Agario21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, kostasbm είπε το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος ασχοληθει ,επειδη θα στραφει στους γνωστους και φιλους, γιατι ετσι ξεκινανε ολοι,οτι ολοι αυτοι θα τον παρουν με τα αυγα και τις πετρες... Για αυτό και οποίοι κάνουν καριέρα μέσα στην OGI είναι από ξένους 1
impostor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Agario21 είπε Ακριβώς. Αυτό με την επικοινωνία έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη. Σου λέει αν δείξω στον άλλον το πρόσωπο μου και το όνομα μου θα με εμπιστευτεί. Ποιος κακόβουλος θα έδειχνε φατσα κάρτα το πρόσωπο του σε πιθανό θύμα. Αλλά ναι ποτέ δεν παίρνεις ακριβές απαντήσεις σχετικά με αυτά που ρωτάς . Θα σου αλλάξουν το θέμα , θα σου πουν δεν το έχω ψάξει πολύ γιατί είμαι καινούργιος σχετικά και αλλαγές τέτοιες παπατζες . Ειδικά στο κομμάτι των ανηλίκων σκέψου ότι έτυχε να παρακολουθώ μια online ... Εκπαίδευση τους . Ο θεός να την κάνει και έλεγε για αυτόν τον ανήλικο ότι βάζει τετραπλασια δουλειά από αυτήν που του λένε οι leaders . Αν σε μια ηλικία των 17-18 αυτοσκοπός σου γίνει ο πλουτισμος τότε έχασες την μπάλα. Καλά εννοείται πως έτσι λειτουργούν και επιμένουν τόσο στο να μιλήσετε είτε από κοντά είτε από τηλ για να κατευθύνουν τη συζήτηση όπου θέλουν αυτοί. Και σου ασκούν πίεση για να αποφασίσεις δεν σε αφήνουν να το ψάξεις ή οτιδήποτε. Εμένα με είχε καλέσει γνωστός σε καφετέρια να μου δείξει τι κάνει και εκεί που μιλάγαμε έρχεται ο από πάνω του (ας τον πουμε Χ) και λίγο αργότερα και ένας leader. Και κάθομαι τωρα με 2 άγνωστους που πρακτικά μου έχουν απαντήσει θετικά σε όλους μου τις ερωτήσεις και περιμένουν να πω ένα ναι ή όχι. Λέω και εγώ ο βλάκας ναι ενώ δεν ήθελα και λέω δεν θα μπω τώρα γιατί δεν έχω λεφτά και αλήθεια ήταν δεν είχα σε 2 βδομάδες λέω να αλλάξει ο μήνας να πληρωθώ. Οκ? Οκ. Δεν με ενοχλεί κανένας στο ενδιάμεσο τέλεια λέω ξέφυγα όλα καλά μετα από 2 βδομάδες ακριβώς με παίρνει τηλ ο Χ που εγώ ούτε που τον ήξερα ίσα που τον είχα δει 20 λεπτά στη καφετέρια και ούτε του είχα δώσει το κινητό μου. Με παίρνει και μου λέει: πέρασαν 2 βδομάδες ξεκινάω τη διαδικασία εγγραφής όπως συμφωνήσαμε και μου τα δίνεις τα λεφτά μεθαύριο στο καφέ που μαζευόμαστε. Και εγώ ο χαζός αντί να πω οτιδήποτε άλλο είπα ναι από ντροπή καθαρά και επειδή ήταν και ο γνωστός στη μέση όπου ενοχλήθηκα που δεν με πήρε καν αυτός τηλ και έβαλε τον από πάνω του. Αλλά βλέπετε έτσι κάνουν τις δουλειές τους ύπουλα. Και λεω οκ δεν γα**** θα μπω και ότι γίνει. Δίνω 150 μου λένε θα ξεκινήσεις τηλ με γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Λέω ξεχάστε τους συγγενείς άντε κανα γνωστο και φίλο. Οκ? Οκ μου λένε. Και ξεκινάω παίρνω τηλ γνωστούς και φίλους να τους πω για το σεμινάριο που πουλάνε 25ευρώ όχι για την OGI γιατί αυτή είναι η τακτική πρώτα να δούνε σεμινάριο 3ωρο και μετά τα άλλα. Οκ λέω 25ευρω δεν είναι πολλά το είχα δει το σεμινάριο λέω κομπλέ. Είχα πάρει κοντά 80 τηλέφωνα ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΜΩΣ όχι μηνύματα όχι ηχητικά και συμφώνησαν 2 ενώ μου λέγανε άντε η 20άδα είναι εύκολη όλοι κάνουν 20 κλπ. Τεσπα βλέπουν το σεμινάριο οι 2 τους παίρνω τηλ μια μέρα μετά πως σου φάνηκε κλπ ο ένας χλωμό πολύ η άλλη ήταν θετική αλλά μου λέει τρέχω λίγο τώρα να με πάρεις σε καμια βδομάδα οκ? οκ της λέω. Την παίρνω μετά από μια βδομάδα δεν θυμάμαι τι είπαμε γιατί είχε κάποιες δουλειές και δεν μπορούσε να ασχοληθεί νταξει λέω δεν την ενοχλώ ξανά και μου λέει ο Χ να τη ζορίσω να τη ξαναπάρω τηλ να κάνω να να να να... λέω όχι δεν θα την ενοχλήσω άλλο, και μου λέει να τη πάρω εγώ να κανονίσω συνάντηση και θα της πω ότι είμαι βοηθός του Leader που είδε στο σεμινάριο. Με τα πολλά του λέω ναι για να φύγει η πίεση από πάνω μου και όντως τη πήρε κανόνισαν ραντεβού και 1 ώρα πριν τη καθορισμένη ώρα τη πήρε τηλ ο Χ για επιβεβαίωση και δεν το σήκωσε η κοπέλα και πάλι καλά γλύτωσα το ρεζίλι. Με τα πολλά τους λέω δεν έχω άλλο κόσμο (ειχα αλλά δεν ήθελα να μιλήσω σε δικούς μου ανθρώπους) και είχα εκνευριστεί και με το περιστατικό με τον Χ λέω θέλω να ξεκινήσω online να βάλω και διαφημίσεις κλπ. Πως μου λένε πρέπει να αναβαθμίσεις το πακετό σου για να ασχοληθείς online. Βαράω 10 εγκεφαλικά εκεινη την ώρα από μέσα μου δεν μιλάω και συνειδητοποιώ πως δεν με ενημέρωσαν σωστά στη καφετέρια και πίστευα πως με τα 150 μπορούσα να ασχοληθώ online αλλα δεν... έπρεπε να αγοράσω άλλα εργαλεία της OGI πχ αυτοματοποιημένες απαντήσεις για email και κατι αλλα δεν τα θυμάμαι και έπρεπε να δώσε άλλα 350ευρω. Ήμουν μέσα 3 βδομάδες όταν έγινε αυτό και εμένα σκοπός μου είναι να δουλεύω online και το είχα πει κιόλας. Το ξεπερνάω λέω δεν έχω λεφτά τώρα τον άλλο μήνα και ξαναέδωσα 25ευρω για τους επόμενους 6 μήνες για να μη χάσω την εγγραφή μου με την ελπίδα πως θα βρω τα 350 κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά πρέπει καθε μήνα να δίνεις 25 ευρω για να μη χάσεις το πακέτο σου αλλιώς σε διαγράφουν. Μετά τον 6ο μήνα το παράτησα γιατί ήδη είχα δώσει 300ευρω συνολικά και πήρα πίσω ζήτημα 3ευρω με την ελάχιστη δουλειά που είχα κάνει. Δεν ξαναμίλησα στο γνωστό μου ποτέ και σε κανέναν τους. Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείτε πως τη πατάει ο κόσμος γιατί και εγώ τη πάτησα. Δεν είναι απλά έλα μωρε δεν το κοίταξες στο ιντερνετ είναι οι τακτικές που χρησιμοποιούν και σε δεσμεύουν από το πουθενά και σε πιέζουν και ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου τουλάχιστον δεν αναβάθμισα ποτέ. 9 ώρες πριν, kostasbm είπε το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος ασχοληθει ,επειδη θα στραφει στους γνωστους και φιλους, γιατι ετσι ξεκινανε ολοι,οτι ολοι αυτοι θα τον παρουν με τα αυγα και τις πετρες... Σε κανένα mlm ποτέ κανένας δεν έβγαλε λεφτ'α μιλώντας σε φίλους όλοι με ξένους βγάλανε, απλά οι φίλοι και οι γνωστοί τους έχεις σαν προθέρμανση να τους λες τα σενάρια και ότι γίνει γιατί ξέρουν ότι είναι καμένα χαρτιά.
Agario21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, impostor είπε Καλά εννοείται πως έτσι λειτουργούν και επιμένουν τόσο στο να μιλήσετε είτε από κοντά είτε από τηλ για να κατευθύνουν τη συζήτηση όπου θέλουν αυτοί. Και σου ασκούν πίεση για να αποφασίσεις δεν σε αφήνουν να το ψάξεις ή οτιδήποτε. Εμένα με είχε καλέσει γνωστός σε καφετέρια να μου δείξει τι κάνει και εκεί που μιλάγαμε έρχεται ο από πάνω του (ας τον πουμε Χ) και λίγο αργότερα και ένας leader. Και κάθομαι τωρα με 2 άγνωστους που πρακτικά μου έχουν απαντήσει θετικά σε όλους μου τις ερωτήσεις και περιμένουν να πω ένα ναι ή όχι. Λέω και εγώ ο βλάκας ναι ενώ δεν ήθελα και λέω δεν θα μπω τώρα γιατί δεν έχω λεφτά και αλήθεια ήταν δεν είχα σε 2 βδομάδες λέω να αλλάξει ο μήνας να πληρωθώ. Οκ? Οκ. Δεν με ενοχλεί κανένας στο ενδιάμεσο τέλεια λέω ξέφυγα όλα καλά μετα από 2 βδομάδες ακριβώς με παίρνει τηλ ο Χ που εγώ ούτε που τον ήξερα ίσα που τον είχα δει 20 λεπτά στη καφετέρια και ούτε του είχα δώσει το κινητό μου. Με παίρνει και μου λέει: πέρασαν 2 βδομάδες ξεκινάω τη διαδικασία εγγραφής όπως συμφωνήσαμε και μου τα δίνεις τα λεφτά μεθαύριο στο καφέ που μαζευόμαστε. Και εγώ ο χαζός αντί να πω οτιδήποτε άλλο είπα ναι από ντροπή καθαρά και επειδή ήταν και ο γνωστός στη μέση όπου ενοχλήθηκα που δεν με πήρε καν αυτός τηλ και έβαλε τον από πάνω του. Αλλά βλέπετε έτσι κάνουν τις δουλειές τους ύπουλα. Και λεω οκ δεν γα**** θα μπω και ότι γίνει. Δίνω 150 μου λένε θα ξεκινήσεις τηλ με γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Λέω ξεχάστε τους συγγενείς άντε κανα γνωστο και φίλο. Οκ? Οκ μου λένε. Και ξεκινάω παίρνω τηλ γνωστούς και φίλους να τους πω για το σεμινάριο που πουλάνε 25ευρώ όχι για την OGI γιατί αυτή είναι η τακτική πρώτα να δούνε σεμινάριο 3ωρο και μετά τα άλλα. Οκ λέω 25ευρω δεν είναι πολλά το είχα δει το σεμινάριο λέω κομπλέ. Είχα πάρει κοντά 80 τηλέφωνα ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΜΩΣ όχι μηνύματα όχι ηχητικά και συμφώνησαν 2 ενώ μου λέγανε άντε η 20άδα είναι εύκολη όλοι κάνουν 20 κλπ. Τεσπα βλέπουν το σεμινάριο οι 2 τους παίρνω τηλ μια μέρα μετά πως σου φάνηκε κλπ ο ένας χλωμό πολύ η άλλη ήταν θετική αλλά μου λέει τρέχω λίγο τώρα να με πάρεις σε καμια βδομάδα οκ? οκ της λέω. Την παίρνω μετά από μια βδομάδα δεν θυμάμαι τι είπαμε γιατί είχε κάποιες δουλειές και δεν μπορούσε να ασχοληθεί νταξει λέω δεν την ενοχλώ ξανά και μου λέει ο Χ να τη ζορίσω να τη ξαναπάρω τηλ να κάνω να να να να... λέω όχι δεν θα την ενοχλήσω άλλο, και μου λέει να τη πάρω εγώ να κανονίσω συνάντηση και θα της πω ότι είμαι βοηθός του Leader που είδε στο σεμινάριο. Με τα πολλά του λέω ναι για να φύγει η πίεση από πάνω μου και όντως τη πήρε κανόνισαν ραντεβού και 1 ώρα πριν τη καθορισμένη ώρα τη πήρε τηλ ο Χ για επιβεβαίωση και δεν το σήκωσε η κοπέλα και πάλι καλά γλύτωσα το ρεζίλι. Με τα πολλά τους λέω δεν έχω άλλο κόσμο (ειχα αλλά δεν ήθελα να μιλήσω σε δικούς μου ανθρώπους) και είχα εκνευριστεί και με το περιστατικό με τον Χ λέω θέλω να ξεκινήσω online να βάλω και διαφημίσεις κλπ. Πως μου λένε πρέπει να αναβαθμίσεις το πακετό σου για να ασχοληθείς online. Βαράω 10 εγκεφαλικά εκεινη την ώρα από μέσα μου δεν μιλάω και συνειδητοποιώ πως δεν με ενημέρωσαν σωστά στη καφετέρια και πίστευα πως με τα 150 μπορούσα να ασχοληθώ online αλλα δεν... έπρεπε να αγοράσω άλλα εργαλεία της OGI πχ αυτοματοποιημένες απαντήσεις για email και κατι αλλα δεν τα θυμάμαι και έπρεπε να δώσε άλλα 350ευρω. Ήμουν μέσα 3 βδομάδες όταν έγινε αυτό και εμένα σκοπός μου είναι να δουλεύω online και το είχα πει κιόλας. Το ξεπερνάω λέω δεν έχω λεφτά τώρα τον άλλο μήνα και ξαναέδωσα 25ευρω για τους επόμενους 6 μήνες για να μη χάσω την εγγραφή μου με την ελπίδα πως θα βρω τα 350 κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά πρέπει καθε μήνα να δίνεις 25 ευρω για να μη χάσεις το πακέτο σου αλλιώς σε διαγράφουν. Μετά τον 6ο μήνα το παράτησα γιατί ήδη είχα δώσει 300ευρω συνολικά και πήρα πίσω ζήτημα 3ευρω με την ελάχιστη δουλειά που είχα κάνει. Δεν ξαναμίλησα στο γνωστό μου ποτέ και σε κανέναν τους. Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείτε πως τη πατάει ο κόσμος γιατί και εγώ τη πάτησα. Δεν είναι απλά έλα μωρε δεν το κοίταξες στο ιντερνετ είναι οι τακτικές που χρησιμοποιούν και σε δεσμεύουν από το πουθενά και σε πιέζουν και ακόμα τα κλαίω τα λεφτά μου τουλάχιστον δεν αναβάθμισα ποτέ. Σε κανένα mlm ποτέ κανένας δεν έβγαλε λεφτ'α μιλώντας σε φίλους όλοι με ξένους βγάλανε, απλά οι φίλοι και οι γνωστοί τους έχεις σαν προθέρμανση να τους λες τα σενάρια και ότι γίνει γιατί ξέρουν ότι είναι καμένα χαρτιά. Αυτο με την πίεση ήταν ότι πιο εκενυριστικο . Ρε φίλε με ξέρεις και από χθες για να μου ζητάς με τόση ευκολία λεφτά ? Πάλι καλά και εγώ δεν πήρα όλους τους γνωστούς ή φίλους παρά μόνο μια μικρή μερίδα και δεν έγινα ρεζίλι. Θυμάμαι και εγώ ότι όταν πλέον ήθελα να ξεφύγω από όλο αυτό είπα τάχα μου ότι κάτι έγινε και δεν είμαι σε φάση που μπορώ να συνεχίσω. Το σεβάστηκαν για 1 εβδομάδα και μετά άρχισαν μηνύματα για να συνεχίσουμε. ΥΓ: Αν το διαβάσει ποτέ ο συγκεκριμένος 17χρονος (τώρα λογικά είναι 18) να ξέρεις έχεις γίνει λίγο meme στο τσίλι καφενείο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μαθετε να λετε και κανένα όχι.Μην είστε θύματα του κάθε παλιανθρωπου . 1
Agario21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μαθετε να λετε και κανένα όχι.Μην είστε θύματα του κάθε παλιανθρωπου . Ότι έγινε έγινε . Απλά τα γράφουμε όλα αυτά για να μην πιαστούν και άλλα άτομα κότσοι όπως εμείς. Γιατι αν έχεις άγνοια πάνω σε θέματα πυραμίδας όπως εγώ προφανώς θα σου φανεί καλή ιδέα. 1
impostor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μαθετε να λετε και κανένα όχι.Μην είστε θύματα του κάθε παλιανθρωπου . Μα ακριβώς έτσι τη πατάει ο κόσμος δεν είναι θέμα γνώσεων μόνο είναι θέμα πίεσης και ποιος είναι αυτός που σε πλησιάζει αν ήταν άγνωστοι τελείως δεν θα έλεγα ναι ούτε στην αρχή ούτε μετέπειτα, είπα ναι από ντροπή και μόνο γιατί είχα το γνωστό μου ο οποίος δεν με έχει ξαναενοχλήσει ευτυχώς γιατί αν με έπαιρνε τηλ τώρα πίστεψε θα τις άκουγε. Αλλά λίγο η πίεση λίγο η άγνοια δεν θέλει πολύ άλλωστε τακτικές είναι αυτές που χρησιμοποιούν και υπάρχουν και άλλες. Εμένα ο γνωστός μου στη καφετέρια μου έλεγε εμπιστεύσου με είναι καταπληκτικό και σε 1 μήνα θα έχεις κάνει απόσβεση και θα έχεις βγάλει και λεφτά και στο υπόσχομαι αν δεν τα βγάλεις θα στα δώσω εγώ και κάτι τετοια.. Έπρεπε μάλλον να του τα ζήταγα 😂 1 ώρα πριν, Agario21 είπε Ότι έγινε έγινε . Απλά τα γράφουμε όλα αυτά για να μην πιαστούν και άλλα άτομα κότσοι όπως εμείς. Γιατι αν έχεις άγνοια πάνω σε θέματα πυραμίδας όπως εγώ προφανώς θα σου φανεί καλή ιδέα. Εννοείται θα σου φανεί τέλειο και εγώ είχα ενθουσιαστεί μέχρι που μου ζήτησαν τα λεφτά. Αλλιώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν ειναι λες και όλος ο κόσμος μπορει να γίνει εκατομμυριούχος που απέχει τέρμα απο τη πραγματικότητα. 2
Karageorgiou_15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Τελικά αποκαλύφθηκε όλη η ιστορία μάγκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα