akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, seithan είπε Νομίζω ότι στο 1.1mV μαξάρει η 4080. Να πώ την αλήθεια δεν είχα σκεφτεί να ρίξω λίγο το ρεύμα μήπως γίνει μπορέσει να κρατήσει μεγαλύτερο ρολόι. Είπαμε, for science! ολες 1.1mv εχουν max αλλα δεν το κραταει παντα ,παιζει ρολο το ρολοι τα temps το pl κλπ
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 6 ώρες πριν, spi79 είπε Όχιιιιιι🥲 Χωστην μη μασας. Ειμαι με 24H2 σχετικα απο οταν βγηκε τωρα ειμαι με την Beta insider εχω να κανω format απο το 2018 και ολα δουλευουν κανονικα εχω να δω μπλε οθονη απο το 2021. 2
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Χωστην μη μασας. Ειμαι με 24H2 σχετικα απο οταν βγηκε τωρα ειμαι με την Beta insider εχω να κανω format απο το 2018 και ολα δουλευουν κανονικα εχω να δω μπλε οθονη απο το 2021. Μπας και εχεις κατεβασει το tlou part 2? να δεις μια στο inspector αν το rebar απο default ειναι on η off?
spi79 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Χωστην μη μασας. Ειμαι με 24H2 σχετικα απο οταν βγηκε τωρα ειμαι με την Beta insider εχω να κανω format απο το 2018 και ολα δουλευουν κανονικα εχω να δω μπλε οθονη απο το 2021 Όλα good μέχρι τώρα,έβαλα και τελευταίους nvidia και είμαι έτοιμος για tlou 2 με το σουγκλάκο,εεεε με το πιτσιρίκι εννοώ😁 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μπας και εχεις κατεβασει το tlou part 2? να δεις μια στο inspector αν το rebar απο default ειναι on η off? Καλά που το είπες,δε το είχα δει..off Επεξ/σία 8 Απριλίου από spi79 2
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 10 λεπτά πριν, spi79 είπε Όλα good μέχρι τώρα,έβαλα και τελευταίους nvidia και είμαι έτοιμος για tlou 2 με το σουγκλάκο,εεεε με το πιτσιρίκι εννοώ😁 Καλά που το είπες,δε το είχα δει..off το εβαλα on και τσιμπησε καμια 10αρια fps ,απλα δεν θυμομουν αν το ειχα βαλει εγω disabled απο το global ,θενκς 1
spi79 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το εβαλα on και τσιμπησε καμια 10αρια fps ,απλα δεν θυμομουν αν το ειχα βαλει εγω disabled απο το global ,θενκς καλά που ρώτησες γιατί έβαλα τελευταίους drivers και έκαναν reset οι ρυθμίσεις του inspector και δεν είχα dlss4 σε global. 1
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μπας και εχεις κατεβασει το tlou part 2? να δεις μια στο inspector αν το rebar απο default ειναι on η off? Οχι δεν το εχω καθολου περιμενω να πεσει η τιμη να το τσιμπησω. 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι δεν το εχω καθολου περιμενω να πεσει η τιμη να το τσιμπησω. και εγω ισα να το δω το εβαλα απο το θειο Παντως παει νερο το game ,με dlssq + fg βαρας 200-270 ανετα Επεξ/σία 8 Απριλίου από akoinonitos 2
icenex Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μπας και εχεις κατεβασει το tlou part 2? να δεις μια στο inspector αν το rebar απο default ειναι on η off? Τι φαση απενεργοποιειται μονο του αυτο?Η απλα συμπαρανες οτι παιζει χωρις αυτο λογω επιδοσεων?
spi79 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και εγω ισα να το δω το εβαλα απο το θειο Παντως παει νερο το game ,με dlssq + fg βαρας 200+ ανετα Μου κάνει μια μαλακίτσα και με fg μου ρίχνει τη gpu σε 75%.Αν από launcher όμως, βάλω fg off και reflex off και ενεργοποιήσω μέσα από παιχνίδι το fg,δουλεύει τέλεια..Από τον κούλη θα λέμε,όχι θείο🤣 Επεξ/σία 8 Απριλίου από spi79 1
Tambas91 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και εγω ισα να το δω το εβαλα απο το θειο Άμα φωνάξω τον κουλαρο θα ζητάς λεφτά απ τον θείο να ξεπληρώσεις τα πρόστιμα μάγκα … 3
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, spi79 είπε Μου κάνει μια μαλακίτσα και με fg μου ρίχνει τη gpu σε 75%.Αν από launcher όμως, βάλω fg off και reflex off και ενεργοποιήσω μέσα από παιχνίδι το fg,δουλεύει τέλεια..Από τον κούλη θα λέμε,όχι θείο🤣 Eχεις περασει τελευταια dll απο το swapper και εχεις βαλει και τα presets στο inspector? Αν θυμαμαι καλα εγω το ξεκινησα με ολα off απο launcher και τα εβαλα on μετα μεσα απο το παιχνιδι. Θα το δοκιμασω να δω 8 λεπτά πριν, icenex είπε Τι φαση απενεργοποιειται μονο του αυτο?Η απλα συμπαρανες οτι παιζει χωρις αυτο λογω επιδοσεων? Σε καποια games ειναι off σε καποια on ,εξαρταται πως το εχει η nvidia, τα presets του dlss πηγα να αλλαξω και επεσε το ματι μου και ειδα οτι ειναι disabled. 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Άμα φωνάξω τον κουλαρο θα ζητάς λεφτά απ τον θείο να ξεπληρώσεις τα πρόστιμα μάγκα … Θα μου δανεισεις εσυ που εισαι καλο παιδι Επεξ/σία 8 Απριλίου από akoinonitos
spi79 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Eχεις περασει τελευταια dll απο το swapper και εχεις βαλει και τα presets στο inspector? Ναι το προτελευταίο dlss 310.1 ,το fg ,το δικό του άφησα, το 3.7.1 μια χαρά πάει.Στο inspector έβαλα πάλι global το K(ένα 000μπλα μπλα και στο τέλος B) Επεξ/σία 8 Απριλίου από spi79 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μόλις τώρα, spi79 είπε Ναι το προτελευταίο dlss 310.1 ,το fg ,το δικό του άφησα, το 3.7.1 μια χαρά πάει.Στο inspector έβαλα πάλι global το K(ένα 000μπλα μπλα και στο τέλος το fg εχει λιγο ghosting και εσενα?
spi79 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το fg εχει λιγο ghosting και εσενα? Τα ψιλά του τα έχει, αλλά δεν ενοχλεί.Πιο πολύ σε κάτι δέντρα το παρατηρώ με γρήγορο γύρισμα της κάμερας ,αλλά δεν έχω παίξει πολύ.. Επεξ/σία 8 Απριλίου από spi79 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα