nikos5800 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 5 ώρες πριν, just getting started είπε Καλά εννοείται ότι δείχνει πολύ καλύτερο, άλλωστε βγήκε 5 χρόνια μετά. Αλλά ούτε και το δικό τους engine θα ήταν το ίδιο. Εννοώ δλδ ότι δεν χρησιμοποιεί κάποιο UE5 feature όπως πχ meta human, που να μην μπορούσαν να κάνουν στη δικιά τους μηχανή 5 χρόνια μετά το προηγούμενο. Το ότι έχει ίδιο performance με CP2077 με path tracing επίσης τραγικό. Βέβαια από όσα έχω δει στο youtube😛 το καινούριο mafia έχει πολύ δυνατή γεωμετρία σε αντίθεση με το cyberpunk που είναι last gen σε αυτό το κομμάτι,διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικές αδυναμίες και δυνατά σημεία 👍 4
Saloufas Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Έχω βάλει τους 580.88 από αρχές του μήνα και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα το pc και με πολύωρο gaming, επιτέλους ξεκολλήσαμε από τους 560.36! 4
aetos1988 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Στις 13/8/2025 στις 10:15 ΠΜ, Saloufas είπε Έχω βάλει τους 580.88 από αρχές του μήνα και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα το pc και με πολύωρο gaming, επιτέλους ξεκολλήσαμε από τους 560.36! Τα έλυσαν τα περισσότερα προβλήματα από τους δύο προηγούμενους driver. Τουλάχιστον σε μένα.
αποστόλης Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Τα φίλτρα rtx hdr κλπ κλπ τα έφτιαξαν? Επίσης δουλεύουν τα vsr και hdr στον vlc? Κααααααποτε δουλευαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου ΩΩΩΩωωωωωω μεγαλεία, με τους νέους 581.08 δεν έχω το black screen flickering με ανοιχτο το GSync! 4 1
Westbaum Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Πριν 2 μέρες έβαλα τον προηγούμενο και τώρα τον 581.08 με τα καινούργια goodies για 4000 series.'Αντε πάλι compile shaders για τα 10+ games που έχω στο δίσκο😐 1 1
nikos5800 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, Westbaum είπε Αντε πάλι compile shaders για τα 10+ games που έχω στο δίσκο😐 Χαχα,I feel your pain.
nikos5800 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πάντως το dlss override λύνει χέρια!! Έχεις αυτόματα latest dlss4 presets (σε παιχνίδια που υποστηρίζουν dlss)χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλακι σου. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από nikos5800 7
scorpion8283 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 581.08 και μένα μια χαρά...Αλλά επειδή ειμαι εγω, ποτε δεν ξέρεις... Ειμαι απο φορμαντττ btw. 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου εγω εβαλα να δω το smooth motion στο cp2077 επαιξα κανα 5 λεπτο και κρασαρε το παιχνιδι 7
kostiger Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εγω εβαλα να δω το smooth motion στο cp2077 επαιξα κανα 5 λεπτο και κρασαρε το παιχνιδι Εσενα βρηκε... 4
just getting started Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου On 19/08/2025 at 21:50, nikos5800 said: Πάντως το dlss override λύνει χέρια!! Έχεις αυτόματα latest dlss4 presets (σε παιχνίδια που υποστηρίζουν dlss)χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλακι σου. Είναι όμως όπως πριν, που άλλα παιχνίδια υποστηρίζουν το override, και άλλα όχι? Πχ θυμάμαι έκαναν καιρό μέχρι το Hogwarts Legacy να υποστηρίζει override. Γιατί αν δεν το κάνει για όλα, βαριέμαι να ξανά χτίζω shaders για όλα τα games 😂
Saloufas Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, just getting started είπε Είναι όμως όπως πριν, που άλλα παιχνίδια υποστηρίζουν το override, και άλλα όχι? Πχ θυμάμαι έκαναν καιρό μέχρι το Hogwarts Legacy να υποστηρίζει override. Γιατί αν δεν το κάνει για όλα, βαριέμαι να ξανά χτίζω shaders για όλα τα games 😂 1
nikos5800 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just getting started είπε Είναι όμως όπως πριν, που άλλα παιχνίδια υποστηρίζουν το override, και άλλα όχι? Πχ θυμάμαι έκαναν καιρό μέχρι το Hogwarts Legacy να υποστηρίζει override. Γιατί αν δεν το κάνει για όλα, βαριέμαι να ξανά χτίζω shaders για όλα τα games 😂 Πριν δεν υπήρχε το override, έπρεπε για κάθε παιχνίδι να το κάνεις χειροκίνητα,από το κάτι λίγο που είδα κάνει apply σε όλα τα παιχνίδια που εχω,βέβαια ποτέ δεν ξέρεις,στα 100 παιχνίδια μπορεί να του ξεφύγουν κάνα δυο😁 Επεξ/σία 21 Αυγούστου από nikos5800 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα