sakks80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μάστορας γνωστής των diesel. Όταν κάνει αναγέννηση το φίλτρο είτε ολοκληρωθεί είτε όχι πάντα πάει ποσότητα πετρελαίου στα λάδια. Επίσης αν την κόψεις στα νεότερα μοντέλα 14 και μετά κρατάει ιστορικό το αμάξι και όταν το ξαναπάρεις θα την συνεχίσει.Γιαυτο και λάδια βάζεις λίγο πάνω από την μέση της ελάχιστης και μέγιστης γραμμής. Αν δεν καίει το αμάξι θα ανέβει κάπως η στάθμη σε 10.000 από τις αναγεννήσεις που θα έχει κάνει. Και γι'αυτό το λόγο επειδή έχουμε ανάμειξη λαδιού με πετρέλαιο δεν αλλάζεις λάδια μάθε 30 που λέει ο κατασκευαστής αλλά κάθε 15.000 το πολύ. Ιδανικά κάθε 10.000 χιλιόμετρα.
dimitrismito Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 On 27/12/2024 at 18:45, Dimanastas said: Καλησπέρα! Τελικά τι κάνατε όσον αφορά το πρόβλημα με την οθόνη σε οπελ άστρα κ; Ποια λύση είναι προτιμότερη της επισκευής της ήδη υπάρχουσας ή η αντικατάσταση της με μια aftermarket Οι περισσότεροι αλλάζουν σε aftermarket..
PC555paul Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Καλησπέρα! Έχω το μοντέλο του '17 diesel με 1600cc και 136hp. Προέκυψε ένα θέμα με το σπιράλ πολλαπλής και υπάρχει διαρροή καυσαερίου με αποτέλεσμα να μυρίζει η καμπίνα. Με ένα σύντομο έλεγχο σε συνεργείο μου είπαν πως το σπιράλ από μόνο του δε μπορεί να αντικατασταθεί στο συγκεκριμένο μοντέλο και πως θα πρέπει να αλλάξει όλη η πολλαπλή. Γνωρίζουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 32 λεπτά πριν, PC555paul είπε Καλησπέρα! Έχω το μοντέλο του '17 diesel με 1600cc και 136hp. Προέκυψε ένα θέμα με το σπιράλ πολλαπλής και υπάρχει διαρροή καυσαερίου με αποτέλεσμα να μυρίζει η καμπίνα. Με ένα σύντομο έλεγχο σε συνεργείο μου είπαν πως το σπιράλ από μόνο του δε μπορεί να αντικατασταθεί στο συγκεκριμένο μοντέλο και πως θα πρέπει να αλλάξει όλη η πολλαπλή. Γνωρίζουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Είμαι σίγουρος ότι εξατμισάς μπορεί να αλλάξει μόνο το σπιραλ .Για ρώτα,δεν χάνεις τίποτα. edit κοίτα το https://www.antallaktikaexpert.gr/opel-antallaktika/astra-k-sports-tourer/117725/12975/eukamptos-solenas-sust-exatm? (έβαλα το sports tourer ) 2
dimitrismito Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Εξατμισάς 100% θα το αλλάξει μόνο του .. 60-100€ συνολικό κόστος.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα