Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα τον preview-driver για να δοκιμάσω το Smooth Motion,  σε δύο παιχνίδια που δοκίμασα, Star Citizen/ World of Warcraft, δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν εμφανίστηκε κάποιο θέμα / πρόβλημα με τους οδηγούς - γενικά, αλλά ούτε και περιμένω να έχω θέματα tbh.

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα μου πέταξε BSOD μετά από μια εβδομάδα χρήσης πάντως με τους 576.40 και εντελώς ξαφνικά στα windows 24Η2, δεν είχα αμέσως θέματα, σίγουρα θέλει beta testing να δεις αν θα σου βγάλουν θέμα στην πορεία 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα μου πέταξε BSOD μετά από μια εβδομάδα χρήσης πάντως με τους 576.40 και εντελώς ξαφνικά στα windows 24Η2, δεν είχα αμέσως θέματα, σίγουρα θέλει beta testing να δεις αν θα σου βγάλουν θέμα στην πορεία 

Tα εχουν κανει μπαχαλο με τους οδηγους..

Και μου εκανε κατι κολπα με τους προηγουμενους..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με 24H2 insider εδω και κανα 2 χρονια μαυρη οθονη μονο μια φορα σε ενα driver update ειχα κανα 2 βιντεο ετρεχαν φαινεται εκει σκαλωσε ηθελε restart μετα απο το κουμπι. Δεν ξερω γιατι τοσα θεματα ειδικα με τις 5000. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

εχεις κανει Oc η undervolt στην καρτα? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

εχεις κανει Oc η undervolt στην καρτα? 

όχι ρε συ τίποτα όλα default, το είχαμε ξανα συζητήσει άμα δεις λίγες σελίδες πιο πίσω, από τότε γύρισα πάλι σε 566.36 και δεν μου ξανα παρουσίασε τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Saloufas είπε

όχι ρε συ τίποτα όλα default, το είχαμε ξανα συζητήσει άμα δεις λίγες σελίδες πιο πίσω, από τότε γύρισα πάλι σε 566.36 και δεν μου ξανα παρουσίασε τίποτα. 

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα κυρίως όταν έμπαινα στα Windows, αλλά στους δύο τελευταίους drivers λύθηκε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα κυρίως όταν έμπαινα στα Windows, αλλά στους δύο τελευταίους drivers λύθηκε. 

ok αετέ θα τους βάλω τότε και ο θεός βοηθός!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παιζει κανενας καλοθελητης και Stalker, ας πει αν του καθονται οι τελευταιοι καλα...

Σορρυ τωρα, αλλα δεν εχω καθολου χρονο 😔

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ.
Στις 14/7/2025 στις 2:20 ΜΜ, seithan είπε

Έβαλα τον preview-driver για να δοκιμάσω το Smooth Motion,  σε δύο παιχνίδια που δοκίμασα, Star Citizen/ World of Warcraft, δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν εμφανίστηκε κάποιο θέμα / πρόβλημα με τους οδηγούς - γενικά, αλλά ούτε και περιμένω να έχω θέματα tbh.

Έβαλες όλους τους οδηγούς ή τους πέρασες από NVCleanstall για πιο Lite;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/7/2025 στις 3:20 ΜΜ, seithan είπε

Στο spider man 2 δεν δουλεύει, βέβαια τώρα θα μου πεις το spider man έχει από μόνο του το frame gen...στο expedition 33 όμως είναι πολύ καλό,δίνει καλό smoothness!

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...