kateriiina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σας! Θέλω να αγοράσω ένα Apple Watch SE ή series 5 και δεν ξέρω ποιο μέγεθος να πάρω. Έχω πολύ μικρό καρπό 13,8cm περίπου αλλά είχα μέχρι εχτές ένα Samsung active 2 44mm και ήμουν ικανοποιημένη από το μέγεθος. Δεν ξέρω όμως πως θα είναι το τετράγωνο ρολόι πάνω μου. Δεν έχω βάλει ποτέ και είναι και τα μαγαζιά κλειστά και δεν μπορώ να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα εδώ μέσα με τόσο μικρό καρπό και να έχει ένα από τα δύο να μου στείλει μία φωτό ή να πει μία γνώμη? Ευχαριστώ
theseus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 αν εχεις iphone μπες στο Apple Store, διαλεξε το ρολοι και κατεβαινοντας προς τα κατω εχει την επιλογη ''Which case size is right for you''.αλλιως εκτυπωση Apple Watch printouts απο google
kateriiina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, theseus είπε αν εχεις iphone μπες στο Apple Store, διαλεξε το ρολοι και κατεβαινοντας προς τα κατω εχει την επιλογη ''Which case size is right for you''.αλλιως εκτυπωση Apple Watch printouts απο google Ευχαριστώ για την απάντηση, πήγα εκεί που μου είπες αλλά δεν με βοήθησε. Στην ουσία το μόνο που έγραφε είναι ότι το 44mm έχει περισσότερα pixels και βάρος. Η εκτύπωση δείγματος σε φυσικό μέγεθος θα βόλευε αλλά δεν έχω εκτυπωτή 😏
kateriiina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, theseus είπε αν εχεις iphone μπες στο Apple Store, διαλεξε το ρολοι και κατεβαινοντας προς τα κατω εχει την επιλογη ''Which case size is right for you''.αλλιως εκτυπωση Apple Watch printouts απο google Τώρα κατάλαβα ότι εννοούσες από app του apple store. Το βρήκα αυτό που λες. Σε ευχαριστώ 16 λεπτά πριν, arispz είπε 44mm μην το ψαχνεις περισσοτερο Κι εγώ αυτό θέλω αλλά στην εφαρμογή δείχνει τεράστιο στον καρπό μου. Λες και έχω βάλει τοίχου 😏
theseus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 κοιταξε αν σου φαινεται μεγαλο απο το Apple Store,τοτε πρεπει να πεις σε φιλο η γνωστο σου να εκτυπωσει τα μεγεθη και αφου τα κοψεις θα εχεις καλυτερη εικονα.γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη λιγες μερες και οταν ανοιξουν τα καταστηματα να το δοκιμασεις.ειναι αρκετα τα λεφτα της αγορας για να βασιστεις στις προαναφερομενες ''λυσεις'' 2
p8denu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Apple Watch series 5 Βάρος 36.7 g Μέγεθος 44mm Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 3.40 cm x 1.07 cm x 4.4 cm Samsung galaxy watch active 2 Βάρος 30 g Μέγεθος 44 mm Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 4.4 cm x 4.4 cm x 1.09 cm Εγώ βλέπω πως είναι λίγο πιο μικρό σε μέγεθος από το ρολόι που έχεις. Είναι λίγο πιο βαρύ αλλά πιστεύω ότι συνηθίζεται
kateriiina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, theseus είπε κοιταξε αν σου φαινεται μεγαλο απο το Apple Store,τοτε πρεπει να πεις σε φιλο η γνωστο σου να εκτυπωσει τα μεγεθη και αφου τα κοψεις θα εχεις καλυτερη εικονα.γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη λιγες μερες και οταν ανοιξουν τα καταστηματα να το δοκιμασεις.ειναι αρκετα τα λεφτα της αγορας για να βασιστεις στις προαναφερομενες ''λυσεις'' Μάλλον θα περιμένω γιατί δεν μπορώ με τίποτα να αποφασίσω 😏. Ελπίζω να ανοίξουν σύντομα τα μαγαζιά 🙏 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
SONIRAM Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44mm SE, μη το σκέφτεσαι. Λιγο μεγάλο θα φαίνετε γιατι το λουράκι θα κάνει κενό εκει που κουμπώνει στο ρολόι. τώρα που άνοιξαν τα μαγαζιά σαν βιβλιοπωλεία ρίξε μια κλεφτή ματιά 😉 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από SONIRAM 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Οι κοπέλες έχουν μικρότερο καρπό και φαίνεται πιο όμορφο το 40 άρι...
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Το μόνο προϊόν της apple που είναι κακάσχημο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 9 hours ago, skiabox said: Το μόνο προϊόν της apple που είναι κακάσχημο. Σωστά! Ένα Smartwatch για να φτουράει σχεδιαστικά θα πρέπει να έχει σχήμα καρδούλας... On 29/12/2020 at 11:15, kateriiina said: Καλημέρα σας! Θέλω να αγοράσω ένα Apple Watch SE ή series 5 και δεν ξέρω ποιο μέγεθος να πάρω. Έχω πολύ μικρό καρπό 13,8cm περίπου αλλά είχα μέχρι εχτές ένα Samsung active 2 44mm και ήμουν ικανοποιημένη από το μέγεθος. Δεν ξέρω όμως πως θα είναι το τετράγωνο ρολόι πάνω μου. Δεν έχω βάλει ποτέ και είναι και τα μαγαζιά κλειστά και δεν μπορώ να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα εδώ μέσα με τόσο μικρό καρπό και να έχει ένα από τα δύο να μου στείλει μία φωτό ή να πει μία γνώμη? Ευχαριστώ Το ιδανικό θα ήταν να πας σε κατάστημα για να τα δεις και τα 2 live πάνω σου. Από την άλλη βέβαια για το μέγεθος του καρπού σου νομίζω πως το 40 θα είναι το ιδανικό, χωρίς όμως αυτό να είναι κανόνας μιας και τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά. Γενικότερα πάντως μη νομίζεις πως η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ 40 & 44 είναι κάτι το συγκλονιστικό που θα κάνει "μπαμ" από μακριά! Εγώ σαν βασικό κριτήριο επιλογής θα έβαζα το πως θα χρησιμοποιείς το smartwatch. Αν ας πούμε αλληλεπιδράς συχνά μαζί του συχνά (πέρα από το να βλέπεις ειδοποιήσεις, κλπ) τα 44mm θα σου προσφέρουν λίγο μεγαλύτερη οθόνη που θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα σε apps που θα πρέπει να αγγίζεις την οθόνη ή που σου εμφανίζουν αρκετές πληροφορίες κλπ.
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, billdanos είπε Σωστά! Ένα Smartwatch για να φτουράει σχεδιαστικά θα πρέπει να έχει σχήμα καρδούλας... Τετοιο σχεδιασμό είχαμε αρχές δεκαετίας του 80 με τα casio που είχαν και κομπιουτεράκι πάνω. Τότε βέβαια φάνταζε ωραίο. Εγώ πιστεύω κάποια στιγμή θα το αλλάξουν. Ασε που δεν υποστηρίζει cosmote esim αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα