Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι γνωριζετε σχετικα μ αυτο που αναγραφεται στον τιτλο θα μου φανει χρησιμο (ποια εταιρια παρεχει οτι υποσχεται με χαμηλο κοστος κτλ). ευχαριστω.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, helenz1 είπε

οτι γνωριζετε σχετικα μ αυτο που αναγραφεται στον τιτλο θα μου φανει χρησιμο (ποια εταιρια παρεχει οτι υποσχεται με χαμηλο κοστος κτλ). ευχαριστω.

Και οι τρεις εταιρίες...

Δημοσ.
On 02/01/2021 at 17:54, helenz1 said:

οτι εταιρεια και να βαλεις τον ιδιο χαλκο θα παρεις.κοιταξε γενικοτερα για  vdsl

Δημοσ.
Στις 3/1/2021 στις 9:38 ΜΜ, poulinos είπε

οτι εταιρεια και να βαλεις τον ιδιο χαλκο θα παρεις.κοιταξε γενικοτερα για  vdsl

με οπτικη ινα θελω αλλα δεν εχω γνωμες για την καθε ευκαιρια.. εσεις που απαντησατε τι δικτυο εχετε αν επιτρεπεται;

Δημοσ.
6 minutes ago, helenz1 said:

με οπτικη ινα θελω αλλα δεν εχω γνωμες για την καθε ευκαιρια.. εσεις που απαντησατε τι δικτυο εχετε αν επιτρεπεται;

αν εχει μπει Ftth τοτε θα πρεπει να δεις κουτια Ftth κοντα σου.αλλιως πρεπει να δεις αν υπσοτηριζεται στην περιοχη σου .και επισης και να υποστηριζεται δεν ειναι τοσο γρηγορο το να βαλεις.μην μπλεκεις το vdsl που το λενε fiber με το καθαρο ftth που ειναι Fiber μεχρι το σπιτι.

αν μιλας για fiber κοινως vdsl(marketing trick) τοτε ενας παροχος θα εχει καμπινες κοντα σου. οποτε αν οι καμπινες ειναι πχ της wind τοτε οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις τον χαλκο του οτε και απο το kv της wind. για αρχη πρεπει να δεις τι υπαρχει υποστηριξη εκει που εισαι ειτε απο καποιο wizard ειτε να δεις αν υπαρχουν καμπινες κοντα σου. αυτο επισης ισως βοηθησει.

http://fttxgr.eu/map

εδω που ειμαι εγω(αθηνα) υπαρχουν στην περιοχη μου καμπινες vdsl του οτε.εχω vdsl 50ari απο forthnet αλλα σαν χαλκο και σαν dslam ειναι του οτε.

δηλαδη η περιοχη μου εχει καμπινες μονο του οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...