Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το facebook business και ελπίζω κάποιος στο forum να μπορεί να με βοηθήσει. Να σημειώσω ότι γνωρίζω λίγα πράγματα και είχα καιρό να ασχοληθώ.

Είχα έναν λογαριασμό από τον οποίο έκανα διαφήμιση την σελίδα μιας μικρής επιχείρησης και έπαιξε μια διαφήμιση για κάποιες μέρες. Η διαφήμιση έτρεξε κανονικά και το ποσό ήταν 19,88. Είχα βάλει όριο 50,00 στα έξοδα λογαριασμού.

Το πρόβλημα είναι ότι το facebook απενεργοποίησε τον λογαριασμό business και αναφέρουν ότι είναι οριστικό, προσπάθησα να στείλω αίτημα επανεξέτασης αλλά δεν μου εμφανίζει καν να επιλέξω λογαριασμό.

Γράφει λοιπόν όπως θα δείτε και στην φωτογραφία 1 ότι έχω ωφελούμενο 19,88. Χθες έγραφε ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η έκδοση μηνιαίου λογαριασμού. Έλεγα λοιπόν λογικά θα με χρεώσουν 19,88 και όλα οκ, όμως αυτό δεν έγινε και τώρα γράφει ότι θα γίνει η έκδοση μηνιαίου λογαριασμού 27 Ιανουαρίου.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει πια να βάλω άλλη μέθοδο πληρωμής ούτε να εξοφλήσω τον λογαριασμό χειροκίνητα μιας και μου τον έχουν μπλοκάρει. 

Έστειλα μήνυμα στο κέντρο βοήθειας με θέματα τις πληρωμές κτλ. αλλά μου έστειλαν ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι έχω στείλει σε λάθος τμήμα και να στείλω στο τμήμα για αίτημα επανεξέτασης που όπως έγραψε και πιο πάνω δεν μπορώ να κάνω.

Στην φωτογραφία 3 γράφει ότι απέτυχε η πληρωμή, παρόλο που έχω δυο τρόπους πληρωμής και στους δυο λογαριασμούς υπάρχουν χρήματα.

Ευχαριστώ εκ το προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει ή να με παραπέμψει κάπου για βοήθεια.

1.png

2.png

3.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, htaccess είπε

Καλησπέρα, ρίξε μία ματιά στα παρακάτω links.

Troubleshoot a Disabled Ad Account

https://www.facebook.com/business/help/968402779873601

Troubleshoot a Disabled Ad Account Due to Payment Failure

https://www.facebook.com/business/help/268196136699959

Καλησπέρα, τα έχω τσεκάρει και τα δυο. Το θέμα είναι ότι η απόφασή τους είναι οριστική για τον αποκλεισμό του λογαριασμού οπότε δεν μπορώ να στείλω να γίνω επανέλεγχος του λογαριασμού άρα δεν μπορώ να αφαιρέσω ούτε να προσθέσω payment method.

Έχω ήδη payment method αλλά λόγω της απενεργοποίησης του λογαριασμού δεν μπορώ να κάνω χειροκίνητη πληρωμή (πληρωμή τώρα) όπως έχεις την δυνατότητα κανονικά...

Επίσης είχα θέσει ως όριο τα 50 ευρώ που δεν τα κάλυψα αλλά τώρα ούτε μπορώ να τα καλύψω μιας και δεν μπορώ να δημιουργήσω καινούργια διαφήμιση αλλά ούτε με αφήνει να αλλάξω όριο.

Είναι απίστευτο ότι εταιρία με τόσο μεγάλο κέρδος και κόσμο δεν έχει ούτε live chat support, ούτε καν ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις μαζί τους...

Επεξ/σία από godfather0991

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...