impostor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) OGI ΑΠΑΤΗ!?!? Παιδιά αυτό που ξέρω είναι ότι όταν μεγάλο κομμάτι του εισοδήματος σου έρχεται από το δίκτυο και όχι από πωλήσεις είναι σκαμ. Το ftc της αμερικής λέει το εισόδημα να έρχεται από τις πωλήσεις που κάνεις. Στην OGI νομίζω πληρώνεσαι διαφορετικά απ' όσο θυμάμαι αν ψάξετε στο YouTube επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας θα τα βρείτε έχει διάφορους που τα αναλύουν. Πάντως affiliate marketing ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε κάτι άλλο... είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ MLM από τη στιγμή που διαλέγουν το συγκεκριμένο τρόπο μάρκετινγκ απλά δεν γίνεται να είναι και τα 2 από τη στιγμή που χτίζεις δίκτυο είναι MLM αδιαμφησβήτητα με μια απλή αναζήτηση των 2 ορισμών μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε τη διαφορά! Οτιδήποτε άλλο σε περιγραφή του τύπου "Online Επιχείρηση" , "Online Εισόδημα", Εναλλακτική Επιχειρηματικότητα, Ηλεκτρονικό εμπόριο κτλ είναι απλά επικοινωνιακό τρικ. Και για να μιλάμε οικονομικά πρέπει να δώσετε τουλάχιστον 150 ευρώ στην αρχή τα οποία ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ONLINE θα πρέπει να κάνεις upgrade και να αγοράσεις το μεσαίο πακέτο τους (500 ευρώ περίπου συνολικά) ώστε να σου παρέχουν υπηρεσίες τους όπως αυτόματες απαντήσεις μέσω e-mail και γενικά ότι αφορά την ενασχόληση με το ιντερνετ και τα social media και εκεί να μετράτε τα 200+ ευρω για προωθούμενες διαφημίσεις σε FB και Insta αλλιώς με το μικρό πακέτο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το κλασικό τηλέφωνο σε φίλους και συγγενείς. Οπότε ότι βλέπετε σε διαφημίσεις για affiliate marketing είναι από την ogi δεν υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια. Το σίγουρο είναι πως ούτε εύκολο είναι ούτε θέλει 3-4 ώρες την βδομάδα και δεν σου εγγυάται κανένας πως θα γίνει εγγραφή. Επίσης πουλάνε ένα σεμινάριο 28 ευρω δεν μαθαίνεις κάτι πρακτικό είναι μαγνητοσκοπημένο τα σχόλια είναι επιτηδευμένα για να τσιμπάει ο κόσμος και να νομίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον ενώ στη πραγματικότητα μπορεί να το παρακολουθούν 10 άτομα και να σου λένε ήμαστε μέσα 100-200 άτομα. Ο σκοπός είναι στο τέλος να σου πουλήσουν το επιχειρηματικό πλάνο. Κυκλοφορούν εκτός από διαφημίσεις και άτομα που κάνουν βίντεο στο tik tok και σου λένε στείλε μου να σου πω λεπτομέρειες στο Ινστα αλλά και στο LinkedIn που σε προσεγγίζουν με προσωπικά μηνύματα του τύπου: " Καλησπέρα. Χαίρομαι που συνδεθήκαμε εδώ ξέρω ότι δεν γνωριζόμαστε αλλά ασχολούμαι το τελευταίο καιρό με ένα Online Project. Αν είσαι ανοιχτός να δεις πληροφορίες για μια πρωτοποριακή πηγή εισοδήματος θα χαρώ να τα πούμε." Γενικά σου λένε στα 100 άτομα κανα 2-3 θα μείνουν τώρα αν με ρωτάτε αν αξίζει θα πω όχι γιατί έχεις ήδη ξοδέψει λεφτά και για να δεις ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα πρέπει να περάσει πολύς καιρός ακόμη και χρόνια. Ωστόσο κατά τη γνώμη μου δεν είναι επιχείρηση. Σε μια δικιά σου επιχείρηση έχεις την ελευθερία να βάζεις τους κανόνες τις τιμές τα πάντα εδώ δεν την έχεις. Επίσης να έχετε κατά νου πριν μπείτε αν θέλετε μόνιμα να πουλάτε και να συναναστρέφεστε κόσμο γιατί αυτή είναι η δουλειά. Αναρωτηθείτε πριν μπείτε και τσεκάρετε εδώ τι λέει το FTC https://www.consumer.ftc.gov/articles/multi-level-marketing-businesses-and-pyramid-schemes#right κάντε έρευνα αν το σκέφτεστε! Αν σας ασκούν πίεση κλείστε το τηλέφωνο ή αν βρίσκεστε σε κάποιο χώρο απλά σηκωθείτε και φύγετε ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ απλά φύγετε αν νιώσετε άβολα και ότι και να πουν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ λένε ακριβώς τα ίδια. Να κανείς τα ταξίδια, να ξεφύγεις από το 9-5, να είσαι αφεντικό του εαυτού σου, παθητικό εισόδημα χωρίς ταβάνι οτιδήποτε και αν είναι όλοι λένε ακριβώς τα ίδια. Επίσης ζητείστε τους να δείτε τις πληρωμές τους όχι από τους υψηλόβαθμούς από τους ίδιους, ρωτήστε να μάθετε πόσος κόσμος πετυχαίνει, πόσος κόσμος πετυχαίνει το πρώτο επίπεδο και κρατάει τη θέση του χωρίς να πέσει ποτέ, ρωτήστε πόσος κόσμος παραμένει και πόσος φεύγει, ρωτήστε πως πληρώνεστε με ποιο μέσο οτιδήποτε κάντε τους ερωτήσεις για τα πάντα. Επίσης αν κάποιος σας εξηγεί το πλάνο και δεν καταλαβαίνετε ζητείστε του να το εξηγήσει ξανά. Και να έχετε κατά νου την "επένδυση" σας πολύ πιθανό να μην την πάρετε ποτέ πίσω αυτή είναι η πραγματικότητα και τα στατιστικά 90% του κόσμου αποτυχαίνει στα MLM. Κάποιος έχει ανεβάσει 2 φώτο με ποσά δεν ξέρω αν είναι δικές του οι φώτο πάντως τέτοια ποσά δεν τα βγάζεις ούτε σε 1 ουτε 2 ουτε 3 χρονια και ειδικά με 4-5 ωρες τη βδομάδα. Εγώ ήμουν για λίγο καιρό είχα πάρει το μικρό πακέτο και επειδή δεν μου είχαν εξηγήσει καλά το πλάνο δεν μπορούσα να ασχοληθώ online προφανώς έπρεπε να πάρω μεγαλύτερο πακέτο και εννοείται κανένας δεν μου είπε οτι χρειάζομαι και λεφτά για τις διαφημίσεις πίστευα πως είχαν αυτοί κάποιο σύστημα και ήταν μέσα στο ποσό όλα αλλά όχι θέλει και εκεί λεφτά. Εγώ προσωπικά δεν έβγαλα λεφτά πήρα όλους τους γνωστούς και φίλους και αφού είδα ότι δεν πήγαινε το θέμα δεν έκανα αναβάθμιση εννοείται γιατί θα έχανα κανα 500αρικο στη καλύτερη το οποίο δεν ξέρω και αν θα έπαιρνα ποτέ πίσω. Εν ολίγης δεν είχα καλή εμπειρία ξοδέψα και αρκετά για βιβλία δήθεν αυτοβελτίωσης και σεμηνάρια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από impostor 2
impostor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 12:52 ΠΜ, target2 είπε Είναι κρίμα να δημοσιεύεις κάτι λόγο άγνοιας .Ναι είναι στα πρώτα στάδια και δεν είναι τέλεια καθώς ξεκίνησε το 2014 με μια πλατφόρμα αλλά απο το 2017 έχει 11 και εξελίσετε συνεχώς .Δεν υπόσχονται έναν εύκολο τρόπο πλουτισμού και ναι υπάρχει συνεργασία με γνωστές αλυσίδες σούπερ μαρκετ με 10% έκπτωση στο ταμείο με μορφή διατακτικών.Οσο για τους 3-4 που λες πως άρχισαν το κόλπο εγώ ξεκίνησα συνεργασία το 2019 όταν υπήρχαν ήδη 10.000 μέλη. Ο τρόπος που πληρώνει είναι κλιμακωτός και όχι πυραμιδωτός καθώς έχει ψηφιστεί το καλύτερο πλάνο αμοιβών Ευρώπη και Αμερική ανάμεσα σε 750.000 επιχειρήσεις.Η OGI αντί να παρακάμπτει την μικρομεσαία επιχείρηση την υποστηρίζει αυξάνοντας το πελατολόγιο της προσφέροντας μια έκπτωση στα μέλη αντί να πληρώσει διαφήμιση και προσφέροντας της παράλληλα σύγχρονα εργαλεια προώθησης στο 1 δεκατο της τιμής με 80% προμήθεια σε αυτόν που θα την συστήσει . Και ναι είναι επιχειρηματική ευκαιρία καθώς διατηρούσα επιχειρήσεις στο κλασικό επιχειρείν .Και εγώ όταν είδα την επιχειρηματική ευκαιρία μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά θεώρησα ότι αξίζει να το διερευνήσω και σου παραθέτω τα έσοδα που είχα τον προηγούμενο μήνα και δεν είμαι απο τους 3-4 που ξεκίνησαν το ''κολπο''😊 (Αν δεν κάνεις κάτι δεν θα γίνει,όχι επειδή δεν γινόταν αλλά επειδή δεν το έκανες) Καλή απόφαση😏 Να ενημερωθείτε σχετικά με τα income claims από τους υπεύθυνους φορείς. Ζητείστε από την εταιρεία σας να βγάλει income disclosure και να δείχνετε εκείνο στο κόσμο και να τον ενημερώνετε μετά από έξοδα και φόρους φυσικά. Το να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να ανεβάζει ποσά τα οποία δεν ξέρουμε από που προέρχονται είναι παραπλανητικό. Αφού είναι τόσο καλή η ευκαιρία σας να ενημερώνετε με στοιχεία που να εξακριβώνουν αυτά που λέτε. Γιατί καλό είναι εκτός από τις υποσχέσεις που δίνει ο οποιοσδήποτε να βλέπουμε και τι ισχύει. Και εννοείται ο καθένας να κάνει την έρευνα του. Αν αποφασίζατε να ανοίξετε μια επιχείρηση π.χ. ένα φούρνο θα ψάχνατε τοποθεσία, ενοίκια, ζήτηση, θα παίρνατε πιθανώς μια γνώμη ενός συμβούλου για πιθανά έσοδα έξοδα και τους κινδύνους, θα μιλάγατε σε λογιστή, θα ψάχνατε τις νομοθεσίες τα πάντα. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην συμβαίνει και εδώ το ίδιο αλλά να πιστεύουμε τυφλά την υπόσχεση ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε. Κάντε την έρευνα σας υπάρχουν όλα online υπάρχουν πολλοί YouTubers που μιλάνε για αυτά τα θέματα. Αφήνω κάποια link σχετικά με τα income claims από το FTC και το DSSRC: https://www.ftc.gov/tips-advice/business-center/guidance/business-guidance-concerning-multi-level-marketing https://www.ftc.gov/news-events/blogs/business-blog/2017/01/redress-checks-compliance-checks-lessons-ftcs-herbalife https://www.prnewswire.com/news-releases/direct-selling-self-regulatory-council-issues-new-guidance-on-earnings-claims-for-the-direct-selling-industry-301090343.html 1
cyrulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 8/6/2021 στις 6:28 ΜΜ, target2 είπε Ελπίζω να σε κάλυψα. Η Αλήθεια είναι ότι τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια προβλήματα υγείας και δεν εργάστηκα τοσο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Φιλικά πάντα Απλά δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο και απλά βαριέμαι . Ολα αυτά μπορείς να τα διερευνήσεις που προφανώς δεν τα διερεύνησες. Σου ξαναστέλνω του προηγούμενου μήνα καθώς δεν καταφερα να ασχοληθώ όσο ήθελα λογο υγείας και να δεις και τις Παγκόσμια brand. To ότι κάποιος επιχειρηματίας δεν ανανέωσε την συνδρομή του για να έχει προβολή στην google δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει εκπτώσεις στα μέλη. Μπορεί να είναι στην εφαρμογή και με απλή σελίδα fb πληρώνοντας 160$ εφάπαξ. Καλή διερεύνηση . To ότι ο CEO της ετιρίας είναι ορκωτός λογιστής νομίζω λέει πολλά. https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Thurber Το μόνο κακό που έχει αυτή εταιρία είναι ότι είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μετά απο 3 χρόνια που ασχολούμαι θα σου πω το εξής. Δεν τα λένε όλα. Είναι πολύ καλύτερα απο όσα λένε γιατί τότε ήταν που δεν θα το πίστευες σε καμία περίπτωση.Βασίσου σε πράγματα που ισχύουν με ντοκουμέντα και όχι σε αερολογίες του κάθε αποτυχημένου. Καλή απόφαση... Εγω απλά να πω ότι έστειλες ένα λινκ για αυτόν τον tom thurber του wikipedia στο οποίο λέει ότι πεθανε το 2010 στα 70 . Μάλιστα. Επίσης βρες μου λίγο την μετοχή αυτου του κολοσσου OGI γιατί εγώ δεν βρίσκω τπτ και με έπεισες 1
impostor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 10:47 ΜΜ, cyrulis είπε Εγω απλά να πω ότι έστειλες ένα λινκ για αυτόν τον tom thurber του wikipedia στο οποίο λέει ότι πεθανε το 2010 στα 70 . Μάλιστα. Επίσης βρες μου λίγο την μετοχή αυτου του κολοσσου OGI γιατί εγώ δεν βρίσκω τπτ και με έπεισες Αυτό το λινκ είναι λάθος λογικά είναι για άλλον άνθρωπο το βιογραφικο στο wikipedia. https://www.ogidiscounts.com/team/thomas-thurber εδω εχει ενα μικρό βιογραφικό του CEO αλλά επειδή το έχω ψάξει λίγο έχει 2 προφίλ στο facebook ένα ενεργό ένα ανενεργό και ένα ανενεργό προφίλ στο LinkedIn. Οπότε φαντάσου ο άνθρωπος που δουλευει στην OGI 3 χρόνια και βγάζει τα λεφτα που λέει οτι βγάζει δεν έχει ιδέα για τον ίδιο τον CEO. Απλά φαντάσου για πόσο τρολλ παίζει. Γενικά δεν φαίνεται να παρουσιάζεται πουθενά αλλού ο Thurber δεν υπάρχουν πληροφορίες όχι μονο για αυτόν και γενικά για την εταιρεία το οποίο με βάζει σε σκέψεις γιατί η OGI υπαρχει 7 χρόνια τώρα και πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε στα Αγγλικά. Όλα τα άρθρα γράφονται από Έλληνες δεν υπάρχει αναφορά στην εταιρεία από κανένα ξένο ωστόσο όλοι λένε ότι η εταιρεία έχει παρουσία στο εξωτερικό. Που είναι αυτη η παρουσία γιατι εγω δεν εχω βρει τίποτα. Υπάρχει αυτό το βίντεο στο Youtube του CEO ωστόσο τίποτα άλλο. Ειναι αξιοπερίεργο άλλες εταιρείες mlm με 7 χρόνια παρουσία μπορείς να βρεις τα πάντα. Εδώ φαίνεται πως ποστάρουν ότι θέλουν για να φαίνεται οτι υπάρχει η εταιρεία και λειτουργεί αλλά οτιδήποτε ζωτικής σημασίας το κρύβουν εμένα έτσι μου φαίνεται. Γενικά είναι πολύ μυστήριο όλη η φάση. Στις 12/4/2021 στις 12:52 ΠΜ, target2 είπε το καλύτερο πλάνο αμοιβών Ευρώπη και Αμερική ανάμεσα σε 750.000 επιχειρήσεις. "Απο προσωπική μου εμπειρία είναι ότι καλύτερο έχω δεί επιχειρηματικά και αξίζει να το ψάξεις με ουσιώδες και ακράδαντα στοιχεία και όχι με βάση την κάθε παπαρολογία του κάθε αποτυχημένου." Επειδή έχουμε άγνοια όπως λέτε επιμορφώστε μας. Δείξτε μας που λέει οτι βραβεύτηκε η εταιρεία? Δεν υπάρχουν πληροφορίες online για την εταιρεία οπότε πείτε μας αυτά που ζητάμε να μάθουμε στο κάτω κάτω. Δείξτε μας κάτι για τον CEO κάτι που να αποδεικνύει τις πληρωμές σας γιατί δεν μας παρουσιάζεται κανένα ίχνος αποδεικτικού στοιχείου που να βασίζουν αυτά που λέτε? ειλικρινά τις φωτογραφίες με τα ποσά μπορεί να τα βρήκατε από τον οποιοδήποτε του δικτύου σας. Γιατί κανένας συνεργάτης online όταν προσπαθούμε να κάνουμε συζήτηση ή μας μπλοκάρουν ή διαψεύδουν τα πάντα? Όταν τους λεω είσαι σε mlm όλοι λένε όοοοοοχι ειναι affiliate όταν λεω ότι ζητατε 500 ευρω όλοι το αρνούνται ενώ ξέρουμε ότι όλα αυτά ισχύουν, οπότε συγχωρέστε μας αν μας θεωρείτε παπαρολόγους και αποτυχημένους τουλάχιστον δεν έχουμε χάσει τα λογικά μας και τη κριτική μας σκέψη να μη πιστεύουμε τον κάθε δήθεν που το παίζει νεόπλουτος online. Εδώ κανένας δεν μαντεύει κανένας δεν λέει ασυναρτησίες όλοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Περηφανεύεστε την επιχείρηση σας αλλά όταν βγαίνουμε και μιλάμε μας απορρίπτετε και λέτε ότι αυτά που λέμε δεν ισχύουν? Δεν έχουμε κανένα όφελος παρά μόνο να μοιραστούμε εμπειρίες με άλλους. Γενικά ότι σας συμφέρει κάθε φορά λέτε και ότι σας δυσκολεύει το απορρίπτετε κιόμως όλα είναι μέρος της δουλειάς που κάνετε και υποστηρίζετε. Απαντήστε μας λοιπόν ας κάνουμε κουβέντα αυτό θέλουμε άλλωστε να μάθουμε πληροφορίες. Ας μας δώσει κάποιος απτά στοιχεία. 1
impostor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά αφού δεν μπαίνει ο άνθρωπος να δώσει απαντήσεις έψαξα μόνος μου και βρήκα πως αυτό που ισχυρίζονται ότι έχει βραβευτεί το καλύτερο πλάνο αμοιβών παγκοσμίως είναι πραγματικά λυπηρό γιατί μπορούσε να ψηφίσει ο οποιοσδήποτε ποιο πλάνο θεωρεί κατά τη γνώμη του καλύτερο. Δεν υπήρξε κάποια επιτροπή που να βάλει κάποια κριτήρια έμπαινες και ψήφιζες, προφανώς πλέον δεν υπάρχουν καν τα rank στη σελίδα γιατί ειναι από το 2015. Και να τονίσω ότι το site αυτό είναι ενημερωτικό συγκεκριμένα και αποκλειστικά για mlm δεν είναι κάποιο site παγκόσμιου οργανισμού, δεν έγινε κάποια βράβευση ήταν ένα poll. Κυριολεκτικά είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας ειλικρινά και μόνο που το αναφέρουν είναι τραγικό και δεν λένε παραπάνω πληροφορίες. https://www.businessforhome.org/2015/03/top-direct-selling-compensation-plan-poll-2015/ αυτό εδώ ήταν το site. Και για να μην αναρωτιέστε έβλεπα ένα βιντεάκι ενός leader στο YouTube και έπεσα πάνω σε αυτή την εικόνα και μετά απλά έκανα αναζήτηση στη Google. Επίσης βρήκα ποστ στο facebook που παρακινούσαν κόσμο να μπει και να ψηφίσει ΚΑΙ επιτέλους παραδέχονται και λένε ότι κάνουν πολυεπίπεδο μάρκετινγκ δηλαδή mlm γιατί όλο το αρνούνται. επισυνάπτω φωτογραφίες παρακάτω. Παλιά ονομαζόταν Olympic Idea και τα τελευταία χρόνια άλλαξε σε Our Global Idea (OGI).
Agario21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Ήμουν μέσα στην OGI και το πράγμα βρωμούσε απο την αρχή. Απλά με πέτυχαν μέσα Μαρτίου όταν είχαμε ακόμα καραντίνα και λόγω της πλήξης προσπάθησα απλά να κάνω κάτι διαφορετικό χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα. Αρχικά σου πουλάνε λινκ αφού αγοράσεις πρώτα 1 απο τα 3 πακέτα τους και στην συνέχεια σου λένε να το παρουσιάσεις λίγο περιληπτικά στους κοντινούς σου φίλους , μετά στους γνωστούς σου και μετά πιάνουν τους άγνωστους μέσω των ΜΜΕ (Facebook , Instagram). Εννοείται οτι η εταιρία δεν υπάρχει πουθενά και δεν φαίνεται πουθενά. Αυτά που όμως που κάνει μπαμ για την ψευτιά τους είναι το εξής: Απο την στιγμή που η OGI όπως λέει και το όνομα της είναι GLOBAL και ξεκίνησε στην Αμερική γιατί αν ψάξεις στον χάρτη την εφαρμογής τους δεν μπορείς να βρεις επιχειρήσεις που να είναι μέσα στην OGI . Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν μαγαζιά όπου μπορείς να απολαμβάνεις τις και καλά εκπτώσεις. Όσον αφορά τα ταξίδια απλά απαράδεκτο. Απο περιέργεια έβαλα να δω τις τιμές απο τον τόπο μου για Αθήνα και είχε το πιο φθηνό ήταν κοντά στα 100 ευρώ την ίδια ώρα που αν έψαχνα πρόχειρα κάπου αλλού το έβρισκα πολύ πιο φθηνά. Μακριά λοιπόν! Στις 8/6/2021 στις 6:28 ΜΜ, target2 είπε Ελπίζω να σε κάλυψα. Η Αλήθεια είναι ότι τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια προβλήματα υγείας και δεν εργάστηκα τοσο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Φιλικά πάντα Απλά δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο και απλά βαριέμαι . Ολα αυτά μπορείς να τα διερευνήσεις που προφανώς δεν τα διερεύνησες. Σου ξαναστέλνω του προηγούμενου μήνα καθώς δεν καταφερα να ασχοληθώ όσο ήθελα λογο υγείας και να δεις και τις Παγκόσμια brand. To ότι κάποιος επιχειρηματίας δεν ανανέωσε την συνδρομή του για να έχει προβολή στην google δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει εκπτώσεις στα μέλη. Μπορεί να είναι στην εφαρμογή και με απλή σελίδα fb πληρώνοντας 160$ εφάπαξ. Καλή διερεύνηση . To ότι ο CEO της ετιρίας είναι ορκωτός λογιστής νομίζω λέει πολλά. https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Thurber Το μόνο κακό που έχει αυτή εταιρία είναι ότι είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μετά απο 3 χρόνια που ασχολούμαι θα σου πω το εξής. Δεν τα λένε όλα. Είναι πολύ καλύτερα απο όσα λένε γιατί τότε ήταν που δεν θα το πίστευες σε καμία περίπτωση.Βασίσου σε πράγματα που ισχύουν με ντοκουμέντα και όχι σε αερολογίες του κάθε αποτυχημένου. Καλή απόφαση... Προφανώς αν κοροιδέψεις τον κόσμο θα έχεις εισόδημα ναι. Το λινκ του wikipedia που έστειλες αναφέρεται σε έναν Thomas Thuber που έχει πεθάνει. 1
Agario21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ,, Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από MPAMPILOS21
Agario21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Στις 3/10/2021 στις 5:49 ΠΜ, impostor είπε Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά αφού δεν μπαίνει ο άνθρωπος να δώσει απαντήσεις έψαξα μόνος μου και βρήκα πως αυτό που ισχυρίζονται ότι έχει βραβευτεί το καλύτερο πλάνο αμοιβών παγκοσμίως είναι πραγματικά λυπηρό γιατί μπορούσε να ψηφίσει ο οποιοσδήποτε ποιο πλάνο θεωρεί κατά τη γνώμη του καλύτερο. Δεν υπήρξε κάποια επιτροπή που να βάλει κάποια κριτήρια έμπαινες και ψήφιζες, προφανώς πλέον δεν υπάρχουν καν τα rank στη σελίδα γιατί ειναι από το 2015. Και να τονίσω ότι το site αυτό είναι ενημερωτικό συγκεκριμένα και αποκλειστικά για mlm δεν είναι κάποιο site παγκόσμιου οργανισμού, δεν έγινε κάποια βράβευση ήταν ένα poll. Κυριολεκτικά είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας ειλικρινά και μόνο που το αναφέρουν είναι τραγικό και δεν λένε παραπάνω πληροφορίες. https://www.businessforhome.org/2015/03/top-direct-selling-compensation-plan-poll-2015/ αυτό εδώ ήταν το site. Και για να μην αναρωτιέστε έβλεπα ένα βιντεάκι ενός leader στο YouTube και έπεσα πάνω σε αυτή την εικόνα και μετά απλά έκανα αναζήτηση στη Google. Επίσης βρήκα ποστ στο facebook που παρακινούσαν κόσμο να μπει και να ψηφίσει ΚΑΙ επιτέλους παραδέχονται και λένε ότι κάνουν πολυεπίπεδο μάρκετινγκ δηλαδή mlm γιατί όλο το αρνούνται. επισυνάπτω φωτογραφίες παρακάτω. Παλιά ονομαζόταν Olympic Idea και τα τελευταία χρόνια άλλαξε σε Our Global Idea (OGI). Έτσι ακριβώς είναι. Έχουν φτιάξει ένα κλειστό κλαμπ και ομαδικές στο fb και στο μέσεντζερ όπως plan b flix ή dream team και δίνουν ουσιαστικά συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον . Εγώ απο περιέργεια έστειλα στον leader τους για να πω τα παράπονα μου , αλλά δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση. Μόνο κάτι ερωτήσεις μου έκανε και μια αντίδραση στο μήνυμα μου. Απλά αυτό που κατάλαβα είναι οτι αν θες να βγάλεις λεφτά μέσα απο αυτήν σίγουρα μπορείς. Απλά θα κοροιδεύεις τον κόσμο. Αν όμως θέλεις να έχεις ήσυχη την συνείδηση σου τότε απλά μακριά . 1
Bitbit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 εν έτη 2021. με την εξάπλωση του νετ, που μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκεις ό,τι πληροφορία θέλεις υπάρχουν ακόμα άτομα που ασχολούνται με τέτοιες σαχλαμάρες; Άντε να πω παλιότερα οκ. ο κόσμος δεν ήξερε και την πατούσε. Που δεν έχει να κάνει με το αν ξέρεις ή όχι. Μόνο και μόνο ο τρόπος παρουσίασης τους παραπέμπει σε τσίρκο. Και υπάρχουν άτομα που πείθονται. Εντάξει τι να πω. Περιμένω κανέναν καραγκιοζάκο να γραφτεί για να μας πει πόσα €€€€ έβγαλε με αυτές τις βλακείες. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bitbit είπε εν έτη 2021. με την εξάπλωση του νετ, που μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκεις ό,τι πληροφορία θέλεις υπάρχουν ακόμα άτομα που ασχολούνται με τέτοιες σαχλαμάρες; Άντε να πω παλιότερα οκ. ο κόσμος δεν ήξερε και την πατούσε. Που δεν έχει να κάνει με το αν ξέρεις ή όχι. Μόνο και μόνο ο τρόπος παρουσίασης τους παραπέμπει σε τσίρκο. Και υπάρχουν άτομα που πείθονται. Εντάξει τι να πω. Περιμένω κανέναν καραγκιοζάκο να γραφτεί για να μας πει πόσα €€€€ έβγαλε με αυτές τις βλακείες. Μα ακριβώς επειδή το νετ είναι τοσο προσβάσιμο βρίσκουν πιο ευκολα κορόιδα.
impostor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, Bitbit είπε εν έτη 2021. με την εξάπλωση του νετ, που μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκεις ό,τι πληροφορία θέλεις υπάρχουν ακόμα άτομα που ασχολούνται με τέτοιες σαχλαμάρες; Άντε να πω παλιότερα οκ. ο κόσμος δεν ήξερε και την πατούσε. Που δεν έχει να κάνει με το αν ξέρεις ή όχι. Μόνο και μόνο ο τρόπος παρουσίασης τους παραπέμπει σε τσίρκο. Και υπάρχουν άτομα που πείθονται. Εντάξει τι να πω. Περιμένω κανέναν καραγκιοζάκο να γραφτεί για να μας πει πόσα €€€€ έβγαλε με αυτές τις βλακείες. Η ogi δεν είναι πολύ γνωστή και δεν τη ξέρει ο κόσμος. επίσης επειδή δεν πουλάνε προιόντα αλλά υπηρεσίες και επειδή έχουν ένα affiliate πρόγραμμα λένε σε όλο το κόσμο ότι δεν είναι πυραμίδα αλλά affiliate marketing. Το οποίο και είναι λάθος και παραπλανητικό ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ MLM. Και όλοι εκεί μεσα αυτό πιστεύουν σου λένε ααα αφου φέρνουμε επιχειρήσεις και πελάτες σε μια πλατφόρμα και πληρωνόμαστε προμήθεια για αυτό είναι affiliate. Δεν σκέφτονται όμως ούτε τα πακέτα εκκίνησης ούτε ότι στοιβάζουν κόσμο από κάτω και πρακτικά από τα λεφτά του κόσμου είναι που πληρώνονται. Αν δείτε σε όλες τις εταιρείες αυτές μιλάνε και συγκεντρώνονται στο να βάζουν κόσμο μέσα και όχι στο να πουλάνε τα προιόντα που είναι το μόνο πράγμα που τις κάνει νόμιμες αυτές τις εταιρείες. Το πλάνο αμοιβών επωφελεί αυτόν που βάζει κόσμο και όχι αυτόν που πουλάει. Τους κάνουν brainwashed όλοι μιλάνε και συμπεριφέρονται το ίδιο στο τικ τοκ όλοι μου δίνουν ίδιες απαντήσεις, όλοι διαβάζουν kiyosaki ο οποίος μιλάει για mlm στα βιβλία του και βλέπουν σεμινάρια του Eric Worre και του Tony Robbins, βιντεάκια στο Youtube του Dan Lock οι μεγαλύτεροι τσαρλατάνοι που πουλάνε σεμινάρια εκπαιδευτικά και εμψυχωτικά και μερικοί άλλοι εστιάζουν μόνο σε αυτούς που είναι μέσα σε mlm. Τους γράφω τους ορισμούς τους λέω facts και μου λένε όλοι δεν είναι έτσι και οτι δεν εχω ιδέα. Τους λένε ΟΛΟΙ ότι είναι affiliate και το πιστεύουν και ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ να το πιστεύουν αλλιώς θα πρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι τρώνε λεφτά από κόσμο και εκμεταλλεύονται τους πάντες. Για να έχουν καθαρή συνείδηση έχουν έτοιμες απαντήσεις για να σε αντικρούσουν και σενάρια ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ξέρω όλες τους τις τακτικές μερικές από αυτές έχουν χαρακτηριστικά αιρέσεων π.χ. πως θα ντύνεσαι, πως θα μιλάς, πως θα ξοδεύεις λεφτά και πού και με ποιόν θα βγαίνεις και ποιους θα έχεις φίλους. Δεν σταματάει απλά στο τι λένε μιλάμε για commercial cults που αναπαράγουν ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία. Επίσης ΔΕΝ υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την ogi για αυτό έχω ξεκινήσει και γράφω εδώ μπας και πέσει κανένας άνθρωπος πάνω στο φορουμ και μορφωθεί γιατι ειλικρινά αν δεν ξέρεις ορισμούς και σε συνδιασμό με τη πίεση που σου ασκούν μπλέκεις χωρίς να το θες. Πραγματικά από τη μια τους λυπάμαι αλλά όταν σου σχολιάζει ο κόσμος ότι εισαι σε mlm και δεν το ψάχνουν καν είναι χαμένη υπόθεση τα άτομα αυτά. Ακόμα παρατηρείστε ότι ΟΛΟΙ τους βρήκαν αυτή την επιχειρηματική ιδέα όταν κάτι στη ζωή τους δεν τους πήγαινε καλά ειλικρινά μπορώ να σχολιάζω με τις ώρες για τις τακτικές τους.... Θέλω να καταλήξω στο ότι ο κόσμος που μπαίνει κάτι στη ζωή του δεν του πάει καλά και είναι ευάλωτοι και τσουπ παει ένας συνεργάτης και του πουλάει το όνειρο οτι θα βγάλει πολλά λεφτά, ότι θα βρει μια κοινότητα ανθρώπων οι οποίοι με το που μπαίνεις σε κάνουν love bombing, οτι θα έχετε κοινό σκοπό και όνειρο με άλλους κλπ και ψαρώνει ο κόσμος γιατί έχει ανάγκη να τα πιστέψει όχι γιατι δεν έψαξε στο ίντερεντ. Αλλά και να θες να ψάξεις δεν σε αφήνουν γιατί πρακτικά περιμένουν μια απάντηση εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια όσοι μπαίνουν δύσκολα βγάζουν λεφτά αλλά θα μου πεις γιατί κάθονται και δεν φεύγουν; 1) Γιατί έχουν σπαταλήσει λεφτά και χρόνο σε αυτό και δεν θέλουν να πάνε χαμένα οπότε κρατιούνται με την ελπίδα πως κάποια στιγμή τα καταφέρουν 2) Γιατί φοβούνται πως αν φύγουν έξω απο το mlm δεν υπάρχει ελπίδα και ζωή και το φόβο αυτό στον δημιουργούν τα άτομα εκεί μέσα και 3) Γιατί σου λένε ότι όσοι τα παρατάνε φταίνε που δεν έβγαλαν λεφτα ότι ειναι είναι αποτυχημένοι και τα παρατάνε. Και ακόμα και ΑΝ φύγεις από εκεί δεν μιλάνε τα θύματα γιατί νιώθουν πως το φταίξιμο είναι δικό τους μιλάμε για το απόλυτο manipulation. Είναι καμένο χαρτί αν έχεις στη ζωη σου κάποια ανάγκη και βρεθεί αυτός να σου πει για την όποια εταιρεία του θα στα πει έτσι που στο τέλος για να λύσεις το πρόβλημα σου η λύση είναι να γραφτείς. 23 ώρες πριν, Agario21 είπε Έτσι ακριβώς είναι. Έχουν φτιάξει ένα κλειστό κλαμπ και ομαδικές στο fb και στο μέσεντζερ όπως plan b flix ή dream team και δίνουν ουσιαστικά συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον . Εγώ απο περιέργεια έστειλα στον leader τους για να πω τα παράπονα μου , αλλά δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση. Μόνο κάτι ερωτήσεις μου έκανε και μια αντίδραση στο μήνυμα μου. Απλά αυτό που κατάλαβα είναι οτι αν θες να βγάλεις λεφτά μέσα απο αυτήν σίγουρα μπορείς. Απλά θα κοροιδεύεις τον κόσμο. Αν όμως θέλεις να έχεις ήσυχη την συνείδηση σου τότε απλά μακριά . Υπάρχει αυτή η ομάδα στο Facebook Plan B Dream Team ήμουν και εγώ εκεί μέσα και πραγματικά συγχαίρουν ο ένας τον άλλον και βγαίνουν διάφοροι και μιλάνε και απλά εμψυχώνονται. Αν είσαι απέξω δεν θα πάρεις απάντηση ποτέ μόνο αν είσαι μέσα και αν είσαι κοντά με το άτομο που σε έβαλε θα μάθεις πράγματα ή αν φέρνεις πολλά λεφτά αλλιώς τα μυστικά δεν τα μαθαίνεις και γενικά πληροφορίες. Νόμιμα μπορεί να είναι και λεφτά να βγάζεις και συμφωνώ πως στην OGI έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να βγάλεις λεφτά από προιοντικό mlm ΟΜΩΣ αν σκεφτείς πως το FTC της Αμερικής που τα έχει κάνει νόμιμα τα mlm το έχουν του χεριού τους άνθρωποι της πολιτικής και ότι είναι δημόσιος φορέας, και αν σκεφτείς πως οι ίδιοι πολιτικοί έχουν όφελος από τα mlm τότε καταλαβαίνεις πως η ιστορία βρωμάει. Αν δεις μέσα στο FTC τι λέει θα διαβάσεις κάπου ότι ΚΆΠΟΙΑ MLM ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ως pyramid schemes και δεν σου λέει ούτε ποια είναι ούτε στα προσδιορίζει συγκεκριμένα παρά μόνο σου λέει ότι αν τα περισσότερα κέρδη έρχονται από το να βάζεις κόσμο και όχι από πωλήσεις τότε είναι παράνομο και κάποια άλλα μικροπράγματα. Παρόλα αυτά δεν σου λέει συγκεκριμένα να αυτή ήταν παράνομη για αυτό το λόγο... δεν σου λέει συγκεκριμένα το αφήνει ελεύθερο και ότι κατάλαβες κατάλαβες. Οπότε για εμένα δεν παίζει καν στο μυαλό μου το σενάριο είναι δεν είναι νόμιμα γιατί καταλαβαίνω πως λίγο πολύ όλα παράνομα είναι και αν με ρωτήσεις γιατί δεν τις κυνηγάνε 1) πρέπει να έχει κάνει καταγγελίες ο κόσμος 2) θα πρέπει να έχουν στοιχεία και μια ολοκληρωμένη υπόθεση για να τους μηνύσουν 3) δεν υπάρχει αρκετή χρηματοδότηση για να τους μηνύσουν όλους 4) τις περισσότερες φορές κάνουν διακανονισμούς και οι εταιρείες συμβιβάζονται και πληρώνουν λεφτά και δεν γίνεται κάποια αλλαγή ή να κλείσουν. Μπορείς να διαβάσεις τι έχει γίνει με τη χερμπαλ που συμβιβάστηκε σε μια δίκη δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσε αλλά δεν επέτρεψαν να πουν οτι συμβιβάζονται γιατί επιχειρούσαν ως pyramid scheme αλλά στη πραγματικότητα γιαυτό το λόγο τους είχαν μηνύσει. Γενικά αν διαβάσεις και ψαχτείς θα καταλάβεις πως παίζονται πολλά συμφέροντα και γιαυτό δεν τις κλείνουν τις εταιρείες. Επίσης όσο νόμιμα και να είναι στο κάτω κάτω άσχετα τι πιστεύω εγώ με αυτά που διαβάζω τα πλάνα πληρωμών τους είναι κάπως έτσι: ειμαι εγώ βάζω από κάτω εσένα εσυ πληρώνεις 150ευρω εγω από τα 150 παίρνω 25ευρω προμήθεια. Και σε ρωτάω εγώ εσένα τα λεφτά που πληρώθηκα δεν ήταν δικά σου; ναι. Τα έδωσες στην εταιρεία; ναι. Μου έδωσε η εταιρεία πίσω απο τα 150 τα 25; ναι. Οπότε δεν μου δίνει πρακτικά τα λεφτά σου και ο μόνος λόγος που είναι νόμιμο είναι γιατί κάτι αγοράζεις και υπάρχει ενας μεσάζοντας η εταιρεία; ναι. Αν εγω πάλι ερχόμουν για παράδειγμα και σου ζήταγα 150ευρω από τα οποία θα κράταγα τα 25 και τα 125 θα τα έδινα σε ένα φίλο μου και σου έδινα υποσχέσεις και σου έλεγα ότι παπάτζα σκεφτόμουν και μου τα έδινες εσύ με το σκεπτικό να βρεις και εσυ αλλους 5 να σου δώσουν 150 από τα οποία θα κράταγες τα 25 και τα 125 θα τα έδινες σε εμένα κ.ο.κ. αυτό θα ήταν νόμιμο; ΟΧΙ. Δηλαδή παίζουμε βρείτε τις διαφορές χωρίς το προιόν παράνομο ΜΕ το προιον νόμιμο. Και να ξέρεις ο κόσμος που μπαίνει δεν τους ενημερώνουν ούτε για κινδύνους ούτε τιποτα μπαίνουν γιατί πιστεύουν αυτά που τους λένε αν αυτό δεν είναι ανήθικη επιχειρηματική πρακτική ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλα παραπλανητικά γιατί το νόημα είναι να βρείς να βάλεις όσους περισσότερους μπορείς αλλά κανένας δεν στο λέει έτσι όλοι τα καλύπτουν με γλυκόλογα και υποσχέσεις αν τα έλεγαν όπως έχουν ποιοι κερδίζουν, πόσοι φεύγουν, πόσες ώρες δουλεύεις κλπ δεν θα έμπαινε ούτε το 1/5 από όσοι μπαίνουν τώρα. Κατά τη γνώμη μου είναι πλήρως ανήθικο όλο όχι ένα μέρος. 2
Agario21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, impostor είπε Η ogi δεν είναι πολύ γνωστή και δεν τη ξέρει ο κόσμος. επίσης επειδή δεν πουλάνε προιόντα αλλά υπηρεσίες και επειδή έχουν ένα affiliate πρόγραμμα λένε σε όλο το κόσμο ότι δεν είναι πυραμίδα αλλά affiliate marketing. Το οποίο και είναι λάθος και παραπλανητικό ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ MLM. Και όλοι εκεί μεσα αυτό πιστεύουν σου λένε ααα αφου φέρνουμε επιχειρήσεις και πελάτες σε μια πλατφόρμα και πληρωνόμαστε προμήθεια για αυτό είναι affiliate. Δεν σκέφτονται όμως ούτε τα πακέτα εκκίνησης ούτε ότι στοιβάζουν κόσμο από κάτω και πρακτικά από τα λεφτά του κόσμου είναι που πληρώνονται. Αν δείτε σε όλες τις εταιρείες αυτές μιλάνε και συγκεντρώνονται στο να βάζουν κόσμο μέσα και όχι στο να πουλάνε τα προιόντα που είναι το μόνο πράγμα που τις κάνει νόμιμες αυτές τις εταιρείες. Το πλάνο αμοιβών επωφελεί αυτόν που βάζει κόσμο και όχι αυτόν που πουλάει. Τους κάνουν brainwashed όλοι μιλάνε και συμπεριφέρονται το ίδιο στο τικ τοκ όλοι μου δίνουν ίδιες απαντήσεις, όλοι διαβάζουν kiyosaki ο οποίος μιλάει για mlm στα βιβλία του και βλέπουν σεμινάρια του Eric Worre και του Tony Robbins, βιντεάκια στο Youtube του Dan Lock οι μεγαλύτεροι τσαρλατάνοι που πουλάνε σεμινάρια εκπαιδευτικά και εμψυχωτικά και μερικοί άλλοι εστιάζουν μόνο σε αυτούς που είναι μέσα σε mlm. Τους γράφω τους ορισμούς τους λέω facts και μου λένε όλοι δεν είναι έτσι και οτι δεν εχω ιδέα. Τους λένε ΟΛΟΙ ότι είναι affiliate και το πιστεύουν και ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ να το πιστεύουν αλλιώς θα πρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι τρώνε λεφτά από κόσμο και εκμεταλλεύονται τους πάντες. Για να έχουν καθαρή συνείδηση έχουν έτοιμες απαντήσεις για να σε αντικρούσουν και σενάρια ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ξέρω όλες τους τις τακτικές μερικές από αυτές έχουν χαρακτηριστικά αιρέσεων π.χ. πως θα ντύνεσαι, πως θα μιλάς, πως θα ξοδεύεις λεφτά και πού και με ποιόν θα βγαίνεις και ποιους θα έχεις φίλους. Δεν σταματάει απλά στο τι λένε μιλάμε για commercial cults που αναπαράγουν ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία. Επίσης ΔΕΝ υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την ogi για αυτό έχω ξεκινήσει και γράφω εδώ μπας και πέσει κανένας άνθρωπος πάνω στο φορουμ και μορφωθεί γιατι ειλικρινά αν δεν ξέρεις ορισμούς και σε συνδιασμό με τη πίεση που σου ασκούν μπλέκεις χωρίς να το θες. Πραγματικά από τη μια τους λυπάμαι αλλά όταν σου σχολιάζει ο κόσμος ότι εισαι σε mlm και δεν το ψάχνουν καν είναι χαμένη υπόθεση τα άτομα αυτά. Ακόμα παρατηρείστε ότι ΟΛΟΙ τους βρήκαν αυτή την επιχειρηματική ιδέα όταν κάτι στη ζωή τους δεν τους πήγαινε καλά ειλικρινά μπορώ να σχολιάζω με τις ώρες για τις τακτικές τους.... Θέλω να καταλήξω στο ότι ο κόσμος που μπαίνει κάτι στη ζωή του δεν του πάει καλά και είναι ευάλωτοι και τσουπ παει ένας συνεργάτης και του πουλάει το όνειρο οτι θα βγάλει πολλά λεφτά, ότι θα βρει μια κοινότητα ανθρώπων οι οποίοι με το που μπαίνεις σε κάνουν love bombing, οτι θα έχετε κοινό σκοπό και όνειρο με άλλους κλπ και ψαρώνει ο κόσμος γιατί έχει ανάγκη να τα πιστέψει όχι γιατι δεν έψαξε στο ίντερεντ. Αλλά και να θες να ψάξεις δεν σε αφήνουν γιατί πρακτικά περιμένουν μια απάντηση εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια όσοι μπαίνουν δύσκολα βγάζουν λεφτά αλλά θα μου πεις γιατί κάθονται και δεν φεύγουν; 1) Γιατί έχουν σπαταλήσει λεφτά και χρόνο σε αυτό και δεν θέλουν να πάνε χαμένα οπότε κρατιούνται με την ελπίδα πως κάποια στιγμή τα καταφέρουν 2) Γιατί φοβούνται πως αν φύγουν έξω απο το mlm δεν υπάρχει ελπίδα και ζωή και το φόβο αυτό στον δημιουργούν τα άτομα εκεί μέσα και 3) Γιατί σου λένε ότι όσοι τα παρατάνε φταίνε που δεν έβγαλαν λεφτα ότι ειναι είναι αποτυχημένοι και τα παρατάνε. Και ακόμα και ΑΝ φύγεις από εκεί δεν μιλάνε τα θύματα γιατί νιώθουν πως το φταίξιμο είναι δικό τους μιλάμε για το απόλυτο manipulation. Είναι καμένο χαρτί αν έχεις στη ζωη σου κάποια ανάγκη και βρεθεί αυτός να σου πει για την όποια εταιρεία του θα στα πει έτσι που στο τέλος για να λύσεις το πρόβλημα σου η λύση είναι να γραφτείς. Υπάρχει αυτή η ομάδα στο Facebook Plan B Dream Team ήμουν και εγώ εκεί μέσα και πραγματικά συγχαίρουν ο ένας τον άλλον και βγαίνουν διάφοροι και μιλάνε και απλά εμψυχώνονται. Αν είσαι απέξω δεν θα πάρεις απάντηση ποτέ μόνο αν είσαι μέσα και αν είσαι κοντά με το άτομο που σε έβαλε θα μάθεις πράγματα ή αν φέρνεις πολλά λεφτά αλλιώς τα μυστικά δεν τα μαθαίνεις και γενικά πληροφορίες. Νόμιμα μπορεί να είναι και λεφτά να βγάζεις και συμφωνώ πως στην OGI έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να βγάλεις λεφτά από προιοντικό mlm ΟΜΩΣ αν σκεφτείς πως το FTC της Αμερικής που τα έχει κάνει νόμιμα τα mlm το έχουν του χεριού τους άνθρωποι της πολιτικής και ότι είναι δημόσιος φορέας, και αν σκεφτείς πως οι ίδιοι πολιτικοί έχουν όφελος από τα mlm τότε καταλαβαίνεις πως η ιστορία βρωμάει. Αν δεις μέσα στο FTC τι λέει θα διαβάσεις κάπου ότι ΚΆΠΟΙΑ MLM ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ως pyramid schemes και δεν σου λέει ούτε ποια είναι ούτε στα προσδιορίζει συγκεκριμένα παρά μόνο σου λέει ότι αν τα περισσότερα κέρδη έρχονται από το να βάζεις κόσμο και όχι από πωλήσεις τότε είναι παράνομο και κάποια άλλα μικροπράγματα. Παρόλα αυτά δεν σου λέει συγκεκριμένα να αυτή ήταν παράνομη για αυτό το λόγο... δεν σου λέει συγκεκριμένα το αφήνει ελεύθερο και ότι κατάλαβες κατάλαβες. Οπότε για εμένα δεν παίζει καν στο μυαλό μου το σενάριο είναι δεν είναι νόμιμα γιατί καταλαβαίνω πως λίγο πολύ όλα παράνομα είναι και αν με ρωτήσεις γιατί δεν τις κυνηγάνε 1) πρέπει να έχει κάνει καταγγελίες ο κόσμος 2) θα πρέπει να έχουν στοιχεία και μια ολοκληρωμένη υπόθεση για να τους μηνύσουν 3) δεν υπάρχει αρκετή χρηματοδότηση για να τους μηνύσουν όλους 4) τις περισσότερες φορές κάνουν διακανονισμούς και οι εταιρείες συμβιβάζονται και πληρώνουν λεφτά και δεν γίνεται κάποια αλλαγή ή να κλείσουν. Μπορείς να διαβάσεις τι έχει γίνει με τη χερμπαλ που συμβιβάστηκε σε μια δίκη δεν θυμάμαι πόσα πλήρωσε αλλά δεν επέτρεψαν να πουν οτι συμβιβάζονται γιατί επιχειρούσαν ως pyramid scheme αλλά στη πραγματικότητα γιαυτό το λόγο τους είχαν μηνύσει. Γενικά αν διαβάσεις και ψαχτείς θα καταλάβεις πως παίζονται πολλά συμφέροντα και γιαυτό δεν τις κλείνουν τις εταιρείες. Επίσης όσο νόμιμα και να είναι στο κάτω κάτω άσχετα τι πιστεύω εγώ με αυτά που διαβάζω τα πλάνα πληρωμών τους είναι κάπως έτσι: ειμαι εγώ βάζω από κάτω εσένα εσυ πληρώνεις 150ευρω εγω από τα 150 παίρνω 25ευρω προμήθεια. Και σε ρωτάω εγώ εσένα τα λεφτά που πληρώθηκα δεν ήταν δικά σου; ναι. Τα έδωσες στην εταιρεία; ναι. Μου έδωσε η εταιρεία πίσω απο τα 150 τα 25; ναι. Οπότε δεν μου δίνει πρακτικά τα λεφτά σου και ο μόνος λόγος που είναι νόμιμο είναι γιατί κάτι αγοράζεις και υπάρχει ενας μεσάζοντας η εταιρεία; ναι. Αν εγω πάλι ερχόμουν για παράδειγμα και σου ζήταγα 150ευρω από τα οποία θα κράταγα τα 25 και τα 125 θα τα έδινα σε ένα φίλο μου και σου έδινα υποσχέσεις και σου έλεγα ότι παπάτζα σκεφτόμουν και μου τα έδινες εσύ με το σκεπτικό να βρεις και εσυ αλλους 5 να σου δώσουν 150 από τα οποία θα κράταγες τα 25 και τα 125 θα τα έδινες σε εμένα κ.ο.κ. αυτό θα ήταν νόμιμο; ΟΧΙ. Δηλαδή παίζουμε βρείτε τις διαφορές χωρίς το προιόν παράνομο ΜΕ το προιον νόμιμο. Και να ξέρεις ο κόσμος που μπαίνει δεν τους ενημερώνουν ούτε για κινδύνους ούτε τιποτα μπαίνουν γιατί πιστεύουν αυτά που τους λένε αν αυτό δεν είναι ανήθικη επιχειρηματική πρακτική ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλα παραπλανητικά γιατί το νόημα είναι να βρείς να βάλεις όσους περισσότερους μπορείς αλλά κανένας δεν στο λέει έτσι όλοι τα καλύπτουν με γλυκόλογα και υποσχέσεις αν τα έλεγαν όπως έχουν ποιοι κερδίζουν, πόσοι φεύγουν, πόσες ώρες δουλεύεις κλπ δεν θα έμπαινε ούτε το 1/5 από όσοι μπαίνουν τώρα. Κατά τη γνώμη μου είναι πλήρως ανήθικο όλο όχι ένα μέρος. Όσον αφορά αυτό με την συμπεριφορά συμφωνώ 100%. Ανεξάρτητα απο το αν ήταν μικρός , μεγάλος , γυναίκα , άνδρας . Όλοι είχαν ένα ύφος οτι ""Είμαι ο σωτήρας σου". Όλοι έχουν ύφος των προφητών. Σίγουρα λένε πράγματα που ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει στις μέρες μας , όπως οτι υπάχρει και άλλος τρόπος να βγάλεις λεφτά απο αυτόν που ξέρουμε όλοι. Δηλαδή δεν χρειάζεται να μπεις σε ΑΕΙ , να κάνεις πιθανό μεταπτυχιακό και απο εκεί και πέρα να αρχίσεις την επαγγελματική σου πορεία. Σου λένε οτι αν έρθεις μαζί μας όλα αυτά θα σου είναι άχρηστα. Όσον αφορά τώρα το ποιοι βγάζουν λεφτά απο αυτό σίγουρα αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο πλούτος και η οικονομική ανεξαρτησία χωρίς να υπολογίζουν ηθική και υπόληψη τότε θα βγάλουν. Αυτός που με προσέγγισε ήταν 17 ΕΤΩΝ και επειδή ακόμα είμαι μέσα σε μερικά βιντεάκια τύπου plan b flix όπου είναι ο γωνστός τύπος που τους εμψυχώνει τον εκθιάζουν και λένε δείτε . Έχουμε άτομο 17 ετών που αυτή την στιγμή είναι οικονομικά ανεξάρτητος . Προφανώς όμως δεν τον ενδιαφέρει ο τρόπος λειτουργίας της OGI και αν κοροιδεύει τον κόσμο. Μόνο τα λεφτά να μπαίνουν στον λογαριασμό. Αν και εγώ στην αρχή είδα την προοπτική να βγάλω δικά μου λεφτά , αφού είδα το πράγμα καλύτερα , όλα μέσα εκεί βρωμούσανε. Απο τον τρόπο που μιλούσανε μέχρι την εφαρμογή τους που ήταν πολύ κακοφτιαγμένη. Τέλος για να μην γίνομαι και κουραστικός έχουν πλάκα όταν λένε οτι είναι κρίμα εν έτη 2021 να μην χρησιμοποιούμε το internet για να έχουμε εισόδημα , αλλά οταν τους λες οτι η OGI δεν φαίνεται κάπου στο internet , μέσα σε επίσημες πλατφόρμες σου λένε "Εεε και τι με αυτό; Και εσύ αν γράψεις το όνομα σου στο Internet δεν θα σου βγάλει κάτι. Αυτό τι σημαίνει οτι δεν υπάρχεις;" Μακριά παιδιά και όποιος γουστάρει να το ψάξει το θέμα και με την νομική οδό εγώ μαζί του. 1
