babisskg Δημοσ. Παρασκευή στις 06:15 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:15 πμ 5 ώρες πριν, Ntinlanden είπε 📸👍📸 3
babisskg Δημοσ. Σάββατο στις 09:52 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:52 πμ Όταν ζητάς από το Τζίνι δώρο φουσκωτό με εξωλέμβια και τέντα , πρέπει οπωσδήποτε να διευκρινίζεις σε τι χρώμα το θες .......... αλλιώς ....... 10
babisskg Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ 7 λεπτά πριν, Yannis1976 είπε Μαζί με την καλημέρα μου , το λογότυπο στο Flickr δεν εμφανίζεται η κάνω εγώ κάτι λάθος . Αν θέλεις μου το στέλνεις μέσω PM , φυσικά δεν αποκλείεται να σε έχω ήδη συμπεριλάβει σε προγενέστερο χρόνο , ευχαριστώ .
Yannis1976 Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:04 μμ 2 minutes ago, babisskg said: Μαζί με την καλημέρα μου , το λογότυπο στο Flickr δεν εμφανίζεται η κάνω εγώ κάτι λάθος . Αν θέλεις μου το στέλνεις μέσω PM , φυσικά δεν αποκλείεται να σε έχω ήδη συμπεριλάβει σε προγενέστερο χρόνο , ευχαριστώ . Καλημέρα! Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά βλεπω το post μου δύο φορές... Μπορώ κάπως να σβήσω ένα από τα δύο? 1
babisskg Δημοσ. Κυριακή στις 12:05 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:05 μμ Μόλις τώρα, Yannis1976 είπε Καλημέρα! Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά βλεπω το post μου δύο φορές... Μπορώ κάπως να σβήσω ένα από τα δύο? Μάλλον όχι , αλλά δεν χάλασε κι' ο κόσμος , γιατί να μην είναι εις διπλούν ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα