corsair04 555 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα Σε tvbox υπάρχει τρόπος από ενσύρματο πληκτρολόγιο να γίνεται εναλλαγή γλώσσας με κάποιο πλήκτρο .....; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δεν ξέρω , αλλά με κάποιο keymap app μπορείς να ορίσεις φαντάζομαι διάφορα fuctions , δεν λες ποιο android έχει , ποιο tv box είναι , και ποιο ενσύρματο πληκτρολόγιο έχεις Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators stormrain 8.929 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δοκίμασε με την εφαρμογή external keyboard helper. Μου λειτουργεί σε ασύρματο πληκτρολόγιο, οποτε γιατι οχι και σε ενσύρματο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
corsair04 555 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, stormrain είπε Δοκίμασε με την εφαρμογή external keyboard helper. Μου λειτουργεί σε ασύρματο πληκτρολόγιο, οποτε γιατι οχι και σε ενσύρματο. Ναι το δοκίμασα και παίζει κανονικά .... 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα