Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και χρονια πολλα.

Εκανα μια παραγγελια πριν 5 μερες μεσω skroutz. Μια μερα μετα η παραγγελια ακυρωθηκε απ το skroutz (μου ηρθε μαιλ) και μου εστειλαν και το αποδεικτικο της επιστροφης. Το ποσο παρεμεινε δεσμευμενο μεχρι σημερα που χρεωθηκε κανονικα. Επικοινωνησα μ την τραπεζα και μου ειπαν πως επειδη εχει τραβηχτει το ποσο, αυτοι δε μπορουν να κανουν κατι, αλλα να μιλησω με το σκρουτζ. Εστειλα λοιπον μαιλ με τον κωδικο συναλλαγης, αναλυτικα, κανοντας CC και την εταιρια που χειριζεται τις χρεωσεις τους. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κανω καποια αλλη ενεργεια. Ποια ειναι η αρμοδια αρχη να απευθυνθω; 

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια!

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

Απλά με προβλημάτισε που ο ένας με έστελνε στον άλλο. Το σκρουτζ μου είπε να μιλήσω με την τράπεζα και η τράπεζα με το σκρουτζ. 

Θα επανέλθω με το νέο έτος, καλή χρονιά με υγεία!! 

Δημοσ.
11 minutes ago, Kostasspil said:

Απλά με προβλημάτισε που ο ένας με έστελνε στον άλλο. Το σκρουτζ μου είπε να μιλήσω με την τράπεζα και η τράπεζα με το σκρουτζ. 

Θα επανέλθω με το νέο έτος, καλή χρονιά με υγεία!! 

συνηθως αυτο γινεται. η τραπεζα λεει εγινε η χρεωση μιλα με το skroutz.το skroutz λεει εμεις εγκριναμε επιστροφη μιλα με την τραπεζα.το ιδιο ειχε γινει με amazon.μετα απο λιγες μερες εμφανιστηκαν.θελει λιγες μερες να φανει η επιστροφη.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 hours ago, Kostasspil said:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

κανε λιγο υπομονη πριν τους ξαναενοχλησεις και πιστευω οτι θα λυθει μονο του.

πχ στο amazon μου ειχαν δωσει κατι ενα κωδικο για να γινει canceled και η τραπεζα μου ελεγε οτι το amazon Πρεπει να ακυρωσει κτλ. κοινως αντε βγαλε ακρη αλλα στο τελος μετα απο λιγες ημερες γυρισαν στο λογαριασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...