Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι μόνο έχασα διπλό ΚΕΑ τα Χριστούγεννα, αλλα πάλι μου ακυρώνουν την αίτηση γιατί ενώ δηλώνω φιλοξενούμενος παίρνω και επιδομα στέγασης. Στη τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση δηλώνω ότι είμαι φιλοξενούμενος της αδερφής, τον 10ο του 2020 όμως συνάφθηκε συμβόλαιο στο όνομά μου και νοικιάζω σπίτι και έκανα και αίτηση για επίδομα στέγασης. 31/12 κάνω αίτηση κεα ως φιλοξενουμενος (βαση της τελευταίας εκκαθαρισμένης) και εγκρίνεται 300 ευρώ ΚΕΑ. Μου την ακυρώνουν χθες 9/1 λόγω ασυμβατότητας επιδόματος στεγασης και κεα όπως μου λεει. Τι μπορώ να κάνω? Αυτό που σκέφτομαι να κανω τροποποιητική και να δηλώσω ότι μένω στο σπίτι που νοικιάζω για όλο το 2020, να βγω από φιλοξενούμενος και να πάρει η αδερφή έστω τα 200 που της εγκρίνει χωρίς εμένα ως φιλοξενούμενο. Αλλά πως κάνω τροποποητική, δεν βρισκω την επιλογή. Εσείς τι πρότεινετε; Με λίγα λόγια, μου εχουν αναστειλει επιδομα στεγασης κεα και κοινωνικο τιμολογιο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα