Vasfak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα αγόρασα το Google Pixel 4a και ακόμα πιο πρόσφατα, η γάτα μου το έριξε απο το κομοδίνο πριν προλάβει η θήκη να έρθει και έσπασε το γυαλί. Μίλησα με google, πρέπει να το στείλω ή Ιταλία ή Αγγλία με δική μου χρέωση σε κάποια δική μου επαφή και απο εκεί να το επισκευάσουν με 110 ευρώ. Οι Ελληνάρες εδώ ζητούν μισό νεφρό καθώς θέλουν 200+ ευρώ. Any advice? (Τα βρισίδια στη Royal Mail που έχει αναλάβει τη θήκη τα έχω ήδη ρίξει μην ανησυχείτε :Ρ )
Finn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Vasfak είπε Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα αγόρασα το Google Pixel 4a και ακόμα πιο πρόσφατα, η γάτα μου το έριξε απο το κομοδίνο πριν προλάβει η θήκη να έρθει και έσπασε το γυαλί. Μίλησα με google, πρέπει να το στείλω ή Ιταλία ή Αγγλία με δική μου χρέωση σε κάποια δική μου επαφή και απο εκεί να το επισκευάσουν με 110 ευρώ. Οι Ελληνάρες εδώ ζητούν μισό νεφρό καθώς θέλουν 200+ ευρώ. Any advice? (Τα βρισίδια στη Royal Mail που έχει αναλάβει τη θήκη τα έχω ήδη ρίξει μην ανησυχείτε :Ρ ) https://www.witrigs.com/oem-screen-replacement-for-google-pixel-4a αν πιάνουν τα χέρια σου. Κρίμα πάντως
chrisplol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Φίλε καλησπέρα! Και εγώ το ίδιο θέμα! Τελικά τι έκανες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα