seithan Δημοσ. χθες στις 09:00 πμ Δημοσ. χθες στις 09:00 πμ Ο Beta του Απριλίου μου έκανε κάποια θέμετα (π.χ. στο WoW ξαφνικά τρελό flickering, με αλλαγή ανάλυσης και πίσω πάλι επανερχόταν), τα οποία ήταν εξαιρετικά αραιά και πού. Με τον νέο οδηγό, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό πρός στιγμής. Εννοείται, αγαπάμε Smooth Motion. Αναρωτιέμαι η 6xxx σειρά, τί καινοτομίες θα φέρει (πέρα από αύξηση της τιμής) ><
ilos Δημοσ. χθες στις 03:45 μμ Δημοσ. χθες στις 03:45 μμ 6 ώρες πριν, seithan είπε Εννοείται, αγαπάμε Smooth Motion. Αναρωτιέμαι η 6xxx σειρά, τί καινοτομίες θα φέρει (πέρα από αύξηση της τιμής) >< Αφού το ξέρεις.🤣 10x framegen 6050=5090 μόνο με 500$ MSRP. PS για την 8 GB 10GBps edition.🤣
Super Moderators Thresh Δημοσ. χθες στις 04:12 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 04:12 μμ 16 hours ago, ultraex2003 said: Αντε μπας και μέχρι τις RTX60 πάρει πόδι το Control Panel... 2
_Theo_ Δημοσ. χθες στις 05:48 μμ Δημοσ. χθες στις 05:48 μμ 1 ώρα πριν, Thresh είπε Αντε μπας και μέχρι τις RTX60 πάρει πόδι το Control Panel... Πιστεύω στους 595.XX που θα σταματήσει η υποστήριξη για παλαιότερα μοντέλα θα γίνει αυτό. Ήτοι, αρχές 2026...
Arkin Δημοσ. χθες στις 07:14 μμ Δημοσ. χθες στις 07:14 μμ 3 ώρες πριν, Thresh είπε Αντε μπας και μέχρι τις RTX60 πάρει πόδι το Control Panel... Σχεδόν πήρε. Πρόσθεσαν όλες τις legacy ρυθμίσεις στα graphics settings τερμα κάτω. Δεν έμεινε κάτι νομίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 23 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 minute ago, Arkin said: Σχεδόν πήρε. Πρόσθεσαν όλες τις legacy ρυθμίσεις στα graphics settings τερμα κάτω. Δεν έμεινε κάτι νομίζω. Όχι όλες νομιζω, πχ η Ambient Occlusion δεν υπάρχει ακόμα.
αποστόλης Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Αναμένω και το metal gear solid delta. Το 3 ήταν το αγαπημένο μου από όλη τη σειρά. Υπάρχουν αναφορές για χαλιά performance στα PS5/pro. Για να δούμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα