MIDAYLIGHT Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπ΄πέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με παραγγελίες από amazon ? Παραγγειλα πριν 10 ημερες μια κουκλα sonic the hedgehog και πριν 2 ημερες ελαβα email απο amazon οτι ελαβαν πισω το δεμα και μου εκαναν επιστροφη χρηματων. Δεν ζήτησα ποτε επιστροφη και εχω οπως καταλαβαινετε τρελλαθει ηταν δωρο. Μου εχει ξανασυμβει με αλλο πακετο μια μπλούζα απο μεξικο. τι συμβαινει με τα ελτα ή το τελωνείο? Εχει κανεις τετοιο θέμα. ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από MIDAYLIGHT
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, MIDAYLIGHT είπε Καλησπ΄πέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με παραγγελίες από amazon ? Παραγγειλα πριν 10 ημερες μια κουκλα sonic the hedgehog και πριν 2 ημερες ελαβα email απο amazon οτι ελαβαν πισω το δεμα και μου εκαναν επιστροφη χρηματων. Δεν ζήτησα ποτε επιστροφη και εχω οπως καταλαβαινετε τρελλαθει ηταν δωρο. Μου εχει ξανασυμβει με αλλο πακετο μια μπλούζα απο μεξικο. τι συμβαινει με τα ελτα ή το τελωνείο? Εχει κανεις τετοιο θέμα. ευχαριστώ Θα μπορουσες να επικοινωνησεις με το ιδιο το αμαζον για να σου πουν τον λογο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα