Προς το περιεχόμενο

Η Xiaomi ξεκαθαρίζει την κατάσταση με την παρουσία φορτιστή μέσα στο Mi 11


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημιουργώντας αντιδράσεις με τη χθεσινή της ανακοίνωση για μη παρουσία φορτιστή στη συσκευασία του Mi 11, η Xiaomi ξεκαθάρισε σήμερα την πολιτική που θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με δήλωσή της στην ιστοσελίδα Android Authority, η Xiaomi αναφέρει ότι η χθεσινή ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο Weibo, αφορούσε μόνο τους κινέζους χρήστες διευκρινίζοντας ότι: 

Η αφαίρεση του φορτιστή από τη συσκευασία του Mi 11 αφορά μόνο την αγορά της Κίνας. Η Xiaomi θα προσφέρει 2 εκδόσεις της συσκευής, μία η οποία θα περιέχει μόνο το smartphone και μία δεύτερη η οποία εκτός από το smartphone θα περιλαμβάνει σε ξεχωριστή συσκευασία και τον GaN φορτιστή των 55W. Η τιμή των δύο εκδόσεων θα είναι η ίδια (CNY3,999).

Έτσι όπως όλα δείχνουν, η Xiaomi θα ακολουθήσει με το Mi 11 μια πιο φιλική πολιτική προς τους καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν το κορυφαίο της smartphone χωρίς φoρτιστή αν έχουν οικολογικές ανησυχίες ή απλά έχουν ήδη κάποιο φορτιστή στην κατοχή τους. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Apple που κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο τη σειρά iPhone 12 χωρίς να περιλαμβάνεται φορτιστής σε κανένα από τα 4 μοντέλα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Samsung με την επερχόμενη σειρά Galaxy S21 που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Μένει να δούμε αν η απόφαση της κινεζικής εταιρείας αφορά μόνο το Mi 11, και αν αυτή θα επηρεάσει τις άλλες σειρές smartphone που κυκλοφορεί όπως τα Redmi, Redmi Note και Mi Note. 

xiaomi.jpg.639b920cbfe343ea1abcc7126a593d4a.jpg


View full article

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

39 λεπτά πριν, DionGR είπε

Μολις γυρισα σπιτι απτο βενζιναδικο, γεμιζα αμαξι 20ετιας που ειναι 2000 κυβικα και καιει μιξη κηροζινη-ακατεργαστο πετρελαιο... Πρωτα θα κανω ενα ζεματιστο 45λεπτο ντουζακι και μετα θα παω να bootarω το 850W PC μου, να βαλω θερμανση στο φουλ, να παραγγειλω το Xiaomi χωρις φορτιστη για να σωσω το περιβαλλον. 

Θ Ε Ο Σ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφορά σε κείμενο

Η Xiaomi θα προσφέρει 2 εκδόσεις της συσκευής, μία η οποία θα περιέχει μόνο το smartphone και μία δεύτερη η οποία εκτός από το smartphone θα περιλαμβάνει σε ξεχωριστή συσκευασία και τον GaN φορτιστή των 55W. Η τιμή των δύο εκδόσεων θα είναι η ίδια

Με αυτή την λογική το σκέτο θα πάει πολύ καλά 😂

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να υποθέσω ότι η Xiaomi διαβάζει φουλ το insomnia και τους δυσαρεστημένους υποστηρικτές της όπως είμαι εγώ που ψήφισα μαύρο εχτές στο εμετικό άρθρο που έλεγε ότι αφαιρεί τον φορτιστή από την συσκευασία πέφτοντας στο εξευτελιστικό επίπεδο της Apple και Samsung. Αφαιρώ την μαύρη μου ψήφο λοιπόν και την βγάζω από την μαύρη λίστα. Εχτές απογοητεύτικα. Σήμερα με έφτιαξε αυτό το νέο. 55 βατ φορτιστής δωρεάν. Έτσι δείχνει ότι σέβεται τον καταναλωτή αλλά ταυτόχρονα πάει και με την μόδα για όποιον γουστάρει. ΜΠΡΑΒΟ Xiaomi για μια φορά ακόμη. Λευκή λίστα η Xiaomi μαζί με την χαβάη. Μπράβο και πάλι.

11 λεπτά πριν, coffeex είπε

Με αυτή την λογική το σκέτο θα πάει πολύ καλά 😂

Στην Κίνα λέει όλα αυτά. Οπότε το έσωσαν λέω εγώ.

Επεξ/σία από tsarouc
  • Like 6
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...