im,batman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά μια βοήθεια.... Εκανα λογαριασμό paypal ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτό το θεμα δεν ηξερα πως λειτουργεί... εν πάση περίπτωση Μπορώ να κανω ανάληψη στον λογαριασμό της τραπεζας μου ολο το ποσο χωρίς προμηθειες η τραπεζα μου ειναι eurobank Όταν Σύνδεσα την τράπεζα μου έστηλαν 2 μικρα ποσα επιβεβαιώσεις Τα επιβεβαίωσα εκανα την πρωτη μ ανάληψη 19.5€ χωρίς να ειχε γινει ακόμα η επιβεβαίωση δεν άντεχα να περιμένω οπως και να νει ηρθε όλοτο ποσο 19.5 Χθες εκανα μια ανάληψη 30€ και η τραπεζα μου κρατησε προμηθεια 3.5€ ειναι το κοστος της eurobank Ερώτηση γιατί την πρωτη φορα δεν κρατησε προμήθεια και την δευτερη κράτησε... γινετε να κανω ανάληψη χωρίς προμήθεια ευχαριστω εκ τον προτερον
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δες το τιμολόγιο της τράπεζας σου για εισερχόμενα εμβάσματα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, im,batman είπε Παιδιά μια βοήθεια.... Εκανα λογαριασμό paypal ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτό το θεμα δεν ηξερα πως λειτουργεί... εν πάση περίπτωση Μπορώ να κανω ανάληψη στον λογαριασμό της τραπεζας μου ολο το ποσο χωρίς προμηθειες η τραπεζα μου ειναι eurobank Όταν Σύνδεσα την τράπεζα μου έστηλαν 2 μικρα ποσα επιβεβαιώσεις Τα επιβεβαίωσα εκανα την πρωτη μ ανάληψη 19.5€ χωρίς να ειχε γινει ακόμα η επιβεβαίωση δεν άντεχα να περιμένω οπως και να νει ηρθε όλοτο ποσο 19.5 Χθες εκανα μια ανάληψη 30€ και η τραπεζα μου κρατησε προμηθεια 3.5€ ειναι το κοστος της eurobank Ερώτηση γιατί την πρωτη φορα δεν κρατησε προμήθεια και την δευτερη κράτησε... γινετε να κανω ανάληψη χωρίς προμήθεια ευχαριστω εκ τον προτερον Γιατί κάτω απο 20€ δεν χρεώνουν.Κοιτάς τα https://www.moneyonline.gr/news/oles-i-chreosis-gia-emvasma-apo-trapeza-se-trapeza-odigos-paradigmata/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα