korakios Δημοσ. Κυριακή στις 08:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:17 μμ 7 ώρες πριν, kostiger είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-590-26-preview-drivers-introduce-smooth-motion-frame-generation-for-geforce-rtx-40-series Αν το παιχνίδι ήδη υποστηρίζει AMD FG , με optiscaler έχεις και το diss και το FG του παιχνιδιού που είναι σίγουρα ανώτερο από FG μέσω driver Αν δεν υποστηρίζει καθόλου πιστεύω καλύτερα το Lossless Scaling .
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 08:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:20 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, AndVal said: Δηλαδή όταν ένας driver είναι χαρακτηρίζεται ως preview driver περίπου σε πόσο καιρό θα βγει ως κανονικός; Ενδιαφέρον δείχνει το smooth motion FG. Σε όσα games το χρειάστηκαν το έχω χρησιμοποιήσει, είναι μια χαρά, είναι καλύτερη επιλογή από το Lossless ή άλλα tools που forcάρουν FG. Μια χαρά, το παίρνουν τώρα και οι 4000. *Μόνο σε μια περίπτωση παιχνιδιού δεν μου λειτούργησε το Smooth Motion, ήταν το Division 1. Επεξ/σία Κυριακή στις 08:23 μμ από Alex21121988 2
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ 7 ώρες πριν, kostiger είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-590-26-preview-drivers-introduce-smooth-motion-frame-generation-for-geforce-rtx-40-series Επιτέλους!! Κάτι lossless scaling δεν τα χρησιμοποιώ,to much trash προγράμματα δουλειά δεν γίνεται. 1
Retromaniac Δημοσ. Κυριακή στις 08:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:27 μμ Δεν νομίζω ότι το losseles scaling είναι καλύτερα. Γενικά και τα 2 κάνουν interpolate την εικόνα και το fg της Nvidia βασίζεται περισσότερο στο ΑΙ. Φυσικά η narive υποστήριξη του fg έχει πρόσβαση στα motion vectors και σε όλο το geometry οπότε μπορεί να κάνει fg κλάσεις ανώτερο.
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ 8 minutes ago, Retromaniac said: Δεν νομίζω ότι το losseles scaling είναι καλύτερα. Γενικά και τα 2 κάνουν interpolate την εικόνα και το fg της Nvidia βασίζεται περισσότερο στο ΑΙ. Φυσικά η narive υποστήριξη του fg έχει πρόσβαση στα motion vectors και σε όλο το geometry οπότε μπορεί να κάνει fg κλάσεις ανώτερο. Εχει σαφώς λιγότερο ghosting το Smooth Motion συγκριτικά με τα άλλα. Αυτή είναι η βασική του διαφορά όσο τα έχω δουλέψει όλα αυτά.
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 μμ (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν νομίζω ότι το losseles scaling είναι καλύτερα. Γενικά και τα 2 κάνουν interpolate την εικόνα και το fg της Nvidia βασίζεται περισσότερο στο ΑΙ. Φυσικά η narive υποστήριξη του fg έχει πρόσβαση στα motion vectors και σε όλο το geometry οπότε μπορεί να κάνει fg κλάσεις ανώτερο. Το lossless scaling είναι με πληρωμή σωστά?αυτό από μόνο του είναι αυτογκόλ. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:12 μμ από nikos5800
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 09:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:40 μμ 27 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Το lossless scaling είναι με πληρωμή σωστά?αυτό από μόνο του είναι αυτογκόλ. ε 'νταξει το παλικάρι που το φτιάχνει τι θα κάνει; θα κλέβει τράπεζες; δεν είναι και πανάκριβο. 1
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:48 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε ε 'νταξει το παλικάρι που το φτιάχνει τι θα κάνει; θα κλέβει τράπεζες; δεν είναι και πανάκριβο. Πανάκριβο είναι για κάτι που έπρεπε να είναι δωρεάν,από την στιγμή που η amd/Nvidia μας το δίνουν δωρεάν 👍 Το 4χ/8x και πάει λέγοντας δεν έχουν κανένα νόημα σε driver based frame gen. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:48 μμ από nikos5800
korakios Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Επιτέλους!! Κάτι lossless scaling δεν τα χρησιμοποιώ,to much trash προγράμματα δουλειά δεν γίνεται. Τότε μην περιμένεις κάτι καλύτερο από FG μέσω driver 39 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Το lossless scaling είναι με πληρωμή σωστά?αυτό από μόνο του είναι αυτογκόλ. 5€ ολόκληρα κάνει , άσε που είχε και έκπτωση στο steam Επεξ/σία Κυριακή στις 09:51 μμ από korakios
nikos5800 Δημοσ. Κυριακή στις 09:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:52 μμ Μόλις τώρα, korakios είπε Τότε μην περιμένεις κάρι καλύτερο από FG μέσω driver Δεν περιμένω κάτι καλύτερο,με drivers θαύματα δεν γίνονται απλά είναι κοροϊδία να πρέπει να πληρώσεις για την εφαρμογή, βέβαια είναι προσωπική γνώμη έτσι?! 👍
korakios Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ 4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Πανάκριβο είναι για κάτι που έπρεπε να είναι δωρεάν,από την στιγμή που η amd/Nvidia μας το δίνουν δωρεάν 👍 Κλείδωμα στα όρια του refresh rate , δεν έχουν . 1
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 μμ 49 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Πανάκριβο είναι για κάτι που έπρεπε να είναι δωρεάν,από την στιγμή που η amd/Nvidia μας το δίνουν δωρεάν 👍 Το 4χ/8x και πάει λέγοντας δεν έχουν κανένα νόημα σε driver based frame gen. Εγώ πάντως έδωσα 890 για την Nvidia. Δεν την πήρα δωρεάν 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 10:43 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 10:43 μμ 9 hours ago, AndVal said: Ελπίζω να είναι τις προκοπής. Έως τώρα έχω τους 566.33 όπως πολλοί άλλοι από ότι διαβάζω. Οι πιο καινούργιοι μου μαύριζαν την οθόνη. Από μια version και μετά έχω black screen flickering όταν κλείνω τις οθόνες (είτε 1 είτε και τις 3) και τις ξανανοίγω χωρίς να κλείσω το PC. Φτιάχνει μόνο με restart. DDU or not, δεν βοήθησε.
Westbaum Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Εγώ δεν έχω καμιά παρενέργεια σε κάθε driver update.Διαβάζοντας τα posts εδώ με τα προβλήματα σε κάθε νέο driver θα συνεχίσω να κάνω pause😎 1
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 μμ (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, Westbaum said: Εγώ δεν έχω καμιά παρενέργεια σε κάθε driver update.Διαβάζοντας τα posts εδώ με τα προβλήματα σε κάθε νέο driver θα συνεχίσω να κάνω pause😎 Και εγώ έμεινα στην 23H2 και δεν αντιμετωπίζω όλα αυτά που διαβάζω εδώ και εκεί. Οπότε ναι, incontrol και για πάντα 23Η2. Εκτός αν δώσουν και κανένα feature της προκοπής να με δελεάσουν... Που δεν νομίζω xD Επεξ/σία Κυριακή στις 11:50 μμ από Alex21121988 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα