mikemich Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα, Έκανα την πατάτα και παρήγγειλα μια σπάνια μπλούζα εκτός Ε.Ε και την στείλανε με DHL. Κλασσικά ξερω την διαδικασία την έχω ξανακάνει αλλά αυτη τη φορά το θέμα είναι οτι αν είσαι ανήλικος ζητάνε ΔΟΥ, ΑΦΜ και λοιπά του πατέρα σου. Μίλησα με τον υπάλληλο και του εξήγησα οτι θα προτιμούσα να δώσω στοιχεία κάπιου άλλου κηδεμόνα αλλά εκείνος επέμενε οτι πρέπει να είναι του πατέρα μου. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία γιατί ποιό πολυ με τσούζει το οτι θα πρέπει να ζητήσω στοιχεία απο τον πατέρα μου παρα το τελωνείο. Ευχαριστώ για προτέρο για την ενασχόληση σας με το ηλίθιο προβλημά μου :'').
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Πρέπει να αποδείξει οτι αυτός ο αλλος εχει την κηδεμονία σου
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, mikemich είπε Καλησπερα, Έκανα την πατάτα και παρήγγειλα μια σπάνια μπλούζα εκτός Ε.Ε και την στείλανε με DHL. Κλασσικά ξερω την διαδικασία την έχω ξανακάνει αλλά αυτη τη φορά το θέμα είναι οτι αν είσαι ανήλικος ζητάνε ΔΟΥ, ΑΦΜ και λοιπά του πατέρα σου. Μίλησα με τον υπάλληλο και του εξήγησα οτι θα προτιμούσα να δώσω στοιχεία κάπιου άλλου κηδεμόνα αλλά εκείνος επέμενε οτι πρέπει να είναι του πατέρα μου. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία γιατί ποιό πολυ με τσούζει το οτι θα πρέπει να ζητήσω στοιχεία απο τον πατέρα μου παρα το τελωνείο. Ευχαριστώ για προτέρο για την ενασχόληση σας με το ηλίθιο προβλημά μου :''). Αν δεν θες να τα ζητήσεις θα έπρεπε να το σκεφτείς νωρίτερα και να βάλεις άλλον συγγενή ενήλικα να κάνει παραγγελία για εσένα... 🙂 Νομίζω πως τώρα θα υποστείς τις συνέπειες και θα βαδίσεις όπως πρέπει αν θες το δέμα σου... Μφχ
Salvation81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ειναι μονο αυτο, θα θελουν και ηλεκτρονικη εξουσιοδοτηση απο τον πατερα σου, βρεξε μου και γλυστρισα ενα πραγμα (αυτη γινεται μεσω Taxisnet).
mikemich Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πρέπει να αποδείξει οτι αυτός ο αλλος εχει την κηδεμονία σου Αυτο καναμε τελικα ευχαριστω πολυ :") Με καποιο τροπο το γλυτωσα... ευχαριστω ομως
andreas1gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Να σε ρωτήσω, αν έλεγες σε αυτόν που σου την πούλησε να είχε βάλει μια εικονική μικρή τιμή (10 ευρώ) και του ζητούσες η πληρωμή να χωριστεί σε δυο μέρη… ένα το εικονικό (10 ευρώ) και ένα το υπολιπό, δεν θα γλίτωνες τον όποιο εκτελωνισμό;;; Μιας και αν ζητούσαν παραστατικά αγοράς θα έδειχνες ότι πλήρωσες ένα μικρό ποσό…;;;
MessatsuRoku Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Εγω οταν ημουν ανηλικος και χρειαστηκε να κανω εξουσιοδοτηση στην fedex τους ειπα απλα οτι ειμαι προστατευομενο μελος και δεν κανω δικια μου φορολογικη δηλωση και απλα αφησαν το δεμα να περασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα