Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες μου ,

Εχω cosmote 50αρα αλλα μου πιάνουν τον κωλο στα λεφτα.

Ποσο καλη ειναι η wind 50αρα στις μερες μας? ( μου ειπαν εχουν κανει εργα και υποδομες και δεν ειναι σκατα οπως παλια αλλα εχω ακομα τις αμφιβολιες μου)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpampoulas1231 είπε

Μαγκες μου ,

Εχω cosmote 50αρα αλλα μου πιάνουν τον κωλο στα λεφτα.

Ποσο καλη ειναι η wind 50αρα στις μερες μας? ( μου ειπαν εχουν κανει εργα και υποδομες και δεν ειναι σκατα οπως παλια αλλα εχω ακομα τις αμφιβολιες μου)

Ρώτα να μάθεις αν έχεις κάλυψει, πάνω κάτω στις ίδιες τιμές παίζουν όλοι....Ότι πληρώνεις παίρνεις και πάντα η αξιοπιστία έχει να κάνει με την περιοχή...

Δημοσ.

Όλα είναι σχετικά, έχουν να κάνουν με την τοποθεσία .  Εγώ είχα 24 ADSL στη Wind και μετά βίας επιανα ταχύτητα 8-9 Mbs .  Ήμουν έτοιμος να αλλάξω εταιρεία αλλα επειδή πρόσφατα είχε βάλει οπτική ίνα στην περιοχή και είχε συνδεθεί και ο γείτονας με καλή ταχύτητα οπως έλεγε το ρισκαρα και έβαλα πάλι στην ίδια την 50 VDSL  σύνδεση.  Καμία σχέση, κλειδωμένο πάντα στα 50 Μbs με καλώδιο 35-25 με wifi ανάλογα με την απόσταση από το router. 

Συμπέρασμα ότι και να σου πει ο καθένας εδώ μέσα είναι από προσωπική εμπειρία. Ρωτά γύρω σου στην γειτονιά ποια εταιρεία έχει την καλύτερη ταχυτητα και πράξε ανάλογα.

Δημοσ.

ρώτα τους γείτονές σου σε ποια εταιρεία είναι, με τι πρόγραμμα (adsl/vdsl) και αν είναι ευχαριστημένοι. μόνο έτσι θα μάθεις για την κάλυψη. δεν υπάρχει περίπτωση στο call center να σου πουν καλύπτουμε την περιοχή αλλά είναι σκατά το δίκτυο και δε θα έχεις καλή ταχύτητα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...