jon_pallis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Καλη Χρόνια Εχω στείλει στο Service της MLS - πάντα με το καθορισμενο απόπο τη εταιρεία τρόπο - ενα tablet προς επισκευή. Πέραν του γεγονότος οτι η συσκευή επιστρέφει για δεύτερη φορα στο service για τον ιδιο λόγο, το πρόβλημα έγκειται στο οτι η αποστολή ρης συσκευής έγινε το Σεπτέμβριο. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Η εταιρεία υπάρχει; Ξέρετε που πρέπει (αρχές) να κάνω τα παράπονα μου. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2021 από jon_pallis
kormos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Καλησπέρα και Καλη Χρόνια Εχω στείλει στο Service της MLS - πάντα με το καθορισμενο απόπο τη εταιρεία τρόπο - ενα tablet προς επισκευή. Πέραν του γεγονότος οτι η συσκευή επιστρέφει για δεύτερη φορα στο service για τον ιδιο λόγο, το πρόβλημα έγκειται στο οτι η αποστολή ρης συσκευής έγινε το Σεπτέμβριο. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Η εταιρεία υπάρχει; Ξέρετε που πρέπει (αρχές) να κάνω τα παράπονα μου. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Από Σεπτέμβριο περιμένεις να παραλάβεις ή τότε στάλθηκε για τεχνικό έλεγχο? Έχεις μιλήσει μαζί τους?
jon_pallis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, kormos είπε Από Σεπτέμβριο περιμένεις να παραλάβεις ή τότε στάλθηκε για τεχνικό έλεγχο? Έχεις μιλήσει μαζί τους? Στάλθηκε το Σεπτέμβριο. Σε email δεν απαντούν. Το ίδιο ισχύει και στο τηλέφωνο.
kormos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, jon_pallis είπε Στάλθηκε το Σεπτέμβριο. Σε email δεν απαντούν. Το ίδιο ισχύει και στο τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα ξεπερνάει τις προβλεπόμενες 30 εργάσιμες ημέρες.... Στη θέση σου θα έκανα μια τελευταία ενέργεια με τα social αν έχουν και στη συνέχεια >> http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_contact.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα