konkarien Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Πάρα πολύ καλές έγχρωμες. Για πες τοποθεσία. 2
babisskg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, konkarien είπε Πάρα πολύ καλές έγχρωμες. Για πες τοποθεσία. Έτσι ....... και ρώτησε τον γιατί δεν πάει προς Αγγελοχώρι ......... με 2 και ευρώ το λίτρο .......... 🤣🤣🤣 .........
anestis1975 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, konkarien είπε Πάρα πολύ καλές έγχρωμες. Για πες τοποθεσία. Σε ευχαριστώ πολύ !! Καλοχώρι ειναι !!!! Στο Αγγελοχώρι Μπαμπη για να έρθουμε πρέπει να πουλήσουμε κανενα νεφρό 🤣🤣🤣😎😎😎 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από anestis1975
babisskg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, anestis1975 είπε Καλοχώρι ειναι !!!! Στο Αγγελοχώρι Μπαμπη για να έρθουμε πρέπει να πουλήσουμε κανενα νεφρό 🤣🤣🤣😎😎😎 Μα φυσικά ξέρω πού είναι ........ και ξέρω και πόσο κοντά είναι σε σένα ....... Από εδώ και πέρα θα πηγαίνουμε για φωτογραφίσεις σαν γκρουπ ........ 🤣🤣🤣 ....... τουριστική φωτογραφία ........ θα νοικιάζουμε ένα βαν με οδηγό και βουρ ........ με στάσεις για να κάνουμε και τα τσίσια μας φυσικά ........ 🤣🤣🤣 ........ 1
babisskg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, highpriest είπε Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να κάνουμε φωτογραφικές συναντήσεις, τουλάχιστον όσοι βρισκόμαστε σε κοντινές περιοχές. Με την συνδυασμένη εμπειρία του καθενός θα είναι σαν να κάνουμε workshop Καθόλου κακή ιδέα , αλλά μόνο φωτογραφίες δεν πρόκειται να βγάλουμε ........ 🤣🤣🤣 ...... μας βλέπω σε καμιά ταβέρνα με την αιτιολογία πως θέλουμε να εξασκηθούμε σε macro λήψεις στα σουβλάκια ........ 🤣🤣🤣 ......... 3
anestis1975 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 ναι καλό θα ήταν να γνωριστούμε να κάνουμε φωτοβόλτα .... τα σουβλάκια πάνε μαζί 😎😎🤣🤣🤣 5
Ntinlanden Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από Ntinlanden 13 1
anestis1975 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Ntinlanden είπε τι εχεις κανει πάλι !!!!
Ntinlanden Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 😅😅😅 Εχει παγωνια έξω που να τρέχεις! Δοκίμασα και με non macro φακό τετοιου τύπου, όποιος δεν έχει μη μασάει...ακρως δημιουργικά και ωραία τα αποτελέσματα! Θα τις βαλω κ αυτες! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από Ntinlanden 6 2
anestis1975 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Ntinlanden είπε 😅😅😅 Εχει παγωνια έξω που να τρέχεις! Δοκίμασα και με non macro φακό τετοιου τύπου, όποιος δεν έχει μη μασάει...ακρως δημιουργικά και ωραία τα αποτελέσματα! Θα τις βαλω κ αυτες! χαρας το κουράγιο σου μονο που τα βλέπω βγάζω σπυριά .... 1
babisskg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Pentax K - 30 επί το έργον , μαζί με τους ανέκαθεν παρεξηγημένους 50 - 200 / 55 - 200 f/ κάτι τίς - εκεί γύρω ........ σε Tav mode ....... μην ψάχνετε άσκοπα σε Canikon για τέτοια γλέντια ........ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από babisskg 8
konkarien Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 11/3/2022 στις 6:06 ΜΜ, anestis1975 είπε Σε ευχαριστώ πολύ !! Καλοχώρι ειναι !!!! Στο Αγγελοχώρι Μπαμπη για να έρθουμε πρέπει να πουλήσουμε κανενα νεφρό 🤣🤣🤣😎😎😎 Η τέχνη θέλει θυσίες. Και είστε τυχεροί,που μένετε τόσο κοντά σ' αυτά τα ωραία μέρη. Σκέψου τώρα εμάς που σχεδιάζουμε να έρθουμε από Αθήνα .Εκτός του νεφρού μου θα πουλήσω και την μαμά μου.....!!!!😄
babisskg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, konkarien είπε Η τέχνη θέλει θυσίες. Και είστε τυχεροί,που μένετε τόσο κοντά σ' αυτά τα ωραία μέρη. Σκέψου τώρα εμάς που σχεδιάζουμε να έρθουμε από Αθήνα .Εκτός του νεφρού μου θα πουλήσω και την μαμά μου.....!!!!😄 Αθήνα έχει πενήντα κάρα μεριές για φωτογράφιση ....... εδώ είναι κουτσοχώρι ........ πήγες μιά φορά και τα είδες όλα ......... ούτε Σούνια , ούτε Λαύρια , ούτε Πασαλιμάνια , ούτε Αναφιώτικα , ούτε Παλαιά Φάληρα , ούτε Μοναστηράκια , ούτε υπουργεία Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος , ούτε ....... ούτε ...... ούτε ...... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα