Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους ευχομαι παιδια!

στο διαταυτα... εχω iphone 12 pro max σε συνδιασμο cosmote και αντιμετοπιζω θεματακια οταν εχω ενεργο το 5G.

-μπορει να σταματησουν να με ακουν (ενω εγω τους ακουω)

-μπορει να πεσει η κληση εντελως.

-μπορει να με χανουν και να με βρισκουν..πχ να ακουνε τα μισα απο οσα λεω.

ολα αυτα σε συχνοτητα 2/10 κλησεις και σχεδον εξαφανιζονται αμα βαλεις την συσκευη σε 4G mode. επισης παιζει ρολο και η περιοδος...δλδ μπορει να περασω και καποιες μερες εντελως απροβληματιστα. δεν εχει να κανει με την περιοχη,δεν εχει να κανει με το αν κινησε η μενεις σταθερος. 

Ωστοσο παρατηρω πιο εντονο το προβλημα με την αλλαγη των κεραιων. πχ αν εισαι εθνικη και εν κινηση.

Κατανοω οτι ακομα ειμαστε σε πειραματικο σταδιο σε ολες τις εταιρειες και σε μια περιοδο μεταβασης. αλλα δεν παυει να με αγχωνει το γεγονος απο την αποψη οτι ειχα 2 φορες στο παρελθον προβληματα σε σημα με ενα s6 samsung και ενα s10+.

εχω μιλησει με Apple και σε απομακρυσμενο ελεγχο στην συσκευη μου ηταν ολα καταπρασινα τα τεστ. δλδ ολα αψογα. μου προτειναν να απευθυνθω στην cosmote. το εκανα και δοκιμασα να αλλαξω και sim και παρατηρησα στις ρυθμισεις-Γενικα-Πληροφοριες στην καρτελα που αναφερετε στον φορεα απο cosmote 44.0 που εγραφε πριν τωρα γραφει cosmote 45.0 .ωστοσο το προβλημα παραμενει. ισως εχει ελατωθει αλλα ειναι υπαρκτο. τελος δοκιμασα και με esim αλλα παλι τα ιδια.

η δικη σας εμπειρια πια ειναι?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Καλα καλα το 4g ειναι για κλαμματα ελλαδα, ποσο μαλλον το 5g

το πιο περιεργο ειναι οτι ειναι με τις μερες του. κατι ΠΣΚ παει μπαλα. σημερα ας πουμε δεν εχει κανει κιχ.

μαλλον σταματανε να βαζουν τα κωλοχερα τους στις κεραιες αυτες τις μερες.😄

Δημοσ.

Γυρισε το σε 4G για τωρα να ησυχασεις. Δυστηχως ή ευτυχως σε καμια χωρα/πολη της Ευρωπης δεν υπαρχει πληρης 100% καλυψη 5G ακομα απο ολους τους παροχους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αξίζει να προσθέσω πως όλα τα θεματάκια έχουν λυθεί. τα πάντα ήταν από μεριάς παρόχου και έχω πάνω από 1 μήνα να δω κάποιο πρόβλημα! όλα καλά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...