Προς το περιεχόμενο

eustore.gr

euronmyous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

Υπαρχουν γνωμες - καλυτερα εμπειριες για το συγκεκριμενο καταστημα? Ενω η διευθυνση δειχνει 

Hedy Computers" LTD, Bulgaria, Haskovo, bul. Saedinenie 14, VAT BG126689895  tel.: +359 38 580 534

σε email που απαντησε και Ελληνικα μου πε οτι δεν εχει υποκαταστηματα μονο στη Σοφια που δεν ειναι και κοντα με την διευθυνση που δινει στο site.

Ασε που σε καθε ερωτηση που περιλαμβανει 2 ερωτηματα το δευτερο ειναι ανυπαρκτο δεν απανταει. Λες και ειναι απο την Σπαρτη... κοφτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vins είπε

Τα "παιδάκι" στα παιδάκια, στους υπόλοιπους να φέρεσαι όμορφα όταν δε σε προσβάλλουν.

Δε σε ξέρω δε με ξέρεις.

Ήσουν προσβλητικός απέναντι σε κάποιον που δε σε προσέβαλε. 

Δε σου άρεσε η απάντησή του? Προσπερνάς ή πες δε με βοηθάς.

Οι χαρακτηρισμοί σου ήταν απαράδεκτοι και αναίτιοι.

Το ότι είσαι 20 χρόνια εδώ μέσα, δε σου δίνει συγχωροχάρτι, το αντίθετο, έχεις μεγαλύτερη ευθύνη.

εκτος απο ευθυνες υπαρχουν και οι απαιτησεις ... οπως η πολυ απλη ας μην απαντησει κανενας και να μεινει το νημα κενο η να πει ενα απλο εγω παρειγγειλα κα ιηρθε η το αντιστροφο... αρα δεν ανεχομαι εγω πρωτρα ειρωνικες απαντησεις αν δεν σου φαινεται καλο προσπερνα το .... ασεβια ποιος εδειξε σε ποιον ας το ψαξει σε δευτερο επειπεδο ο καθενας  μονος του δεν θα σου υποδειξω το αυτονοητο.... προφανς και εχουμε διαφορα ηλικιας για να μην το πιανεις

Επεξ/σία από euronmyous
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, euronmyous είπε

εκτος απο ευθυνες υπαρχουν και οι απαιτησεις ... οπως η πολυ απλη ας μην απαντησει κανενας και να μεινει το νημα κενο η να πει ενα απλο εγω παρειγγειλα κα ιηρθε η το αντιστροφο... αρα δεν ανεχομαι εγω πρωτρα ειρωνικες απαντησεις αν δεν σου φαινεται καλο προσπερνα το .... ασεβια ποιος εδειξε σε ποιον ας το ψαξει σε δευτερο επειπεδο ο καθενας  μονος του δεν θα σου υποδειξω το αυτονοητο.... προφανς και εχουμε διαφορα ηλικιας για να μην το πιανεις

1ον: Απαιτήσεις να έχεις εκεί που πληρώνεις, όχι σε ένα δημόσιο δωρεάν φόρουμ.

2ον: Η απάντησή του δεν ήταν ειρωνική, αν κάτι σου βρωμάει συνήθως υπάρχει λόγος.

3ον: Το ότι δε σε πιάνω, δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα διαφοράς αντίληψης και στοιχειώδους ευγένειας, και πολύ χαίρομαι που δε σε πιάνω

Αν νομίζεις ότι επειδή είσαι π.χ. 60άρης ή έχεις 20 χρόνια στο φόρουμ (που κι εγώ 13 έχω αλλά δεν το κάνω θέμα), σου αξίζει σεβασμός απλά και μόνο για αυτό, τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε μου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...