Προς το περιεχόμενο

Ο Edge επιτρέπει πλέον τον συγχρονισμό των tabs σε όλες τις συσκευές


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει για να συνεχίσει την πλοήγηση στο διαδίκτυο από το σημείο που σταμάτησε προηγουμένως, είναι να κάνει είσοδο στον Microsoft λογαριασμό του.

Οι χρήστες του Edge έχουν πλέον έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης σε όλες τις καρτέλες τους και το ιστορικό περιήγησης από άλλες συσκευές, χάρη σε μια νέα ενημέρωση από τη Microsoft.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Windows Latest, μια νέα ενημέρωση καθιστά δυνατό τον συγχρονισμό του ιστορικού περιήγησης και των καρτελών του Edge, σε Windows, macOS, iOS και Android. Ωστόσο, για να μπορέσει ο χρήστης να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει αρχικά να συνδεθεί στον Microsoft λογαριασμό του.

Από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο Chromium Edge, το ιστορικό και ο συγχρονισμός καρτελών ήταν ένα βασικό χαρακτηριστικό που έλειπε από το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft. Η νέα αυτή δυνατότητα έγινε αρχικά διαθέσιμη στους χρήστες του καναλιού ενημερώσεων Edge Canary τον περασμένο Οκτώβριο και τώρα όπως φαίνεται έρχεται για όλους.

Η δυνατότητα συγχρονισμού του ιστορικού περιήγησης και των καρτελών ενεργοποιείται συνήθως αυτόματα για κάποιους χρήστες. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, οι χρήστες θα μπορούν να την ενεργοποιήσουν μέσω των βασικών ρυθμίσεων του Edge επιλέγοντας τον «Συγχρονισμό» (History και Open Tabs). Για να λειτουργεί ο συγχρονισμός, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένος αντίστοιχα σε όλες τις συσκευές.

image.png.6c8bd4a0ca658c02985d9a9ad5f5d886.png

Η Microsoft για την ώρα έχει λανσάρει αυτή τη δυνατότητα σε επιλεγμένους χρήστες ενώ θα ενεργοποιηθεί για όλους με την έκδοση Edge 88 αργότερα αυτό το μήνα. Στους χρήστες που η δυνατότητα δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη, εμφανίζεται μήνυμα που αναφέρει πως αυτή «θα έρθει σύντομα όταν είναι έτοιμη».


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, inec είπε

Το χρησιμοποιείς και στο κινητό σου ή το τάμπλετ?

Η αλήθεια είναι ότι σε κινητό και tablet υστερεί ακόμα σε σχέση με τον Chrome. Σε windows πάντως είναι όντως ο καλύτερος browser και πολύ ελαφρής σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Επεξ/σία από GreekLegend2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ τον edge στο pc, laptop, κινητό και το έκανε ήδη για τα αγαπημένα/κωδικούς σελίδων. 

Με την έλευση συγχρονισμού καρτελών γίνεται το απόλυτο εργαλείο για μένα.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ τίμιος browser, έκανα την μετάβαση από Chrome και τον χρησιμοποίησα για 1 βδομάδα περίπου σε όλες τις συσκευές μου (pc και smartphone) όταν πρόσθεσε την λειτουργία Password manager στον authenticator της για κινητά η MS. Πολύ ελαφρύς και γρήγορος browser, τόσο σε Windows όσο και σε Android για όσο τον χρησιμοποίησα, ίσως και πιο γρήγορος από Chrome σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς να του λείπει σχεδόν κανένα feature που έχει ο Chrome.

Οι λόγοι που δεν τον κράτησα και επέστρεψα ξανά στον Chrome εν τέλει, ήταν το οτι δεν λειτουργούσε σωστά η αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων κάρτας σε διάφορες σελίδες για online πληρωμές, όταν ο Chrome λειτουργούσε σωστά, οτι ο Authenticator της MS στο Android λειτουργούσε μόνο ως password manager στο autofill σε άλλα android apps και δεν συμπλήρωνε αυτόματα άλλα στοιχεία όπως π.χ. διευθύνσεις, κάρτες, κτλ, κάτι που έκανε κανονικά το autfill της Google, και οτι στον Edge στο Android δεν είχαν ενεργοποιήσει τα flags για να μπορείς να παραμετροποιήσεις κάποια ψιλοπράγματα όπως σου αρέσουν (π.χ. τα tabs να εμφανίζονται σε list παρά σε grid view που είναι by default).

Αν φτιάξουν αυτά τα πραγματάκια μελλοντικά, πολύ πιθανόν να κάνω μόνιμα  τη μετάβαση.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταπληκτικός browser για pc/laptop. Ο καλύτερος. Πάρα πολύ σταθερός και και με ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, ταχύτητα με Chrome αλλά απίστευτα πιο ελαφρύς.

Ο Chrome ρουφάει την ram με το καλαμάκι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...