Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιότερα αγοραζα ρουχα απο το play.com και όχι μόνο απο τα είχε απίστευτες τιμές από τα καλύτερα ηλεκτρονικα καταστηματα που εχω κανει αγορες τωρα εχει γινει rakuten και δεν μπορω να παραγγείλω..μπορείτε να μου προτείνετε κάποια;; σε λογικές τίμες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξερεις ότι έχει μπερδευτεί πολύ η αγορά απο Αγγλία λόγω μπρεξιτ τελωνείου κλπ;

Εμπορικα ειναι το ιδιο δεν αλλαξε κατι προς το παρον τουλαχιστον

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eτσι λένε όλοι μέχρι να δουν τον λογαριασμό.

Ο λογαριασμος ειναι 1000 φορες καλυτερος απο το ελλαδισταν πιο φθηνα και στα ρουχα και στα μεταφορικα..καλα το τελευταιο σχετικο ειναι...κανενα καταστημα εχεις να προτεινης;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το asos έχει τεράστια ποικιλία και παρόλο που έχει έδρα το Λονδίνο έχω την εντύπωση πως πλέον εξυπηρετεί από γειτονικές χώρες για να γλυτώνεις περιττά έξοδα. +++ότι έχει δωρεάν μεταφορικά (σε αγορές άνω των 50ευρώ) ++ ότι συχνά πυκνά σου δίνει εκπτωτικούς κωδικούς με έξτρα 20-30% εκπτώσεις

!

Επεξ/σία από Ace Of Spades
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, atrwtos είπε

Ο λογαριασμος ειναι 1000 φορες καλυτερος απο το ελλαδισταν πιο φθηνα και στα ρουχα και στα μεταφορικα..καλα το τελευταιο σχετικο ειναι...κανενα καταστημα εχεις να προτεινης;;

Oχι δεν εχω να προτείνω γιατί δεν το έχω ψαξει ποιο στέλνει Ελλάδα.Μονο το sportsdirect ξερω που στέλνει.

Αναφορά σε κείμενο

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, atrwtos είπε

Εμπορικα ειναι το ιδιο δεν αλλαξε κατι προς το παρον τουλαχιστον

Τι εννοείς ότι δεν άλλαξε κατι; εγώ περιμένω από sportsdirect 119 παραγγελία και θα μου έρθει + ένα 70αρι τελωνείο. Ήδη έχει γίνει σε άλλους.

Μπορει να είναι λίγο off topic αλλά ψάξτο πριν κάνεις παραγγελία 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vagstef είπε

Τι εννοείς ότι δεν άλλαξε κατι; εγώ περιμένω από sportsdirect 119 παραγγελία και θα μου έρθει + ένα 70αρι τελωνείο. Ήδη έχει γίνει σε άλλους.

Μπορει να είναι λίγο off topic αλλά ψάξτο πριν κάνεις παραγγελία 

Το είχα δει σε διάφορα άρθρα ότι δεν θα περνάνε τελωνείο μετά από διαπραγμάτευσή,Αγγλίας και Ευρωπαϊκής ένωσης δεν θα επηρεάσει το Brexit το εμπόριο. Είναι η πρώτη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης που τα προϊόντα δεν θα περνάνε από τελωνείο. Η συμφωνία βέβαια δεν είχε εφαρμοστή ακόμα αλλά θα γίνει. Ακόμα περιμένουμε δηλ. με αυτά που μου λες..

Και για να προλάβω κάποιους μάρκες όπως Tokyo Laundry, Threadbare,Crosshatch,Brave Soul  Men's, jack&jones είναι από τις καλύτερες αντρικές μαρκες που προτείνω και φθηνά, ποιοτικά και σχεδιαστικά από τα καλυτετρα που έχω δει γενικά. Νομίζω ότι όλες είναι αγγλικές. Για παράδειγμα θυμάμαι jack&jones μπλουζα στη αγγλία 10€ μεταφορικά 6€ και στο Ελλάντα 30-35€ και μεταφορικά 5€ ταχυδρομείο. Και μου είχαν έρθει σε 2 μερες από Αγγλία! Από αθήνα για παράδειγμα στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον έκαναν 2-5 μέρες και πιο ακριβά φυσικά το ίδιο ακριβώς προιον. Γενικά δεν είναι να ψωνίζες ρούχα από Ελλάδα φυσικά και όταν ρωτάς το γιατί το έχουν τόσο ακριβά θα σουν τα κλασικά μεταφορικά,φοροι κτλ. ακόμα και στις εκπτώσεις γελούσα όταν τις έβλεπα στα διάφορα καταστημα εντός Ελλάδας απο 30 τώρα 20! οπότε γεια σας! Welcome to England! Εχω μείνη υπέρ ευχαριστημένος με τις αγορές μου από κει και δεν σουν πιάνουν τον κ*λω. Είχα βρει το mandmdirect αλλά δυστηχώς δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα. Υπήρχε και το zavvi.com σταματησε και αυτό να φέρνει ρούχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...