Witcher1st Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να μεταφερω ενα ποσο μεσω καρτας Πειραιως στη revolut και δε το δεχεται. Μικροποσα περνανε χωρις προβλημα. Υπαρχει καποιο ημερισιο-μηνιαιο οριο; Μονο με τραπεζικο εμβασμα μπορω να μεταφερω μεγαλυτερα ποσα, αλλα θα υπαρχουν και οι αναλογες χρεωσεις; **Τωρα ειδα οτι η χρεωστικη μου εχει οριο 1000 ευρω την ημερα.** Μολις το ανεβασα στα 2000 ευρω την ημερα, οποτε κομπλε! Σβηστε το θεμα! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από Lazostat
kormos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Lazostat είπε Προσπαθω να μεταφερω ενα ποσο μεσω καρτας Πειραιως στη revolut και δε το δεχεται. Μικροποσα περνανε χωρις προβλημα. Υπαρχει καποιο ημερισιο-μηνιαιο οριο; Μονο με τραπεζικο εμβασμα μπορω να μεταφερω μεγαλυτερα ποσα, αλλα θα υπαρχουν και οι αναλογες χρεωσεις; **Τωρα ειδα οτι η χρεωστικη μου εχει οριο 1000 ευρω την ημερα.** Μολις το ανεβασα στα 2000 ευρω την ημερα, οποτε κομπλε! Σβηστε το θεμα! Μέχρι 15.000 νομίζω μπορεί να πάει... (αν θυμάμαι καλά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα