός αν είναι τίποτα κοριτσάκια..... Εκεί είναι εύκολο αλλά το αφήνω στην απ έξω.

Ακόμα και για το Youtube που ρωτάνε όλοι, για να βγάλεις λεφτά πρέπει να έχεις τρελό κοινό. Και για να εχεις τρελό κοινό, πρέπει να κάνεις κάτι καλά, να παρουσιάζεις κάτι πολύ καλό.

Αυτοί που βγάζουν λεφτά (αφήνουμε τις εξαιρέσεις είπαμε) αφιερώνουν πολύ χρόνο που σίγουρα πολλοί που ρωτάνε δε θα είχαν τη διάθεση να το κάνουν,

πχ υπάρχουν πολλά μαθήματα -tutorials τα οποία πληρώνεις (udemy). είσαι διατεθημένος να κάνεις κάτι τέτοιο; έχεις τις γνώσεις; δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο έχει χρήμα, απλά το ανέφερα σαν δείγμα πως ξύνοντας δε γίνεται τίποτα. είχαν προτείνει σε γνωστό μου να κάνει κάτι παρόμοιο, δε ξέρω τι έγινε τελικά

• Thanks 3
Δημοσ.

Θα μπορούσες να μάθεις να στήνεις e-shops. Τώρα με την επιδότηση έχει γίνει χαμός. Εγώ έχω βαρεθεί να διώχνω κόσμο. (Τον οποίο κόσμο μου τον στέλνουν άλλοι συνάδελφοι, γιατί κανένας δεν θέλει να παντρευτεί eshops για 2 και 3 χιλιάρικα :P :P 

• Like 1
Δημοσ.

Βρες μια νιναρα με κανοναρες και βαλτην να κοιταει απλα στην καμερα και να κανει πανω κατω πανω κατω.....

Τιποτα αλλο δεν χρειαζεται.......

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο που εκανα εγω απο μικρος, δευτερα λυκειου, αγοραζα πραγματα απο εξωτερικο και τα πουλουσα εδω σαν καινουρια παλι 10 με 20 ευρω κατω απο τις τιμες του skroutz. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, crom251 είπε

Τι εννοεις με αυτο?

Όταν κατασκευάζεις ένα eShop, δεν το έστησες και τελείωσες. Ο ιδιοκτήτης θέλει συνέχεια αλλαγές. Αν δεν είναι αυτή η κυρία δουλειά σου , πραγματικά δεν άξιζει να μπεις σε αυτό το τρυπακι για 3000 που θα πάρεις για να κατασκευάσεις ένα αξιοπρεπές eShop. 

Πχ, δεν θα του αρέσει το αρχικό καρουζέλ. Θα το θέλει ξαφνικά λίγο πιο πάνω, ε, πόσο πια να το χρεώσεις αυτό;

(Btw ειμαι software architect πλέον, γράφω java-springboot back, react.js front και docker για να τα ανεβάσω όλα μαζί). 

Προσέξε, δεν θέλω να προσβαλω την δουλειά κανενός. Απλά στον ίδιο χρόνο που θα ξοδέψω για να φτιάξω και να συντηρώ 10 eshops, μπορώ να φτιάξω άλλες εφαρμογές που θα θέλουν πολύ λιγότερο support και θα μου αποφέρουν.πολυ περισσότερα κέρδη. 

Θα σου δώσω 1 απλο παραδειγμα. 

Εφτιαξα για ένα eShop ένα προγραμματακι που μετατρέπει το xml που σου κάνει export το big commerce σε xml που θέλει ο σκρουτζ και το ανεβάζω σε ένα σέρβερ και από εκεί με ένα api call το παίρνει το Σκρουτζ. Αυτό το έφτιαξα και τελείωσε. Εδώ και 2 χρόνια απλά δουλευει. Δεν ξανά - ασχολήθηκα ποτέ από τότε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...