Mr Aris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Δοκίμασα το νέο dlss4 preset k, είναι ακόμα πιο βελτιωμένο κυρίως το balanced mode,στο final fantasy rebirth τα μαλλιά των χαρακτήρων έχουν πολύ μειωμένο shimmering σχεδόν native επίπεδα ,το ίδιο και στο spider man όταν πετάει πάνω απο δένδρα, Το είπα και χτες το dlss4 balanced mode δίνει τζαμπα performance με ελάχιστες θυσίες Σε τι ανάλυση είσαι? Native εννοείς taa?
nikos5800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Σε τι ανάλυση είσαι? Native εννοείς taa? Ναι native1080p το final fantasy και 1440π το spiderman Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από nikos5800 1
Mr Aris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Ναι native1080p Εμένα το taa μου φαίνεται άσχημο ειδικά σε κίνηση, δηλαδή δεν νομίζω άνθρωπος να έχει επιλογή για dlss και να μη τη βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, 4k είμαι εγώ 1
nikos5800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Mr Aris είπε Εμένα το taa μου φαίνεται άσχημο ειδικά σε κίνηση, δηλαδή δεν νομίζω άνθρωπος να έχει επιλογή για dlss και να μη τη βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, 4k είμαι εγώ Συμφωνώ,στο final fantasy είναι μέτριο,π.χ στο spider man το ta είναι πολύ καλό,ενώ με το παλιό dlss έχανε πολύ σε 1080π/dlss quality,ακόμα και σε 1440π το dlss quality δεν με έπειθε
Coscas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τη μεγαλύτερη πάλι αύξηση, 0.58%, απ' όλες είχε η 4060 στο steam γιά τον Γενάρη 🙂 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από Coscas
scorpion8283 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 3 hours ago, Coscas said: Τη μεγαλύτερη πάλι αύξηση, 0.58%, απ' όλες είχε η 4060 στο steam γιά τον Δεκέμβρη 🙂 Πιστευω ειναι τοσο καλη και δημοφιλης που θα την ξαναβγαλουνε. Σαν 5060. 1 7
Cacciatore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καλημέρα, Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει σωστα. Έβαλα τους νέους drivers για την 4060, αλλά δεν έχω εγκαταστήσει το nvidia app. Για να επωφεληθώ απο το DLSS4 πρέπει να εγκαταστήσω και την εφαρμογή και να το ρυθμίσω απο εκεί κάπου , κάθε φορά για κάθε game, ή με τον νεο driver τον εκμεταλλέυονται τα games ούτως ή άλλως;
seithan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Διάβαζα στο Reddit ότι αλλάζοντας την έκδοση του Streamline (μόνο για τα παιχνίδια που υποστηρίζουν FG), είδαν αρκετά αυξημένες επιδόσεις! Περισσότερα εδω: https://www.reddit.com/r/nvidia/s/BuFWyZ4d9O Spoiler The new DLSS 4 FG has better performance, especially in 4K. If you are using the new FG in games that didn't have it natively, update the Streamline .dll files to further increase FPS. I tested it in several games on my RTX 4070 Ti at 4K resolution with DLSS scaling enabled. My brother noticed similar performance boost on RTX 4080 after updating FG and Streamline files in some games. Here are the example results from Horizon Forbidden West, 4K DLSS P Transformer Preset K, settings Very high, enabled FG. Original FG 3.5.10, original Streamline 2.2.1: **113.9 FPS** New FG 310.1.0, original Streamline 2.2.1: **133.2 FPS** New FG 310.1.0, new Streamline 2.7.2: **143.0 FPS** [https://imgsli.com/MzQ1Mjc1/0/2](https://imgsli.com/MzQ1Mjc1/0/2) Streamline 2.7.2 can be downloaded from [here](https://github.com/NVIDIAGameWorks/Streamline/archive/refs/tags/v2.7.2.zip) or files can be copied from another game, e. g. Cyberpunk 2077 2.21. Streamline .dll files are located in the game directory (files with names starting from sl.). Unreal Engine games have files in a different directory than the .exe file, e.g. Jedi Survivor\\Engine\\Plugins\\Runtime\\Nvidia\\Streamline\\Binaries\\Thirdparty\\Win64. When updating Streamline, always copy file **sl.pcl.dll** even if it wasn't originally in the game directory. Games (tested by me) compatible with new Streamline: * Black Myth Wukong * Senua's Saga Hellblade II * Ghost of Tsushima * Jedi Survivor * Horizon Zero Dawn Remastered * Horizon Forbidden West * LEGO Horizon Adventures **Important** Some of games (e.g. Witcher 3 NG) uses old version of Streamline and it can't be replaced due to incompatibility. Make a copy of the original files before replacing them. Don't modify files in multiplayer games. 3 1
nikos5800 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, Coscas είπε Τη μεγαλύτερη πάλι αύξηση, 0.58%, απ' όλες είχε η 4060 στο steam γιά τον Δεκέμβρη 🙂 Ο βασικός λόγος είναι ότι σταμάτησε η παραγωγή των ρτχ 4090/4080/4070 και έμεινε μόνο η 4060
xartemporas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Cacciatore said: Καλημέρα, Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει σωστα. Έβαλα τους νέους drivers για την 4060, αλλά δεν έχω εγκαταστήσει το nvidia app. Για να επωφεληθώ απο το DLSS4 πρέπει να εγκαταστήσω και την εφαρμογή και να το ρυθμίσω απο εκεί κάπου , κάθε φορά για κάθε game, ή με τον νεο driver τον εκμεταλλέυονται τα games ούτως ή άλλως; Ναι, πρεπει να το ενεργοποιεις ανα παιχνιδι με το nvidia app ή και με αλλο software, πχ dlss updater ή dlss swapper. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από xartemporas 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2025 στις 7:51 ΜΜ, aetos1988 είπε Στην τελευταία φωτογραφία πρόσεξε πόση RAM του συστήματος τραβάει με κάρτα RTX 4060, 2GB περισσότερο σε σχέση με την AMD 7600. Aυτο εξαρταται απο το παιχνιδι και το τροπο που κανουν διαχειριση μνημης οι drivers. Aν τραβαει παραπανω Ram και λιγοτερη Vram ειναι κατανοητο, ερχεται το ενα και αντισταθμιζει το αλλο. Οταν τραβαει λιγοτερη Vram και λιγοτερη Ram για τι ακριβως συζηταμε; Δεν κανει μεγαλυτερη χρηση Ram και Vram; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece
music_lover Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, nikos5800 είπε Ο βασικός λόγος είναι ότι σταμάτησε η παραγωγή των ρτχ 4090/4080/4070 και έμεινε μόνο η 4060 Όντως τις σταμάτησαν όλες πλην της 4060? Επιβεβαιωμένο? Αν ισχύει αυτό τότε ότι υπάρχει στην αγορά είναι από το διαθέσιμο στοκ μέχρι να εξαντληθεί και αυτό.
Coscas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 21 hours ago, scorpion8283 said: Πιστευω ειναι τοσο καλη και δημοφιλης που θα την ξαναβγαλουνε. Σαν 5060. Δλδ αμφισβητείς ότι είναι δημοφιλής; 🤣 Δεν είναι καλή ε; Ας πούμε η B580 είναι καλύτερη... Οπως και η 7600... Ο,τι πείτεν. Θα πάω τώρα εγώ κόντρα στο 1%; 😄 11 hours ago, nikos5800 said: Ο βασικός λόγος είναι ότι σταμάτησε η παραγωγή των ρτχ 4090/4080/4070 και έμεινε μόνο η 4060 Δεν το πιστεύω αυτό. Αυτοί που αγοράζουν 4090/4080, είναι άλλο μερίδιο της αγοράς. Ενα 2-3% Και την 4060 διάβασα ότι θα την απέσυραν 10 hours ago, xartemporas said: Ναι, πρεπει να το ενεργοποιεις ανα παιχνιδι με το nvidia app ή και με αλλο software, πχ dlss updater ή dlss swapper. Αληθεύει ότι δεν έφτιαξαν το fg; 1
just getting started Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μεγάλη υπόθεση το force dlaa από το νέο app. Ειδικά για κάτι παιχνίδια όπως το Jedi Survivor, που το TAA είναι τέρμα μάπα, αλλά και το dlss + FG + HDR έχει για κάποιο λόγο έντονο ghosting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα