Ace Of Spades Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Έχοντας ταλαιπωρήσει πολύ τα γόνατα που τα τελευταία 10 χρόνια κάνοντας skate ανά καιρούς, περπατώντας με τεντωμένα τα πόδια και άλλα πολλά χαζά που μαζεύονται εν τέλη με την πάροδο του χρόνου, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα : -Θεωρείτε πως επουλώνουν ποτέ στο 100% οι τραυματισμοί στα γόνατα; Γύρω στο 2016 εξάρθρωσα μερικώς την επιγονατίδα μου και έπαθα κάκωση/θλάση στον ένα χιαστό... Ο ορθοπεδικός έπειτα από μαγνητικές κλπ μου συνέστησε να μην ξανακάνω skate, να κάνω φυσικοθεραπείες και ενδυνάμωση αλλά ποιος ακούει τον ορθοπεδικό στα 16 του; Παράτησα μόνο το skate λόγο φόβου και πόνου. 4 χρόνια μετά το γόνατο μου εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί ανά καιρούς με "στραμπουλήγματα" ακόμη και αν σκύψω απρόσεκτα να πιάσω κάτι από κάτω. Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία με τραυματισμούς στα γόνατα; Φαντάζομαι ποτέ δεν είναι αργά για μια ενδυνάμωση αλλά πιστεύετε θα επανέλθει πραγματικά το πόδι; Ο γιατρός προφανώς προτείνει αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να επιβαρύνει τα πόδια αλλά είναι δύσκολο στα 20 σου να τα κόψεις σχεδόν όλα..... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ace Of Spades είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχοντας ταλαιπωρήσει πολύ τα γόνατα που τα τελευταία 10 χρόνια κάνοντας skate ανά καιρούς, περπατώντας με τεντωμένα τα πόδια και άλλα πολλά χαζά που μαζεύονται εν τέλη με την πάροδο του χρόνου, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα : -Θεωρείτε πως επουλώνουν ποτέ στο 100% οι τραυματισμοί στα γόνατα; Γύρω στο 2016 εξάρθρωσα μερικώς την επιγονατίδα μου και έπαθα κάκωση/θλάση στον ένα χιαστό... Ο ορθοπεδικός έπειτα από μαγνητικές κλπ μου συνέστησε να μην ξανακάνω skate, να κάνω φυσικοθεραπείες και ενδυνάμωση αλλά ποιος ακούει τον ορθοπεδικό στα 16 του; Παράτησα μόνο το skate λόγο φόβου και πόνου. 4 χρόνια μετά το γόνατο μου εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί ανά καιρούς με "στραμπουλήγματα" ακόμη και αν σκύψω απρόσεκτα να πιάσω κάτι από κάτω. Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία με τραυματισμούς στα γόνατα; Φαντάζομαι ποτέ δεν είναι αργά για μια ενδυνάμωση αλλά πιστεύετε θα επανέλθει πραγματικά το πόδι; Ο γιατρός προφανώς προτείνει αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να επιβαρύνει τα πόδια αλλά είναι δύσκολο στα 20 σου να τα κόψεις σχεδόν όλα..... Αν στα 20 έχεις τόσα προβλήματα και δεν προσέχεις τι περιμένεις να γίνει στα 30 και 40 ? Ρωτα και άλλον γιατρό. 1
Ace Of Spades Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν στα 20 έχεις τόσα προβλήματα και δεν προσέχεις τι περιμένεις να γίνει στα 30 και 40 ? Ρωτα και άλλον γιατρό. Η αλήθεια είναι πως ο ορθοπεδικός αντικειμενικά είναι "Τοπ" αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη πως ο γιατρός που έχει ένα "όνομα" θα προσπαθήσει "με νύχια και με δόντια" να σε αποτρέψει από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό για να διατηρήσει αυτό το όνομα ενώ ο "Μπακάλης" γιατρός θα σου γράψει 5 φυσικοθεραπείες και θα σου πει όλα Οκ.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Ace Of Spades είπε Η αλήθεια είναι πως ο ορθοπεδικός αντικειμενικά είναι "Τοπ" αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη πως ο γιατρός που έχει ένα "όνομα" θα προσπαθήσει "με νύχια και με δόντια" να σε αποτρέψει από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό για να διατηρήσει αυτό το όνομα ενώ ο "Μπακάλης" γιατρός θα σου γράψει 5 φυσικοθεραπείες και θα σου πει όλα Οκ. Το ζητημα είσαι εσύ γιατι εσύ θα παιδεύεσαι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις