Nik1239 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Ρε παιδιά πόσο τρελά παίζει να είναι τα win10 τι ζόρι τραβάνε Στο pc μου αφού έβαλα κωδικό κατά λάθος πριν κάτι μήνες άρχισε να μου ζητάει να αλλάξω κωδικό κάθε μήνα λέω οκ σιγά βάζω κάτι άλλο και μετά το ξαναλλαζω στο ίδιο Πριν κοντά δύο μήνες έβγαλα τον κωδικό αφού δεν το χρειάζομαι και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση να αλλάξω κωδικό Ρε παιδιά τώρα τι κάνουμε; Βάζω κωδικό και τον ξαναβγαζω μετά έτσι για να του περάσει ή γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό για να μην μου το ξαναπεί; Απομένουν 4εις μέρες μου λέει 😅
jim_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Εχεις ms account (πχ mitsos "παπακι" outlook.com) ή τοπικο λογαριασμο (mitsos σκετο) στο pc σου? Επισης, εχεις office 365 ή οτιδηποτε αλλο που να ειναι linked με καποιον ms account?
Nik1239 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, jim_p είπε Εχεις ms account (πχ mitsos "παπακι" outlook.com) ή τοπικο λογαριασμο (mitsos σκετο) στο pc σου? Επισης, εχεις office 365 ή οτιδηποτε αλλο που να ειναι linked με καποιον ms account? Ms account linked έχω μόνο το ms store τίποτα άλλο ούτε office πράμα Επίσης έχω τοπικό λογαριασμό χωρίς email και σχετικά
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μήπως το κλειδί που χρησιμοποιείς το έχεις και αλλού (εσύ ή κάποιος άλλος);
Nik1239 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, micos000 είπε Μήπως το κλειδί που χρησιμοποιείς το έχεις και αλλού (εσύ ή κάποιος άλλος); Εννοείς του λογαριασμού ms που έχω βάλει στο ms store; Έχω τοπικό λογαριασμό και έχω βγάλει τον κωδικό δεν βάζω κάτι όταν μπαίνω δεν ξέρω τι φάση άμα κλειδωθεί τι κάνω μετά; Φορμάτ;
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Είχα συνδεθεί κι εγώ πριν κανά 2 μήνες στο store για να κατεβάσω κάποια app αλλά μετά αποσυνδέθηκα και δεν μου έχει ζητήσει μέχρι τώρα ξανά κωδικό. Κάνε δεξί κλικ στην έναρξη και επέλεξε Windows PowerShell (Διαχειριστής). Μόλις ανοίξει δώσε το παρακάτω και πάτα ENTER... wmic UserAccount set PasswordExpires=False Θα σου βγάλει μερικές γραμμές ότι κάνει update τους λογαριασμούς που έχει το σύστημα και μόλις τελειώσει απλά κλείσε το powershell. Αν θέλεις να διαγράψεις τελείως τον λογαριασμό που σύνδεσες με το store γράψε (ή copy-paste) στην αναζήτηση δίπλα στην έναρξη Διαχείριση διαπιστευτηρίων και πάτα στο Διαχείριση διαπιστευτηρίων Πίνακας Ελέγχου. Εκεί διέγραψε ότι διαπιστευτήρια έχει στα windows.
Nik1239 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, micos000 είπε Είχα συνδεθεί κι εγώ πριν κανά 2 μήνες στο store για να κατεβάσω κάποια app αλλά μετά αποσυνδέθηκα και δεν μου έχει ζητήσει μέχρι τώρα ξανά κωδικό. Κάνε δεξί κλικ στην έναρξη και επέλεξε Windows PowerShell (Διαχειριστής). Μόλις ανοίξει δώσε το παρακάτω και πάτα ENTER... wmic UserAccount set PasswordExpires=False Θα σου βγάλει μερικές γραμμές ότι κάνει update τους λογαριασμούς που έχει το σύστημα και μόλις τελειώσει απλά κλείσε το powershell. Αν θέλεις να διαγράψεις τελείως τον λογαριασμό που σύνδεσες με το store γράψε (ή copy-paste) στην αναζήτηση δίπλα στην έναρξη Διαχείριση διαπιστευτηρίων και πάτα στο Διαχείριση διαπιστευτηρίων Πίνακας Ελέγχου. Εκεί διέγραψε ότι διαπιστευτήρια έχει στα windows. Μα δεν θέλω να βγάλω τον λογαριασμό στο store γιατί έχω 2 παιχνίδια και δεν θέλω να μην μπορώ να τα παίζω αν είναι να κάνω το πρώτο μόνο και να δω αν αλλάξει κάτι
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Αν ειχες κανει τοπικο λογαριασμο στην αρχη που εστησες τα windows και μετα εβαλες ή εφτιαξες ms account για κατι αλλο, πχ για να παριες κατι απο το store ή για το office κλπ, τοτε ο τοπικος λογαριασμος σου "αναβαθμηστηκε" σε ms account.
Nik1239 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν ειχες κανει τοπικο λογαριασμο στην αρχη που εστησες τα windows και μετα εβαλες ή εφτιαξες ms account για κατι αλλο, πχ για να παριες κατι απο το store ή για το office κλπ, τοτε ο τοπικος λογαριασμος σου "αναβαθμηστηκε" σε ms account. Θα δώσω screenshot το μεσημέρι να μου πείτε αν είναι όντως ms account ή όχι γιατί έχω μπερδευτεί λίγο
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μπορεις να το δεις με το option 2 ή το option 3 που λειε ο τυπος εδω https://www.tenforums.com/tutorials/5387-how-tell-if-local-account-microsoft-account-windows-10-a.html
Nik1239 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, jim_p είπε Μπορεις να το δεις με το option 2 ή το option 3 που λειε ο τυπος εδω https://www.tenforums.com/tutorials/5387-how-tell-if-local-account-microsoft-account-windows-10-a.html Τα έλεγξα όλα και είμαι με τοπικό λογαριασμό αν θες να ανεβάσω και screen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα