George 10/11 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ! Προσπάθησα να βάλω σε ένα σταθερό υπολογιστή (windows XP) wifi usb adapter και επέλεξα αυτό tp-link wifi usb adapter n300 tl-wn823n ενώ εγκατέστησα κανονικά και μπόρεσα να βρω το WiFi και να συνδεθώ όταν άνοιγα σελίδα στο Ίντερνετ μου εμφανίζει ότι δεν είμαι συνδεδεμένος , Καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ;
htaccess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!! Άνοιξε το cmd, κάνε ping στο www.google.com , αν πάρεις απάντηση (reply), σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος και ό,τι ο περιηγητής σου δεν υποστηρίζεται (ssl handshake failure). ping www.google.com Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από htaccess
htaccess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω > https://www.lifewire.com/how-to-open-command-prompt-2618089
George 10/11 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Λέει ότι δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή , εκτελεστικό πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών !
molot12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Έχει σίγουρα drivers το usb stick που πήρες για win xp ; Επειδή έχω το ίδιο σε win 7 μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δουλευει μια χαρά στα 7 για ΧP χλωμό το βλέπω
htaccess Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε cd c:\windows\system32 ping www.google.com Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από htaccess 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα