seithan Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Ο Beta του Απριλίου μου έκανε κάποια θέμετα (π.χ. στο WoW ξαφνικά τρελό flickering, με αλλαγή ανάλυσης και πίσω πάλι επανερχόταν), τα οποία ήταν εξαιρετικά αραιά και πού. Με τον νέο οδηγό, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό πρός στιγμής. Εννοείται, αγαπάμε Smooth Motion. Αναρωτιέμαι η 6xxx σειρά, τί καινοτομίες θα φέρει (πέρα από αύξηση της τιμής) ><
ilos Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 6 ώρες πριν, seithan είπε Εννοείται, αγαπάμε Smooth Motion. Αναρωτιέμαι η 6xxx σειρά, τί καινοτομίες θα φέρει (πέρα από αύξηση της τιμής) >< Αφού το ξέρεις.🤣 10x framegen 6050=5090 μόνο με 500$ MSRP. PS για την 8 GB 10GBps edition.🤣
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 16 hours ago, ultraex2003 said: Αντε μπας και μέχρι τις RTX60 πάρει πόδι το Control Panel... 2
_Theo_ Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Αντε μπας και μέχρι τις RTX60 πάρει πόδι το Control Panel... Πιστεύω στους 595.XX που θα σταματήσει η υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα θα γίνει αυτό. Ήτοι, αρχές 2026...
Arkin Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Thresh είπε Αντε μπας και μέχρι τις RTX60 πάρει πόδι το Control Panel... Σχεδόν πήρε. Πρόσθεσαν όλες τις legacy ρυθμίσεις στα graphics settings τερμα κάτω. Δεν έμεινε κάτι νομίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 minute ago, Arkin said: Σχεδόν πήρε. Πρόσθεσαν όλες τις legacy ρυθμίσεις στα graphics settings τερμα κάτω. Δεν έμεινε κάτι νομίζω. Όχι όλες νομιζω, πχ η Ambient Occlusion δεν υπάρχει ακόμα.
αποστόλης Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Αναμένω και το metal gear solid delta. Το 3 ήταν το αγαπημένο μου από όλη τη σειρά. Υπάρχουν αναφορές για χαλιά performance στα PS5/pro. Για να δούμε....
scorpion8283 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Ωραίαααα... Καλή η φασούλα με την ενδειξη για το DLSS που τρέχει στο overlay... Το θέμα είναι βάζουμε τώρα Nv Statistics αντί για RTSS? Το χρησιμοποιεί κανένας για να μας πει εμπειρια?
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Ωραίαααα... Καλή η φασούλα με την ενδειξη για το DLSS που τρέχει στο overlay... Το θέμα είναι βάζουμε τώρα Nv Statistics αντί για RTSS? Το χρησιμοποιεί κανένας για να μας πει εμπειρια? Και τα 2 οταν θελεις να τα βλεπεις ολα σε καποια στιγμη στο παιχνιδι. Κανεις bind ενα κουμπι για το afterburner κανεις συν το κλασικο alt+r για το nvidia και εχεις ολο το πακετο. Οι εξυπνοι της nvidia δεν εχουν βαλει το vram usage ξερουν αυτοι ενω στο afterburner εχεις και το real usage και το allocated. 1 1 1
scorpion8283 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 6 minutes ago, Arkin said: Και τα 2 οταν θελεις να τα βλεπεις ολα σε καποια στιγμη στο παιχνιδι. Κανεις bind ενα κουμπι για το afterburner κανεις συν το κλασικο alt+r για το nvidia και εχεις ολο το πακετο. Οι εξυπνοι της nvidia δεν εχουν βαλει το vram usage ξερουν αυτοι ενω στο afterburner εχεις και το real usage και το allocated. Σωστο Γιώργη, Αφου θα τρέχει ετσι κι αλλιώς το Overlay, το κάνω μονο toggle στην αρχή για να δω τι τρέχει και στη διαρκεια βλέπω κλασσικά RTSS 1
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Σωστο Γιώργη, Αφου θα τρέχει ετσι κι αλλιώς το Overlay, το κάνω μονο toggle στην αρχή για να δω τι τρέχει και στη διαρκεια βλέπω κλασσικά RTSS Απο οτι βλεπω δεν τα βγαζει σωστα. Δειχνει Ν/Α στο FG ουτε βλεπω καπου εκδοση DLSS. Εχω custom απο το control panel και ολα ενεργα στο DLSS tab. Απο οτι βλεπω δεν υποστηριζει override το forbidden west. Εμφανιζει μονο το preset K απο εκδοσεις dlss/fg τιποτα ειναι στο ΝΑ. Το wukong νομιζω εχει overdrive αλλα ουτε αυτο γραφει κατι σε εκδοσεις. Μονο για το FG latest. Δεν φαινεται με λιγα λογια να δουλευουν σωστα τα γραφηματα δεν τραβαει καθολου τις πληροφοριες. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Arkin
scorpion8283 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Arkin said: Απο οτι βλεπω δεν τα βγαζει σωστα. Δειχνει Ν/Α στο FG ουτε βλεπω καπου εκδοση DLSS. Εχω custom απο το control panel και ολα ενεργα στο DLSS tab. Απο οτι βλεπω δεν υποστηριζει override το forbidden west. Εμφανιζει μονο το preset K απο εκδοσεις dlss/fg τιποτα ειναι στο ΝΑ. Το wukong νομιζω εχει overdrive αλλα ουτε αυτο γραφει κατι σε εκδοσεις. Μονο για το FG latest. Δεν φαινεται με λιγα λογια να δουλευουν σωστα τα γραφηματα δεν τραβαει καθολου τις πληροφοριες. Στο FW εχει ενεργοποιηθεί το transformer (αρκει οτι γράφει "PRESET K" ) αλλά οχι το FG...Λογικά θα θέλει swaper...(Εκτός κι αν δεν ειχες ανοίξει FG in game.....!!!) Ανάποδα, στο πιθήκι φαίνεται οτι λειτουργεί κανονικά το FG, αλλά δείχνει οτι δεν εχεις ανοίξει καθόλου το upscaling του DLSS4... Go figure.... DLSS Swapper για να μαστε σίγουροι... Επεξ/σία 25 Αυγούστου από scorpion8283 1
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 59 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Στο FW εχει ενεργοποιηθεί το transformer (αρκει οτι γράφει "PRESET K" ) αλλά οχι το FG...Λογικά θα θέλει swaper...(Εκτός κι αν δεν ειχες ανοίξει FG in game.....!!!) Ανάποδα, στο πιθήκι φαίνεται οτι λειτουργεί κανονικά το FG, αλλά δείχνει οτι δεν εχεις ανοίξει καθόλου το upscaling του DLSS4... Go figure.... DLSS Swapper για να μαστε σίγουροι... Eχω και στα 2 FG+DLSS και απο το control panel εχω latest. Απο οτι φαινεται δεν δουλευει ακομα οπως πρεπει. Το dlss swapper θελει μαζι και το inspector και δεν ξερω τι γινεται και με το streamline θελει και αυτο αναβαθμιση για να δουλεψουν ολα οπως πρεπει. 1
xartemporas Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Θέλει δουλίτσα ακόμα το app για να δουλεύει ανεξάρτητα. 1
seithan Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 22/08/2025 at 15:45, ilos said: Αφού το ξέρεις.🤣 10x framegen 6050=5090 μόνο με 500$ MSRP. PS για την 8 GB 10GBps edition.🤣 Όταν θα μιλάς για fake frames θα σέβεσαι! Πραγματικά εάν έχεις πάνω από 35fps χωρίς framegen, σου κάνει πολύ smooth (sic) την κίνηση. Όπως προείπα προηγουμένως, το έχω ανοιχτό συνέχεια (global). Edit: Το μόνο παιχνίδι που παίζω που μπορεί να πέσει τόσο χαμηλά είναι το Star Citizen. Με το Smooth Motion και 4080-9800x3d, είναι ΟΝΕΙΡΟ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από seithan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα