Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οι δύο λήψεις είναι σημερινές με Nikon D90.

Η πρώτη, ένας τσαλαπετεινός σήμερα στο εξοχικό μου (φακός Nikon 18-105)

Η δεύτερη με τον Tamron macro 90mm, μυρμήγκια και μελίγκρες.

Οι μελίγκρες μόλις ξεχώριζαν με το μάτι, αλλά ο macro φακός κατάφερε να τις συλλάβει στην πιο κοντινή του απόσταση και σε χειροκίνητη εστίαση!

Τσαλαπετεινός.JPG

Μυρμήγκια και μελίγκρες.JPG

• Like 13
Δημοσ.

Συνήθως ανεβάζουμε φωτογραφίες μας. Ε, ανεβάζω λοιπόν φωτογραφίες από εκτυπωμένες φωτογραφίες. 😎

Γιατί στην τελική, ποιο το νόημα του αντικειμένου αν δεν έχεις κάποιες σε φυσική μορφή παρά μόνο σε ηλεκτρονικά αρχεία σε ένα σκληρό δίσκο; (Κι αν γίνει καμμία "ηλιακή καταιγίδα" που είναι και της μόδας και "σας καεί το SSD" τι θα μας μείνει; 

Ωραία αίσθηση να πιάνεις στο χέρι σου ένα "παιδί" σου. Δε χρειάζεται να περιμένουμε να γίνουμε.. Καρτιεβρεσόνηδες για να συμβεί!

IMG20240615215130.jpg

IMG20240614092740.jpg

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, greekfox1 said:

LSmIYxm.jpeg

Ωραία η φωτό . Αλλά μου δημιουργεί άγχος όταν τη βλέπω ! Σκέφτομαι ότι έρχεται η σεκιουριτού και σε ρωτάει γιατί βγάζεις φωτογραφίες. Μεγάλο μειονέκτημα για το χόμπι μας.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

"Έψαχνα τρόπο να σου πιάσω κουβέντα"

(Ή θα δουλέψει ...ή θα γελάσει και θα σε αφήσει να βγάζεις φωτογραφίες άρα πάλι θα δουλέψει.)

• Haha 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ωραία η φωτό . Αλλά μου δημιουργεί άγχος όταν τη βλέπω ! Σκέφτομαι ότι έρχεται η σεκιουριτού και σε ρωτάει γιατί βγάζεις φωτογραφίες. Μεγάλο μειονέκτημα για το χόμπι μας.

Μου έτυχε στην Εθνική Βιβλιοθήκη μέσα σε αυτο το κτίριο, όταν ήθελα να βγάλω έναν κύριο που έπαιζε στο πιάνο στην αίθουσα στο ισόγειο με την Nikon D3(ξερω πολύ διακριτική καμερα😂) Βλεπεις ο κοσμος κινδυνεύει από τις φωτογραφιες που τραβάω με την καμερα και όχι με αυτές από το κινητό, όπως μου πρότεινε η ιδια να χρησιμοποιήσω για να βγάλω φωτογραφιες😂

• Like 2
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...