impostor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Agario21 είπε Όσον αφορά αυτό με την συμπεριφορά συμφωνώ 100%. Ανεξάρτητα απο το αν ήταν μικρός , μεγάλος , γυναίκα , άνδρας . Όλοι είχαν ένα ύφος οτι ""Είμαι ο σωτήρας σου". Όλοι έχουν ύφος των προφητών. Σίγουρα λένε πράγματα που ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει στις μέρες μας , όπως οτι υπάχρει και άλλος τρόπος να βγάλεις λεφτά απο αυτόν που ξέρουμε όλοι. Δηλαδή δεν χρειάζεται να μπεις σε ΑΕΙ , να κάνεις πιθανό μεταπτυχιακό και απο εκεί και πέρα να αρχίσεις την επαγγελματική σου πορεία. Σου λένε οτι αν έρθεις μαζί μας όλα αυτά θα σου είναι άχρηστα. Όσον αφορά τώρα το ποιοι βγάζουν λεφτά απο αυτό σίγουρα αυτοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο πλούτος και η οικονομική ανεξαρτησία χωρίς να υπολογίζουν ηθική και υπόληψη τότε θα βγάλουν. Αυτός που με προσέγγισε ήταν 17 ΕΤΩΝ και επειδή ακόμα είμαι μέσα σε μερικά βιντεάκια τύπου plan b flix όπου είναι ο γωνστός τύπος που τους εμψυχώνει τον εκθιάζουν και λένε δείτε . Έχουμε άτομο 17 ετών που αυτή την στιγμή είναι οικονομικά ανεξάρτητος . Προφανώς όμως δεν τον ενδιαφέρει ο τρόπος λειτουργίας της OGI και αν κοροιδεύει τον κόσμο. Μόνο τα λεφτά να μπαίνουν στον λογαριασμό. Αν και εγώ στην αρχή είδα την προοπτική να βγάλω δικά μου λεφτά , αφού είδα το πράγμα καλύτερα , όλα μέσα εκεί βρωμούσανε. Απο τον τρόπο που μιλούσανε μέχρι την εφαρμογή τους που ήταν πολύ κακοφτιαγμένη. Τέλος για να μην γίνομαι και κουραστικός έχουν πλάκα όταν λένε οτι είναι κρίμα εν έτη 2021 να μην χρησιμοποιούμε το internet για να έχουμε εισόδημα , αλλά οταν τους λες οτι η OGI δεν φαίνεται κάπου στο internet , μέσα σε επίσημες πλατφόρμες σου λένε "Εεε και τι με αυτό; Και εσύ αν γράψεις το όνομα σου στο Internet δεν θα σου βγάλει κάτι. Αυτό τι σημαίνει οτι δεν υπάρχεις;" Μακριά παιδιά και όποιος γουστάρει να το ψάξει το θέμα και με την νομική οδό εγώ μαζί του. Μα δεν καταλαβαίνεις στο τικ τοκ λένε ότι αναλαμβάνουν άτομα 16+ χρονών με συγκατάθεση γονέα. Κυριολεκτικά παιδιά που δεν έχουν μισθό και θα πρέπει να ζητήσουν λεφτά από τους γονείς τους και ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ που η μόνη τους δουλειά είναι να πηγαίνουν σχολείο όχι να μπλέξουν σε πυραμίδες εννοείται πως διψάνε για χρήματα και ειλικρινά είναι ότι πιο θλιβερό έχω δει ποτέ να ψαρώνεις ανήλικα για λεφτά. Έχουν τρελαθεί τελείως φαντάζομαι να καταλαβαίνετε όλοι πόσο παράνομο είναι αυτό. Και πες αυτοί δεν το καταλαβαίνουν και τους ωθούν οι leaders και τους λένε ναι οκ αναλαμβάνουμε και παιδιά 16+ ΕΝΑΣ γονιός να βρεθεί και να κινηθεί νομικά σε κάποιον από αυτούς δεν θα τον στηρίξει κάνενας από εκεί μέσα θα του πουν βγάλτα πέρα μόνος σου. Είναι όλα καλά και ωραία μέχρι να έρθουν τα δύσκολα. Όλοι τους νομίζουν πως έχουν ανακαλύψει την Αμερική και κρατάνε το μυστικό της επιτυχίας και γενικά έχουν το σύνδρομο του θεού. Δεν βγάζεις άκρη και ειρωνεύονται το κόσμο και πρακτικά σου λένε αν δουλεύεις 9-5 είσαι χαζός και εννοείται ζούμε 2021 και γιατί δεν έχεις μια online πηγή εισοδήματος κλπ. Όλοι το ίδιο λένε ή ότι κάθεσαι και βλέπεις netflix? ναι ρε φίλε βλέπω netflix τι ζόρι τραβάς εσύ ενοχλώ κάποιον? Και άπαξ τους λες τα πράγματα όπως έχουν αμέσως σε λένε hater και εστιάζουν όλοι στο αν γράφεις από δικό σου ή φεικ προφίλ. Εν τω μεταξύ στο τικ τοκ κανένας δεν ασχολείται με το χαρακτήρα τους και με το ποιοι είναι και κανένας δεν τους έχει θίξει προσωπικά όλοι στα σχόλια γράφουμε για αυτά που λένε και την εταιρεία τους και θεωρούν πως αυτό είναι hate. Και λογικό είναι γιατί όλοι οι leaders τους μαθαίνουν πως όλοι εμείς που ήμαστε αρνητικοί έχουν ένα θείο που μπήκε κάποτε δεν έκανε τίποτα και κακολογεί την εταιρεία που δεν έχει καμία επαφή με τη πραγματικότητα γιατί και ξέρουμε σε τι εταιρεία είναι και υπάρχει κόσμος που μπήκε είδε τι γίνεται και έφυγε και σχολιάζει αυτά που έζησε όπως κάνουμε και εδώ αλλά νομίζουν ότι δεν υπάρχουμε και οτι απλά κάνουμε hate και δεν έχουμε ιδέα πως επιχειρεί η OGI. To πλάνο αμοιβών εν τω μεταξύ υπάρχει στο Youtube να το δει ο οποιοσδήποτε. Όσο αφορά τις πληροφορίες που ΔΕΝ υπάρχουν το έχω ξαναγράψει σε άλλο ποστ λένε πως έχει παγκόσμια παρουσία και όλες οι πληροφορίες είναι από Έλληνες όχι μόνο στη Google και στο Facebook δεν έχω δει ομάδα της OGI από ξένους ή έστω οι Έλληνες να μιλάνε για άλλες ομάδες στο εξωτερικό. Η Monat είναι μια άλλη εταιρεία mlm δεν υπάρχει Ελλάδα και έχει παρουσία 7 χρόνια στην αγορά όσο και η OGI και υπάρχουν παντού πληροφορίες για αυτήν ακόμη και βίντεο και η OGI λένε ότι έχει βάση την Αμερική εεε πως ρε φιλέ τότε δεν υπάρχει online τίποτα? Εν τω μεταξύ είδα από κάποιον συνεργάτη να λέει ότι πλέον υπάρχουν κοντά στα 100.000 μέλη στην OGI ωστόσο μου κάνει εντύπωση γιατι στην ομαδά που λες plan b dream team υπάρχουν 2,5 χιλιάδες μέλη όπου όλοι είναι συνεργάτες και ρωτάω εγώ από τους 100.000 μόνο οι 2.500 δουλεύουν και όλοι οι άλλοι είναι πελάτες? μιλάμε για συντριπτική μειοψηφία και αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά σκέψου πως ο κόσμος ΔΕΝ μπαίνει εκεί μέσα και αν θες να μπεις είναι δύσκολο να βάλεις και άλλους από κάτω. Και θα έρθει κάποιος άλλος να μου πει οι υπόλοιποι είναι συνεργάτες σε άλλες χώρες ρε παιδιά που είναι αυτοί οι συνεργάτες στο εξωτερικό και γιατί δεν υπάρχουν πληροφορίες πουθενά? Δεν βγάζεις άκρη και ούτε μπαίνει κάποιος να μας δώσει απαντήσεις οκ no problem όμως καταλαβαίνει όποιος διαβάσει εδώ το φόρουμ ότι κάτι πάει τέρμα λάθος και υπάρχουν κενά παντού. Και κάτι άσχετο να ενημερώσω πως όταν στελνεις μήνυμα σε αυτούς στο ινστα σε παίρνουν 2' τηλ σου στέλνουν μια παρουσίαση και μετά απλά σε σου κάνουν ερωτήσεις του τύπου πως σου φάνηκε, απο το 1-10 πόσο έτοιμος εισαι να ξεκινήσεις? Εν τω μεταξύ αυτή μου μίλαγε και επιθετικά πως συνδεθήκαμε εδώ πως με βρήκες και γιατί μιλάμε κλπ... εγώ αφού είδα για 1000στη φορά τη παρουσίαση προσπαθούσα να μιλήσω σε αυτήν να τη ρωτήσω κάποια πράγματα και μου έλεγε άστες τις ερωτήσεις άσχετα με αυτά πόσο έτοιμος είσαι να ξεκινήσεις? Αφού απέφυγε το να της κάνω ερωτήσεις μου λέει πόσα θες να βγάζεις και σε πόσο χρονικό διάστημα είσαι διατεθειμένος να καταφέρεις το στόχο σου για το όνειρο σου? Και ήθελα να τη ρωτήσω ποιο στόχο και ποιό όνειρο? Δεν πρόλαβα βέβαια μ λέει με παίρνουν τηλ σε ξαναπαίρνω σε 5' της λέω οκ και η κοπέλα αν έχετε το θεό σας μετά από 1,5 ώρα έβαλε στόρυ μετά το κομμωτήριο με βαμμένο χτενισμένο μαλλί. Καλά λέω είχε να πάει κομμωτήριο και μου κανόνιζε τηλέφωνο? Ασε που είχαμε πει 2 με πήρε 2,5 έγινε το προηγούμενο σκηνικό και δεν ξανασχολήθηκα. Και εννοείται σε μηνύματα δεν σου λένε εγώ τη πίεζα λίγο και μ λέει έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις πως θα με εμπιστευτείς? μάλιστα λέω και όσο μιλήσαμε πάντως στο τηλ δεν γνωριστήκαμε με ρώταγε τέτοιες βλακείες... Λένε σε όλους τα ίδια έχουν έτοιμα σενάρια και αν σου στέλνουν έτσι στο ξέμπαρκο δεν είσαι κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος σε όλους τα ίδια λένε μέχρι να σε χώσουν μέσα και μετά δεν ασχολούνται μαζί σου πάνε στον επόμενο.
Agario21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, impostor είπε Μα δεν καταλαβαίνεις στο τικ τοκ λένε ότι αναλαμβάνουν άτομα 16+ χρονών με συγκατάθεση γονέα. Κυριολεκτικά παιδιά που δεν έχουν μισθό και θα πρέπει να ζητήσουν λεφτά από τους γονείς τους και ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ που η μόνη τους δουλειά είναι να πηγαίνουν σχολείο όχι να μπλέξουν σε πυραμίδες εννοείται πως διψάνε για χρήματα και ειλικρινά είναι ότι πιο θλιβερό έχω δει ποτέ να ψαρώνεις ανήλικα για λεφτά. Έχουν τρελαθεί τελείως φαντάζομαι να καταλαβαίνετε όλοι πόσο παράνομο είναι αυτό. Και πες αυτοί δεν το καταλαβαίνουν και τους ωθούν οι leaders και τους λένε ναι οκ αναλαμβάνουμε και παιδιά 16+ ΕΝΑΣ γονιός να βρεθεί και να κινηθεί νομικά σε κάποιον από αυτούς δεν θα τον στηρίξει κάνενας από εκεί μέσα θα του πουν βγάλτα πέρα μόνος σου. Είναι όλα καλά και ωραία μέχρι να έρθουν τα δύσκολα. Όλοι τους νομίζουν πως έχουν ανακαλύψει την Αμερική και κρατάνε το μυστικό της επιτυχίας και γενικά έχουν το σύνδρομο του θεού. Δεν βγάζεις άκρη και ειρωνεύονται το κόσμο και πρακτικά σου λένε αν δουλεύεις 9-5 είσαι χαζός και εννοείται ζούμε 2021 και γιατί δεν έχεις μια online πηγή εισοδήματος κλπ. Όλοι το ίδιο λένε ή ότι κάθεσαι και βλέπεις netflix? ναι ρε φίλε βλέπω netflix τι ζόρι τραβάς εσύ ενοχλώ κάποιον? Και άπαξ τους λες τα πράγματα όπως έχουν αμέσως σε λένε hater και εστιάζουν όλοι στο αν γράφεις από δικό σου ή φεικ προφίλ. Εν τω μεταξύ στο τικ τοκ κανένας δεν ασχολείται με το χαρακτήρα τους και με το ποιοι είναι και κανένας δεν τους έχει θίξει προσωπικά όλοι στα σχόλια γράφουμε για αυτά που λένε και την εταιρεία τους και θεωρούν πως αυτό είναι hate. Και λογικό είναι γιατί όλοι οι leaders τους μαθαίνουν πως όλοι εμείς που ήμαστε αρνητικοί έχουν ένα θείο που μπήκε κάποτε δεν έκανε τίποτα και κακολογεί την εταιρεία που δεν έχει καμία επαφή με τη πραγματικότητα γιατί και ξέρουμε σε τι εταιρεία είναι και υπάρχει κόσμος που μπήκε είδε τι γίνεται και έφυγε και σχολιάζει αυτά που έζησε όπως κάνουμε και εδώ αλλά νομίζουν ότι δεν υπάρχουμε και οτι απλά κάνουμε hate και δεν έχουμε ιδέα πως επιχειρεί η OGI. To πλάνο αμοιβών εν τω μεταξύ υπάρχει στο Youtube να το δει ο οποιοσδήποτε. Όσο αφορά τις πληροφορίες που ΔΕΝ υπάρχουν το έχω ξαναγράψει σε άλλο ποστ λένε πως έχει παγκόσμια παρουσία και όλες οι πληροφορίες είναι από Έλληνες όχι μόνο στη Google και στο Facebook δεν έχω δει ομάδα της OGI από ξένους ή έστω οι Έλληνες να μιλάνε για άλλες ομάδες στο εξωτερικό. Η Monat είναι μια άλλη εταιρεία mlm δεν υπάρχει Ελλάδα και έχει παρουσία 7 χρόνια στην αγορά όσο και η OGI και υπάρχουν παντού πληροφορίες για αυτήν ακόμη και βίντεο και η OGI λένε ότι έχει βάση την Αμερική εεε πως ρε φιλέ τότε δεν υπάρχει online τίποτα? Εν τω μεταξύ είδα από κάποιον συνεργάτη να λέει ότι πλέον υπάρχουν κοντά στα 100.000 μέλη στην OGI ωστόσο μου κάνει εντύπωση γιατι στην ομαδά που λες plan b dream team υπάρχουν 2,5 χιλιάδες μέλη όπου όλοι είναι συνεργάτες και ρωτάω εγώ από τους 100.000 μόνο οι 2.500 δουλεύουν και όλοι οι άλλοι είναι πελάτες? μιλάμε για συντριπτική μειοψηφία και αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά σκέψου πως ο κόσμος ΔΕΝ μπαίνει εκεί μέσα και αν θες να μπεις είναι δύσκολο να βάλεις και άλλους από κάτω. Και θα έρθει κάποιος άλλος να μου πει οι υπόλοιποι είναι συνεργάτες σε άλλες χώρες ρε παιδιά που είναι αυτοί οι συνεργάτες στο εξωτερικό και γιατί δεν υπάρχουν πληροφορίες πουθενά? Δεν βγάζεις άκρη και ούτε μπαίνει κάποιος να μας δώσει απαντήσεις οκ no problem όμως καταλαβαίνει όποιος διαβάσει εδώ το φόρουμ ότι κάτι πάει τέρμα λάθος και υπάρχουν κενά παντού. Και κάτι άσχετο να ενημερώσω πως όταν στελνεις μήνυμα σε αυτούς στο ινστα σε παίρνουν 2' τηλ σου στέλνουν μια παρουσίαση και μετά απλά σε σου κάνουν ερωτήσεις του τύπου πως σου φάνηκε, απο το 1-10 πόσο έτοιμος εισαι να ξεκινήσεις? Εν τω μεταξύ αυτή μου μίλαγε και επιθετικά πως συνδεθήκαμε εδώ πως με βρήκες και γιατί μιλάμε κλπ... εγώ αφού είδα για 1000στη φορά τη παρουσίαση προσπαθούσα να μιλήσω σε αυτήν να τη ρωτήσω κάποια πράγματα και μου έλεγε άστες τις ερωτήσεις άσχετα με αυτά πόσο έτοιμος είσαι να ξεκινήσεις? Αφού απέφυγε το να της κάνω ερωτήσεις μου λέει πόσα θες να βγάζεις και σε πόσο χρονικό διάστημα είσαι διατεθειμένος να καταφέρεις το στόχο σου για το όνειρο σου? Και ήθελα να τη ρωτήσω ποιο στόχο και ποιό όνειρο? Δεν πρόλαβα βέβαια μ λέει με παίρνουν τηλ σε ξαναπαίρνω σε 5' της λέω οκ και η κοπέλα αν έχετε το θεό σας μετά από 1,5 ώρα έβαλε στόρυ μετά το κομμωτήριο με βαμμένο χτενισμένο μαλλί. Καλά λέω είχε να πάει κομμωτήριο και μου κανόνιζε τηλέφωνο? Ασε που είχαμε πει 2 με πήρε 2,5 έγινε το προηγούμενο σκηνικό και δεν ξανασχολήθηκα. Και εννοείται σε μηνύματα δεν σου λένε εγώ τη πίεζα λίγο και μ λέει έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις πως θα με εμπιστευτείς? μάλιστα λέω και όσο μιλήσαμε πάντως στο τηλ δεν γνωριστήκαμε με ρώταγε τέτοιες βλακείες... Λένε σε όλους τα ίδια έχουν έτοιμα σενάρια και αν σου στέλνουν έτσι στο ξέμπαρκο δεν είσαι κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος σε όλους τα ίδια λένε μέχρι να σε χώσουν μέσα και μετά δεν ασχολούνται μαζί σου πάνε στον επόμενο. Ακριβώς. Αυτό με την επικοινωνία έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη. Σου λέει αν δείξω στον άλλον το πρόσωπο μου και το όνομα μου θα με εμπιστευτεί. Ποιος κακόβουλος θα έδειχνε φατσα κάρτα το πρόσωπο του σε πιθανό θύμα. Αλλά ναι ποτέ δεν παίρνεις ακριβές απαντήσεις σχετικά με αυτά που ρωτάς . Θα σου αλλάξουν το θέμα , θα σου πουν δεν το έχω ψάξει πολύ γιατί είμαι καινούργιος σχετικά και αλλαγές τέτοιες παπατζες . Ειδικά στο κομμάτι των ανηλίκων σκέψου ότι έτυχε να παρακολουθώ μια online ... Εκπαίδευση τους . Ο θεός να την κάνει και έλεγε για αυτόν τον ανήλικο ότι βάζει τετραπλασια δουλειά από αυτήν που του λένε οι leaders . Αν σε μια ηλικία των 17-18 αυτοσκοπός σου γίνει ο πλουτισμος τότε έχασες την μπάλα. 1
kostasbm Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος ασχοληθει ,επειδη θα στραφει στους γνωστους και φιλους, γιατι ετσι ξεκινανε ολοι,οτι ολοι αυτοι θα τον παρουν με τα αυγα και τις πετρες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα