Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, just getting started είπε

Καλά εννοείται ότι δείχνει πολύ καλύτερο, άλλωστε βγήκε 5 χρόνια μετά.

Αλλά ούτε και το δικό τους engine θα ήταν το ίδιο.

Εννοώ δλδ ότι δεν χρησιμοποιεί κάποιο UE5 feature όπως πχ meta human, που να μην μπορούσαν να κάνουν στη δικιά τους μηχανή 5 χρόνια μετά το προηγούμενο.

Το ότι έχει ίδιο performance με CP2077 με path tracing επίσης τραγικό.

Βέβαια από όσα έχω δει στο youtube😛 το καινούριο mafia έχει πολύ δυνατή γεωμετρία σε αντίθεση με το cyberpunk που είναι last gen σε αυτό το κομμάτι,διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικές αδυναμίες και δυνατά σημεία 👍

• Like 4
Δημοσ.

Έχω βάλει τους 580.88 από αρχές του μήνα και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα το pc και με πολύωρο gaming, επιτέλους ξεκολλήσαμε από τους 560.36! 

• Like 4
Δημοσ.
Στις 13/8/2025 στις 10:15 ΠΜ, Saloufas είπε

Έχω βάλει τους 580.88 από αρχές του μήνα και δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα το pc και με πολύωρο gaming, επιτέλους ξεκολλήσαμε από τους 560.36! 

Τα έλυσαν τα περισσότερα προβλήματα από τους δύο προηγούμενους driver. Τουλάχιστον σε μένα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

ΩΩΩΩωωωωωω μεγαλεία, με τους νέους 581.08 δεν έχω το black screen flickering με ανοιχτο το GSync!

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

Πριν 2 μέρες έβαλα τον προηγούμενο και τώρα τον 581.08 με τα καινούργια goodies για 4000 series.'Αντε πάλι compile shaders για τα 10+ games που έχω στο δίσκο😐

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το dlss override λύνει χέρια!! Έχεις αυτόματα latest  dlss4 presets (σε παιχνίδια που υποστηρίζουν dlss)χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλακι σου.

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 7
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εγω εβαλα να δω  το smooth motion στο cp2077 επαιξα κανα 5 λεπτο και κρασαρε το παιχνιδι:lol:

Εσενα βρηκε...

• Haha 4
Δημοσ.
On 19/08/2025 at 21:50, nikos5800 said:

Πάντως το dlss override λύνει χέρια!! Έχεις αυτόματα latest  dlss4 presets (σε παιχνίδια που υποστηρίζουν dlss)χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλακι σου.

Είναι όμως όπως πριν, που άλλα παιχνίδια υποστηρίζουν το override, και άλλα όχι?

Πχ θυμάμαι έκαναν καιρό μέχρι το Hogwarts Legacy να υποστηρίζει override.

Γιατί αν δεν το κάνει για όλα, βαριέμαι να ξανά χτίζω shaders για όλα τα games 😂

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, just getting started είπε

Είναι όμως όπως πριν, που άλλα παιχνίδια υποστηρίζουν το override, και άλλα όχι?

Γιατί αν δεν το κάνει για όλα, βαριέμαι να ξανά χτίζω shaders για όλα τα games 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just getting started είπε

Πριν δεν υπήρχε το override, έπρεπε για κάθε παιχνίδι να το κάνεις χειροκίνητα,από το κάτι λίγο που είδα κάνει apply σε όλα τα παιχνίδια που εχω,βέβαια ποτέ δεν ξέρεις,στα 100 παιχνίδια μπορεί να του ξεφύγουν κάνα δυο😁

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...