Guest1398 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Χρονιά Πολλά...Καλή Πρωτοχρονιά! Έχω ένα Audi Q2 του 2016 και σκέφτομαι να βάλω 2 ηχειάκια στις πίσω πόρτες για να φτιάξω λίγο την ποιότητα ήχου. Γνωρίζει κανένας για το εάν είναι η καλωδίωση δύο δρόμων ή τεσσάρων δρόμων. Σε περίπτωση που είναι τεσσάρων θα μου τα ''διαβάσει'' το σύστημα για το Fade ή θα χρειαστεί να μου περάσουν κανά update στην Audi; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ferongr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Βάζοντας ηχεία στις πίσω πόρτες δεν θα φτιάξεις τον ήχο, απλά θα επιτρέπεις στους επιβάτες πίσω να ακούνε μουσική χωρίς να την έχεις δυνατά. Η εργοστασιακή πηγή μάλλον δεν έχει καθόλου fader, καθώς πρέπει έχει μόνο 2 ενισχυτές για μπροστά, με πιο πλούσιες εκδόσεις να έχουν άλλη εγκατάσταση ήχου. Δεν μας γράφεις τι έκδοση εξοπλισμού έχεις, άν έχεις την πιο βασική μάλλον έχεις πηγή χωρίς fader και χωρίς καλωδιώσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μια χαρά φτιαχνει ο ηχος. Πισω δεν εχει καλωδια αν δεν εχει ηχεία απο την μαμα. Μολις βαλεις τα καλώδια και τα ηχεια πισω θα τα "δει" άμεσα το rcd σου
filarhos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως είναι αρκετά δύσκολο να περάσεις ηχεία πίσω. Δεν είναι όπως σε παλαιότερα αυτοκίνητα όπου είχε σε κάθε πόρτα σωλήνες και τα περνούσες κατευθείαν, αλλά πλέον έχει δύο φίσες (μια σε πόρτα και μια σε κάσα) και πρέπει να περαστούν τα καλώδια στις φίσες (εκεί λογικά το φισοκαλώδιο έχει περασμένο καλώδιο για τις επιπλέον γραμμές, αλλιώς θέλει καινούρια καλώδια). Έχω προσπαθήσει σε passat και απογοητεύτηκα γιατί νόμιζα ότι το δύσκολο θα είναι η αφαίρεση και επανατοποθέτηση των καπλαμάδων, αλλά όχι... Και όταν ρώτησα ηλεκτρολόγο μου ζήτησε πολλά λεφτά και το άφησα... Ίσως αν δεν έχει αεραγωγούς στα πόδια των πίσω επιβατών να μπορεί να μπει εκεί που είναι πιο εύκολο να τραβήξεις καλώδια, αλλά θα θέλει φτιαχτό κουτί και δεν ξέρω και πόσο καλά θα ακούγονται από τόσο χαμηλα.
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 εκτιμω ότι το αμαξι σου αφενος θα εχει πισω ηχεία και αφετερου θα εχει σαφως και τη καλωδιωση... δεν εχω δει audi χωρις πισω ηχεία ποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα