Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrisde είπε

Ρε αφήστε τις τρίχες και πείτε μου τι κάνουμε με dlss4 και inspector

Ακοινώνητε, εσένα κοιτάω

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.jpeg.51800708df05d91f9e207ab956cf01ce.jpeg

Βασικά εδώ μιλάνε για το νεο preset ότι είναι καλύτερο

How to:

Install the latest NVapp and drivers.

Go to C:\ProgramData\NVIDIA\NGX\models\dlss\versions\20316673\files

Copy the .bin file, rename it to nvngx_dlss.dll

Replace with nvngx_dlss.dll in any dlss enabled game. (Good idea to back up your original file here)

You should now have the latest DLSS version, with preset K enabled by default.

note: To get latest version of FG and RR, do similar but with the dlss_g and dlss_d folders respectively.

Και σε βιντεο για να μην κάνουμε μισές δουλειές

Screenshot_20250131_125323_SamsungInternet.jpg.3e43d9559abb0fe647e9f257600e5fb4.jpg

Πονοκεφαλιασα ηδη

• Like 1
  • Απαντ. 30,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2034

• BlurayMoviesGreece

1836

• Herald

1556

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Screenshot_20250131_125323_SamsungInternet.jpg.3e43d9559abb0fe647e9f257600e5fb4.jpg

Πονοκεφαλιασα ηδη

Πρακτικά έχει ένα προφίλ με περισσότερο temporal accumulation και ένα με λιγότερο. Διαλέγεις κ παίρνεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Πονοκεφαλιασα ηδη

Έχεις πάθει long radeon (κατά το long covid) γι αυτό πονοκεφαλιάζεις. Αυτό περνάει με μια 5xxx, άψογο DLSS και MFG, δόξα τω Πέτσινω.

Επεξ/σία από iazriel
  • Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iazriel είπε

Έχεις πάθει long radeon (κατά το long covid) γι αυτό πονοκεφαλιάζεις. Αυτό περνάει με μια 5xxx, άψογο DLSS και MFG, δόξα τω Πέτσινω.

Άψωγω*

• Haha 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, iazriel είπε

καλυτερα να παρω 5500xt clark edition

• Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε

Η απορια μου ειναι γιατι κραταει και το παλιο dlss επισημα και σε αφηνει να επιλεξεις? Και δεν κανει απλα upgrade?🤔

γτ απο οτι καταλαβα κατι φτιαχνουν κατι χαλανε 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Η απορια μου ειναι γιατι κραταει και το παλιο dlss επισημα και σε αφηνει να επιλεξεις? Και δεν κανει απλα upgrade?🤔

Εγω απο οτι καταλαβα δεν κρατανε το παλιο dlss. Στο hogwarts πχ χθες πηρε μεγαλο update στο steam μου δινει επιλογη μονο για DLSS 4 και στο SR επιλεγεις και το preset εκτος αν λετε οτι αφου εχει και τα αλλα preset αφηνει και την εκδοση 3 dlss με το preset E οπως και τα προηγουμενα. 

Στο forbidden west μου το εχει unsupported λογικο μιας και δεν ειναι στα 75 παιχνιδια με day one support εκει το περασα με dlss swapper και απο inspector force preset J και τελος. 

Screenshot-4.png

Δημοσ.
5 minutes ago, akoinonitos said:

γτ απο οτι καταλαβα κατι φτιαχνουν κατι χαλανε 

το σκεφτηκες κι εσυ ε? 

3 minutes ago, Arkin said:

Εγω απο οτι καταλαβα δεν κρατανε το παλιο dlss. Στο hogwarts πχ χθες πηρε μεγαλο update στο steam μου δινει επιλογη μονο για DLSS 4 και στο SR επιλεγεις και το preset εκτος αν λετε οτι αφου εχει και τα αλλα preset αφηνει και την εκδοση 3 dlss με το preset E οπως και τα προηγουμενα. 

Στο forbidden west μου το εχει unsupported λογικο μιας και δεν ειναι στα 75 παιχνιδια με day one support εκει το περασα με dlss swapper και απο inspector force preset J και τελος. 

Screenshot-4.png

Δεν ξερω Γιωργαρα...κατι δεν μου κανει...

Anyway, το FG ειναι legit παντως. Θα το δοκιμασω και σε περισσοτερα το ΣΚ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε

το σκεφτηκες κι εσυ ε? 

Δεν ξερω Γιωργαρα...κατι δεν μου κανει...

Anyway, το FG ειναι legit παντως. Θα το δοκιμασω και σε περισσοτερα το ΣΚ

Μονο στο FW και στο Howarts χθες το δοκιμασα το οποιο hogwarts το εκαναν ακομα πιο βαρυ απο οτι ηταν με το νεο geometry ray tracing που στο ultra γονατιζει τα παντα. Και στα 2 ειδα αρκετα καλυτερη εικονα κυριως στα χορτα ειδικα στο πρωτο τεραστια διαφορα με dlss quality. Το FG εδωσε και στα 2 +20 fps οταν τα FPS ειναι 100+. Ghosting δεν εβλεπα ουτε στο 2077 που αναφερουν με το dlss 3 δεν ξερω αν παιζει ρολο η OLED αλλα δεν καθομουν να παρατηρω τις επικεφαλιδες στις πινακιδες το αμαξι η ο χαρακτηρας δεν ειχαν ghosting. 

Και το βαλουν δεν το βαλουν καθολικα παντως στο nvidia app το dlss swapper ειναι πολυ ευκολο στη χρηση. Το force preset J/K απο inspector ειναι υποθεση 2 δευτερολεπτων και μια φορα οποτε ενταξει. Σιγουρα θα υπαρξουν θεματα με παιχνιδια που δεν υποστηριζουν επισημα DLSS 4 και τα κανουμε force μεσω dlss swapper δεν ειναι δηλαδη 100% παντου swap και τελος. Σε αυτα κραταμε το επισημο DLL του παιχνιδιου και τελος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το nvidia app που αναφέρει 'Unable to retrieve settings. Try again later' υπάρχει λύση ;

Επεξ/σία από sstav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, sstav είπε

με το nvidia app που αναφέρει 'Unable to retrieve settings. Try again later' υπάρχει λύση ;

ειναι σαν το δημοσιο σου λεει "ελατε αυριο κυριε" και πας αυριο και σου λεει το ιδιο :lol:

Screenshot2025-01-31201548.png.fb0521157f3528b47e4bedf8b4936292.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό πέρασε απαρατήρητο μπροστά στο dlss4!

Rtx mega geometry στο Alan wake 2, δραματική μείωση στην χρήση vram στην ρτχ 4090(σειρά 4χχχ)+13% αύξηση επιδόσεων!!

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...